Audio és video kaputelefonok, csengők

Voxie audio kaputelefon szett - K40540.E Vimar Elvox video kaputelefon szettek Vimar Elvox Wi-Fi video kapucsengő Vimar Elvox Pixel Heavy társasházi kaputelefon
 
Vimar Elvox kaputelefonok
4 termék

A kiváló minőségű és modern megjelenésű Vimar Elvox kaputelefonok választékában megtalálhatóak az audio és video kaputelefon szettek, a társasházi kaputelefon rendszerek, vagy a beépített Wi-Fi kapcsolattal rendelkező video kapucsengők is.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Legrand 2 vezetékes kaputelefon szettek – EASY
 
Legrand 2 vezetékes kaputelefon szettek – EASY

A Legrand csoport specialista az audió és videó kaputelefonok terén. A Legrand márkába tartozó kaputelefon szettek széles választéka kínál megoldást audió/videó, 2-vezetékes, vagy akár két lakásig bővíthető igényekre.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
EMOS GoSmart IP-700A video kaputelefonok
 
EMOS GoSmart IP-700A video kaputelefon

Az EMOS GoSmart sorozathoz tartozó IP-700A intelligens otthoni videó kaputelefonnal állandó áttekintése lesz arról, hogy mi történik az ajtaja előtt. A videofon 7"-os LCD érintőképernyős monitorral van felszerelve, amely színhű megjelenítést és széles betekintési szögeket biztosít. Az LCD monitor képernyőjén vagy a mobiltelefonos alkalmazáson egy gombnyomással kétirányú kommunikációt folytathat. A kültéri kameraegység mozgásérzékelővel van felszerelve, amely értesítést küld a mobiltelefonjára, ha mozgást érzékel az ajtaja előtt. Az értesítés elküldésével egyidejűleg automatikusan elindul a videofelvétel vagy a kép rögzítése mikro SD-kártyára vagy felhőalapú tárhelyre.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
EMOS GoSmart IP-15S video kapucsengő EMOS GoSmart IP-90C video kapucsengő EMOS GoSmart IP-09D video kapucsengő
 
EMOS GoSmart video kapucsengők
3 termék

A kétirányú hangkommunikációnak köszönhetően kommunikálhat látogatójával, készíthet videofelvételt, és értesítést kaphat az ajtaja előtt rögzített mozgásról.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
BTicino 2 vezetékes (SCS busz) kábeles kaputelefon szettek – PROFESSIONAL
 
BTicino 2 vezetékes (SCS busz) kaputelefon szettek – PROFESSIONAL

A BTicino, a Legrand csoport tagjaként, már több mit 20 éves kaputelefon fejlesztési tapasztalattal rendelkezik. A szettek és kiegészítők minden szükséges igényt képesek kiszolgálni, formatervezése pedig mindenki megelégedettségére szolgálhat.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Legrand BASIC kaputelefon szettek
 
Legrand kaputelefon szettek – BASIC

A Legrand BASIC termékcsaládjába egylakásos, 3 vezetékes audió és 4 vezetékes videó kaputelefon szettek tartoznak. A BASIC szettek további 4 beltéri egységgel és 1 kaputáblával bővíthetőek.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A kaputelefon rendszerek a lakóépületek analóg vagy digitális, ellenőrző és beengedő rendszerei, melyek a személy- és vagyonbiztonságot és a kommunikációt szolgálják. Az ingatlanok bejáratánál elhelyezett süllyesztett kaputáblákon vagy a falon kívüli kaputáblákon lehet az adott ingatlanba jelezni, a beltéri egységgel pedig az érkező személy ellenőrizhető és a kapu nyitható. Az audió lakáskészülékekkel a telekommunikáció, míg a fekete-fehér vagy színes videó beltéri egységekkel a vizuális kommunikáció is megvalósulhat. A kaputelefon rendszerek kombinálhatók és a megfigyelő rendszerekkel összekapcsolhatók. A lakáskészülékek kézibeszélővel vagy anélkül készülnek, a videó egységek használatához monitor tartozik. Az interkom funkcióval rendelkező készülékek között bármely irányból hívás kezdeményezhető, és a beszélgetésen kívül, amennyiben a rendszer kamera szettel is ellátott, az utcai front is bármikor megfigyelhető.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...