Novoferm

Novoferm garázskapu hajtások

A Novoferm kapuhajtások új generációjával a kapu gombnyomásra nyitható és zárható, a világítás a távirányítóval vezérelhető, a legmagasabb biztonság és energiatakarékosság mellett. Az összehangolt rendszer alkotórészei óraműpontossággal egymásra épülnek, és a legszigorúbb biztonsági követelményeknek is megfelelnek.

  • mennyezetre és oldalfalra szerelhető hajtástípusok is szerepelnek a kínálatban, az egyszerűtől a prémium kategóriás termékekig
  • a kapuhajtásokhoz számos kiegészítő egység és tartozék rendelhető
  • a hajtások manipuláció ellen védett, ugrókódos távirányítókkal működtethetők

Letöltések

Novoferm garázskapu hajtások - részletes termékismertető

Novoferm garázskapu hajtások

pdf 2.6 MB
részletes termékismertető
 
Novoferm garázskapu hajtások és tartozékok - részletes termékismertető

Novoferm garázskapu hajtások és tartozékok

pdf 13.0 MB német
részletes termékismertető
 
Novoferm RUN 500 garázskapu hajtás - részletes termékismertető

Novoferm RUN 500 garázskapu hajtás

pdf 909.6 kB német
részletes termékismertető
 

Nem találta meg, amit keres?

Dokumentum igénylése
További termékek a cégtől
Novoferm tűz- és füstgátló acél ajtóelemek
 
Novoferm tűz- és füstgátló acél ajtóelemek

Az acélajtók specialistájaként a Novoferm hatóságilag bevizsgált és engedélyezett tűzgátló acél ajtóelemek széles választékát kínálja, Ei30, Ei60, Ei90 és Ei120 perces tűzállósággal. A kültéri felhasználású ajtók CE megfelelőségi igazolással, míg a beltéri ajtók ETA-val (Európai Műszaki Értékelés) vagy NMÉ-vel (Nemzeti Műszaki Értékelés) rendelkeznek. Az ajtók egy- és kétszárnyú kivitelben, típustól függően üvegezett kialakítással és számos kiegészítővel rendelhetők. Ajtótípusok: NovoPorta Premio: Ei30, Ei60, Ei90: vastag falcos kivitel; NovoPorta Plano: Ei30: falc nélküli kivitel; NS Elite+: Ei60, Ei120: vastag falcos kivitel; N-Alsal: Ei60, Ei120: lemezfalcos kivitel; Magnum: Ei60: nagyméretű tűzgátló acél ajtóelem.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Novoferm Thermo szekcionált ipari kapuk
 
Novoferm szekcionált ipari kapuk

A Novoferm szekcionált ipari kapuk két alaptípusát különböztetjük meg. A THERMO kapuk kiváló hő- és hanggátló tulajdonságokkal és modern megjelenésű mikrobordás panelekkel rendelkeznek. Panelvastagságok: 40, 60 és 80 mm. Az üvegezett NOVOLUX kapuk a megfelelő fénybeáramlást és kilátást szolgálják. Panelvastagságok: 40 és 60 mm. A THERMO és NOVOLUX szekciók egymással kombinálhatók.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Novoferm többcélú (MZ) acél ajtóelemek
 
Novoferm többcélú (MZ) acél ajtóelemek

A Novoferm többcélú ipari ajtóelemeknek számos követelménynek kell megfelelni. Masszív, tekintélyt parancsoló kialakításuknak köszönhetően minden helyszínen remekül állják a mindennapok terheléseit. Az ajtók vastag vagy vékony falccal, vagy síkban záródó falc nélküli kialakításban készülnek, bel- és kültéri felhasználásra egyaránt alkalmasak. A standard kivitel mellé számtalan egyedi kiegészítő és tartozék is választható, mellyel minden felhasználási igényre megfelelő megoldást kínálnak. Ajtótípusok: NovoPorta Premio MZ: vastag falcos kivitel NovoPorta Plano MZ: falc nélküli kivitel Robusta MZ: egyszárnyú, normál falcos kivitel NS Metal Elite: vastag falcos kivitel

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Novoferm kőműves tokok Novoferm gipszkarton tokok
 
Novoferm acéltokok
2 termék

A Novoferm minden beépítési helyzethez tud toktípust ajánlani, legyen az kőműves vagy szerelt fal, vagy akár egyedi falmegoldás. A Novoferm acéltokok masszívak, formatartóak, korrózió ellen védett, 1,5 vagy 2,0 mm vastag tüzihorganyzott acéllemezből készülnek, esztétikus alapozással, mely kiváló alapot ad a végleges szín felviteléhez. Egyedi toktípusok: 2- vagy 3-részes tokok, falban vagy fal előtt futó tolótokok, lengőajtótok, felül- és/vagy oldalvilágítós tokok, ólommal bélelt tokok, ablakkeretek.

2 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Novoferm rámpakiegyenlítők
 
Novoferm hidraulikus rámpakiegyenlítők

A Novoferm hidraulikus rámpakiegyenlítők különböző változatokban, kitolóékes vagy billenőlapos kivitelben vagy önhordó acélvázzal rendelhetők. Részletes termékleírások a Novoferm weboldalán találhatók.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Kapumozgatók, kapuvezérlők
Kapumozgatók, kapuvezérlők
Lengőkapuk, szalagkapuk, termofüggönyök
Lengőkapuk, szalagkapuk, termofüggönyök
Ipari kapuk, gyorskapuk
Ipari kapuk, gyorskapuk
Kertkapuk
Kertkapuk
Garázskapuk
Garázskapuk
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...