Kapumozgatók, kapuvezérlők

Argo ipari szekcionált kapumotor Athos AC A szárnyaskapu motor Giuno Ultra BT A szárnyaskapu motor Hide SL Smart tolókapu motor
 
BFT motorok kapukhoz
25 termék

A világ legnagyobb automatizálási cégcsportjába tartozó, 32 éves gyártási tapasztalattal rendelkező BFT olasz gyártó termékskáláján, a lakossági és ipari kapuautomatikák egyaránt megtalálhatóak.

25 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
FAAC C851 tolókapu motor
 
FAAC úszó- és tolókapu motorok

A FAAC automata úszó- és tolókapu meghajtásai, valamint beszerelésre kész teljes szettjei széles választékban érhetők el mind lakossági, mind pedig kereskedelmi és ipari felhasználásra. A FAAC úszó- és tolókapu motorok 400-tól 3500 kg-os kapusúlyig teszik lehetővé a kapuautomatizálási megoldásokat. Lakossági felhasználásra kisfeszültségű kapumeghajtások széles választékát kínálják, míg a 3 fázisú, az extra gyors vagy a biztonsági meghajtásokat kereskedelmi, ipari vagy kormányzati, illetve kiemelt biztonságú projektekhez ajánlják.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
BiSecur rádiós rendszer Hörmann garázskapu-meghajtások Hörmann udvarikapu-meghajtások Hörmann PortaMatic ajtómeghajtás
 
Hörmann meghajtások
4 termék

A Hörmann meghajtások a minőség, biztonság és intelligens technika közötti sikeres kombinációval tűnnek ki: a szabadalmaztatott sínnel megvezetett meghajtás garantálja a kapu stabil és csenden futását; a lágy indítás és a lassított stop megnöveli a kapuja élettartamát. Bevált biztonsági funkciók felelnek a biztonságért, a záráskor beakadó reteszelés megnehezíti a kapu felemelését: akadály esetén a lekapcsolóautomatika azonnal megállítja a kapumeghajtást. Praktikus kiegészítő funkciók teszik teljessé a kényelmet: a garázst a második nyitásmagassággal is szellőztetheti, anélkül hogy a garázst teljesen kinyitná. Az áramcsatlakozás nélküli garázsok számára rendelkezésére áll a nagyteljesítményű ProMatic akku opcionális napelemmel.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
CAME ATS szárnyaskapu motorok CAME AXL szárnyaskapu motorok CAME KRONO szárnyaskapu motorok CAME BXV tolókapu motor
 
CAME kapumozgató motorok
4 termék

Garázs-, toló- és szárnyaskapu mozgató motorok a KLING-CAME-től. Biztonságos kapuatomatikák lakossági és ipari felhasználásra, pl. magán- és társasházak, bevásárló központok számára. A CAME rendszerekbe épített akkumulátorok vészhelyzetben, áramszünetek esetén is működtetik a garázskapukat, toló- vagy szárnyaskapu rendszereket.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Novoferm garázskapu hajtások
 
Novoferm garázskapu hajtások

A Novoferm kapuhajtások új generációjával a kapu gombnyomásra nyitható és zárható, a világítás a távirányítóval vezérelhető, a legmagasabb biztonság és energiatakarékosság mellett. Az összehangolt rendszer alkotórészei óraműpontossággal egymásra épülnek, és a legszigorúbb biztonsági követelményeknek is megfelelnek.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Passy automata kapunyitó
 
Passy automata kapunyitó

Kényelmes megoldás: a Passy segítségével még egy gombot sem kell megnyomni, hogy a kinyíljon a kapu. Elég csak megközelíteni a kaput, és az magától kinyílik.
Gyorsan telepíthető: mindössze két 24 V-os kábelt kell csatlakoztatni, és kész is.
Biztonságos használat: a jeladó ugrókóddal kommunikál a vevőegységgel, ezáltal az ugrókódot nem lehet lemásolni és azt felhasználni illetéktelen kapunyitáshoz.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Az automatizált kapuk mozgatása motoros meghajtással történik. A kapumeghajtások mozgásiránytól függően oldalirányú, függőleges irányú és kétirányú működtetésűek lehetnek. Alkalmasak szárnyaskapuk, tolókapuk, billenőkapuk, emelkedő és süllyedő kapuk, teleszkópos kapuk nyitására és zárására. A hajtóművek motorja manuálisan vagy távvezérléssel, infravörös fény vagy rádióhullám segítségével működtethető. A leadott indítójel hatására a hajtómotor a vízszintes vagy függőleges mozgású kaput rendszerint fogaslécen vagy csúszó sínpályán mozdítja el. A nyitási vagy zárási folyamat végén végálláskapcsoló szakítja meg az áramkört. Biztonsági tartozékok az infrasorompó, a biztonsági léc és szegély, valamint a villogó lámpa.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...