DIRICKX AXIS szárnyaskapu - egyszárnyú kivitel DIRICKX ULYX extra hosszú úszókapuk DIRICKX ALLIX kapuk DIRICKX SPEEDIX gyorskapu
 
DIRICKX kapuk
6 termék

A DIRICKX kerítések széles skáláját a minden felmerülő igényre megoldást nyújtó kapuk teszik teljessé. Legyen szó akár kerti A DIRICKX kerítések széles skáláját a minden felmerülő igényre megoldást nyújtó kapuk teszik teljessé. Legyen szó akár kerti kiskapuról vagy a nagy kamionforgalom számára épülő, akár 16 m átjárójú szabadonfutó kapuról, típustól függően manuális, motorizálásra előkészített vagy motorizált kivitelben, a DIRICKX Kerítés Kft.-nél minden típus megrendelhető. A francia gyártó által biztosított minőségi színvonalnak megfelelően a kapuk is kettős korrózióvédelemmel készülnek, akárcsak a kerítéselemek. A RAL skála minden színében kaphatók, tökéletesen illeszkedve a kerítéshez és a környezethez.

6 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Steelvent kapuk
 
Steelvent kapuk

ST22/01 Előd személykapu, ST22/02 Töhötöm kétszárnyú kapu, ST22/03 Tas sínes tolókapu és ST22/04 Huba úszókapu. Tökéletesen illeszkednek a Steelvent kerítésrendszerekhez, alkalmazásukkal biztosítható a megfelelő személy és a teherforgalom.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
3D fém egyszárnyú kapu 3D fém kétszárnyú kapu Garten 3D fém úszókapu Garten 2D duplapálcás fém egyszárnyú kapu
 
Kerítésrendszerek kapuk
5 termék

3D fém egy- és kétszárnyú kapuk, valamint 3D fém úszókapuk.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
JAP Liberty bejárati rendszerek
 
JAP Liberty bejárati rendszerek

A Liberty bejárati rendszerek úgy lett megalkotva, hogy Európa-szerte megfeleljen a legmagasabb ügyféligényeknek is. A masszív szerkezettel és ötletes dizájnnal ötvözött precíz kivitel jellegzetes eleganciával biztosítja a ház számára fontos funkciókat.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A kerítésnyílások lezárását szolgáló, gépkocsi behajtást is lehetővé tevő kapuk a kertkapuk vagy kerítéskapuk. Az egyszárnyú és kétszárnyú nyílókapuk kapuszárnyai függőleges tengely mentén fordulnak el, és így teszik lehetővé a behajtást. Tolókapuk esetében a kapuszárnyak nyitása a kerítés síkjában történik. A tolókapu kialakítását tekintve lehet úszó (lebegő), sínen gördülő, ritkább esetben süllyedő. Nyitás közbeni kis helyigénnyel lehet számolni a harmonikakapuk használatakor. A harmonikakapuk egymásra csukódó szárnyelemekből állnak, melyek felső felfüggesztésűek vagy alsó feltámasztásúak lehetnek. Nagyméretű kapuk esetében felső felfüggesztést és alsó feltámasztást együtt, vagyis kétpályás teherviselést alkalmaznak.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...