Dokkolók és rámpakiegyenlítők

 
Hörmann rakodástechnika
4 termék

A Hörmann egy kézből kínál a logisztika területére komplett rakodástechnikát. Előny: gondos tervezés, megbízható fejlesztés, a pontosan egymáshoz illesztett részegységekből eredő kiváló használhatóság. Mechanikus rakodóhidak, hidraulikus rámpakiegyenlítők, előtétzsilipek, kaputömítések, ipari kapuk , ütközőpuffer, rakodástechnikai kiegészítők.

4 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Kling rakodórámpák (rámpakiegyenlítők)

Hidraulikus rámpakiegyenlítő billentős és teleszkópos nyelvvel logisztikai központokhoz, raktárakhoz.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A dokkolók raktárcsarnokok, logisztikai központok, hűtőházak, áruházak rakodóállásaiban a teherautó és az épület közötti kapcsolatot biztosítják. A rakodónyílásban elhelyezett kaputömítések csillapítják a járművek ütközését, a hermetikus szigeteléssel pedig az energiahatékony árumozgatáshoz járulnak hozzá. Felfújható kaputömítéseket alkalmaznak az olyan épületeknél, ahol eltérő méretű járműveket fogadnak.

A rámpakiegyenlítők a teherautók platója és az épület padlószintje közti szintkülönbség áthidalását, illetve a ki- és berakodással járó változó terhelés kiegyenlítését célozzák. A rakodórámpák acélból vagy nagy szilárdságú alumíniumból, különböző kialakítású orrlemezzel, hosszú élettartamú, ütésálló kivitelben készülnek. A rámpakiegyenlítők elektrohidraulikus és mechanikus módon működtethetők.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...