2019-ben tovább bővül a Legrand rack elosztósor kínálata

Hagyományos (PDU), intelligens (iPDU) és szünetmentes (uPDU) elosztósorok

A magyarországi és világszintű dinamikus piacszerzésnek köszönhetően 2019 évben tovább bővül a Legrand rack elosztósor kínálata.

A hagyományos elosztósor (PDU) kínálat kifejlesztésekor kiemelt hangsúlyt kapott a termékek modularitása és személyre szabhatósága. Ennek köszönhetően a kínálat mára rendelkezik előre gyártott termékekből, valamint igény szerint legyártható egyedi konfigurációkból. Legyen szó kevesebb csatlakozóról, nagyobb teljesítményről, egyedi védelemről, a Legrand rövid határidőn belül képes ajánlatot és gyártási elérhetőséget adni.

Legrand hagyományos elosztósor (PDU)
PDU hagyományos elosztósor
Hagyományos PDU: konfigurációs elemek

További újdonság, hogy májustól bevezetésre kerültek a különböző szenzorok fogadására kész, komplett rack felügyeletre alkalmas, kapcsolható és mérhető intelligens elosztósorok (iPDU)

Legrand intelligens elosztósor (iPDU)
Intelligens PDU
Intelligens PDU: LCD kijelző és kommunikációs portok

Az új Legrand iPDU kínálat legfőbb egyedisége a beépített vezérlőegység, ami a hagyományos távfelügyeleti mérési és kapcsolási funkciókon túl képes a rackszekrényeken / hidegfolyosós rendszereken belüli összes kritikus mérési adat feldolgozására és megjelenítésére. A PDU kontrasztos LCD kijelzővel van ellátva, így esetleges hiba esetén helyileg is egyszerűen beazonosítható a forrás a lehető leggyorsabb beavatkozás érdekében. Az elosztósorok előlapján továbbá megtalálható számos kommunikációs csatlakozó:

  • dupla, egymástól fizikailag leválasztott Ethernet aljzat annak érdekében, hogy a PDU két különböző hálózattal is képes legyen kommunikálni, számos protokollon keresztül, például http(s), Telnet, RS-232, SNMP, PowerIQ, SMTP, JSON-RCP, Mobus over IP, stb.
  • szenzor aljzat, amely akár 16 db különböző érzékelőt tud kezelni (pl hőmérséklet, páratartalom, vízbetörés, szénmonoxid, ajtónyitás, stb.)
  • USB-A és B portok, adatok áttöltésére és különböző perifériák csatlakoztatására (például okostelefon, Wifi stick)
  • Konzol port, az adatok kiolvasásához és akár 16 iPDU kaszkádolásához.
Legrand intelligens elosztósor (iPDU)
Intelligens PDU: érzékelők felfűzése
Intelligens PDU: érzékelők felfűzése

Az új elosztósorok természetesen in-line mérésre és kimenetenkénti kapcsolásra is alkalmazhatók. A különböző energiamérések pontossági osztálya 0.5, amely szintén kimagasló érték ebben a termékszegmensben. Külön igény esetén továbbá rendelhető a teljes kínálat MID tanúsítvánnyal, azaz fogyasztási almérőként is alkalmazható.

A Legrand Zrt. októbertől további lépést tesz, hiszen bevezetésre kerülnek a piacon egyedülálló szünetmentes elosztósorok (uPDU), amik IT eszközök (routerek, PoE switchek, stb…) biztonságos szünetmentes megtáplálását valósíthatják meg. Az új termékek mindössze 2U magasak, 150 mm mélyek és kevesebb mint 6 kg tömegűek, azaz ideálisak fali rack szekrényekbe történő beszerelésre.

Legrand szünetmentes elosztósor (uPDU)
UPDU szünetmentes elosztósor
Szünetmentes PDU

Az új elosztósorok teljes kínálata megtalálható a néhány hónapja megjelent LCS3 LAN és Datacenter megoldások katalógusban. Az új dokumentum közel 130 oldalon mutatja be a Legrand teljes strukturált hálózati kínálatát (üvegszál és réz alapú hálózatok, szekrények, elosztósorok és szünetmentes áramforrások) helyi hálózati és adatbanki környezetbe egyaránt.

A hírben szereplő termékek
LCS³ hagyományos elosztósorok (PDU) LCS³ menedzselhető elosztósorok (iPDU) LCS³ szünetmentes elosztósorok (uPDU)
 
Legrand elosztósorok (PDU)
3 termék

A Legrand a piacon egyedülálló rack elosztósor kínálattal rendelkezik: PDU, iPDU, uPDU.

3 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Kiegészítők optikai és strukturált hálózati rendszerekhez
Kiegészítők optikai és strukturált hálózati rendszerekhez
Strukturált hálózati rendszerek
Strukturált hálózati rendszerek
Adatátviteli hálózatok, telekommunikáció
Adatátviteli hálózatok, telekommunikáció
Épületvillamosság
Épületvillamosság
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...