Kapumozgatók, kapuvezérlők

Argo ipari szekcionált kapumotor Athos AC A szárnyaskapu motor Giuno Ultra BT A szárnyaskapu motor Hide SL Smart tolókapu motor
 
BFT motorok kapukhoz
25 termék

A világ legnagyobb automatizálási cégcsportjába tartozó, 32 éves gyártási tapasztalattal rendelkező BFT olasz gyártó termékskáláján, a lakossági és ipari kapuautomatikák egyaránt megtalálhatóak.

25 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
FAAC C851 tolókapu motor
 
FAAC tolókapu motorok

A FAAC automata tolókapu meghajtásai és beszerelésre kész teljes szettjei széles választékban érhetők el mind lakossági, mind pedig kereskedelmi és ipari felhasználásra. A FAAC tolókapu motorok 400-tól 3500 kg-os kapusúlyig teszik lehetővé a kapuautomatizálási megoldásokat. Lakossági felhasználásra kisfeszültségű kapumeghajtások széles választékát kínálják, míg a 3 fázisú, az extra gyors vagy a biztonsági meghajtásokat kereskedelmi, ipari vagy kormányzati, illetve kiemelt biztonságú projektekhez ajánlják.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
CAME ATS szárnyaskapu motorok CAME AXL szárnyaskapu motorok CAME KRONO szárnyaskapu motorok CAME BXV tolókapu motor
 
CAME kapumozgató motorok
4 termék

Garázs-, toló- és szárnyaskapu mozgató motorok a KLING-CAME-től. Biztonságos kapuatomatikák lakossági és ipari felhasználásra, pl. magán- és társasházak, bevásárló központok számára. A CAME rendszerekbe épített akkumulátorok vészhelyzetben, áramszünetek esetén is működtetik a garázskapukat, toló- vagy szárnyaskapu rendszereket.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
BiSecur rádiós rendszer Hörmann garázskapu-meghajtások Hörmann udvarikapu-meghajtások Hörmann PortaMatic ajtómeghajtás
 
Hörmann meghajtások
4 termék

A Hörmann meghajtások a minőség, biztonság és intelligens technika közötti sikeres kombinációval tűnnek ki: a szabadalmaztatott sínnel megvezetett meghajtás garantálja a kapu stabil és csenden futását; a lágy indítás és a lassított stop megnöveli a kapuja élettartamát. Bevált biztonsági funkciók felelnek a biztonságért, a záráskor beakadó reteszelés megnehezíti a kapu felemelését: akadály esetén a lekapcsolóautomatika azonnal megállítja a kapumeghajtást. Praktikus kiegészítő funkciók teszik teljessé a kényelmet: a garázst a második nyitásmagassággal is szellőztetheti, anélkül hogy a garázst teljesen kinyitná. Az áramcsatlakozás nélküli garázsok számára rendelkezésére áll a nagyteljesítményű ProMatic akku opcionális napelemmel.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Novoferm garázskapu hajtások
 
Novoferm garázskapu hajtások

A Novoferm kapuhajtások új generációjával a kapu gombnyomásra nyitható és zárható, a világítás a távirányítóval vezérelhető, a legmagasabb biztonság és energiatakarékosság mellett. Az összehangolt rendszer alkotórészei óraműpontossággal egymásra épülnek, és a legszigorúbb biztonsági követelményeknek is megfelelnek.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Passy automata kapunyitó
 
Passy automata kapunyitó

Kényelmes megoldás: a Passy segítségével még egy gombot sem kell megnyomni, hogy a kinyíljon a kapu. Elég csak megközelíteni a kaput, és az magától kinyílik.
Gyorsan telepíthető: mindössze két 24 V-os kábelt kell csatlakoztatni, és kész is.
Biztonságos használat: a jeladó ugrókóddal kommunikál a vevőegységgel, ezáltal az ugrókódot nem lehet lemásolni és azt felhasználni illetéktelen kapunyitáshoz.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Az automatizált kapuk mozgatása motoros meghajtással történik. A kapumeghajtások mozgásiránytól függően oldalirányú, függőleges irányú és kétirányú működtetésűek lehetnek. Alkalmasak szárnyaskapuk, tolókapuk, billenőkapuk, emelkedő és süllyedő kapuk, teleszkópos kapuk nyitására és zárására. A hajtóművek motorja manuálisan vagy távvezérléssel, infravörös fény vagy rádióhullám segítségével működtethető. A leadott indítójel hatására a hajtómotor a vízszintes vagy függőleges mozgású kaput rendszerint fogaslécen vagy csúszó sínpályán mozdítja el. A nyitási vagy zárási folyamat végén végálláskapcsoló szakítja meg az áramkört. Biztonsági tartozékok az infrasorompó, a biztonsági léc és szegély, valamint a villogó lámpa.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...