Dokkolók és rámpakiegyenlítők

Stertil Dock kaputömítések Stertil Dock rakodórámpák (rámpakiegyenlítők) Stertil Dock COMBILOK teherautó rögzítő rendszer
 
Stertil Dock dokkoló berendezések
3 termék

A Stertil Dock tartós, biztonságos és kiváló minőségű dokkoló berendezéseket kínál. Minden be- és kirakodási feladathoz megfelelő modellválaszték áll rendelkezésre.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
BIM
Tovább
Termék kártya
Hörmann rámpakiegyenlítők Hörmann kaputömítések Hörmann előtétzsilipek Hörmann MWB2 kerékblokkoló rendszer
 
Hörmann rakodástechnika
4 termék

A Hörmann egy kézből kínál a logisztika területére komplett rakodástechnikát. Előny: gondos tervezés, megbízható fejlesztés, a pontosan egymáshoz illesztett részegységekből eredő kiváló használhatóság. Mechanikus rakodóhidak, hidraulikus rámpakiegyenlítők, előtétzsilipek, kaputömítések, ipari kapuk , ütközőpuffer, rakodástechnikai kiegészítők.

4 termék
Termékismertető
CAD
BIM
Tovább
Termék kártya
Stertil Dock COMBILOK teherautó rögzítő rendszer
 
Stertil Dock COMBILOK teherautó rögzítő rendszer

A COMBILOK a rakodó állásra dokkoló teherautót rögzíti biztonságosan, hogy a sofőr ne tudjon véletlenül elindulni a rakodás befejezése előtt, illetve, hogy a targonca ki-be járkálása közben ne csússzon előre a teherautó. Használatával megelőzhetők a balesetek és a sérülések. A rögzítőrendszer működésére hang- és fényjelzés figyelmeztet.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Novoferm rámpakiegyenlítők NovoDock L150 rakodóhíd
 
Novoferm rakodórendszerek
2 termék

A Novoferm Docking Solutions programja egy műszakilag jól átgondolt, egymásra épülő alkotóelemekből álló rakodórendszer, mely a profi anyagmozgatást szolgálja. Az egyes rendszerek az adott vevői igények alapján egyedileg kerülnek összeállításra. Terméktípusok: Rakodózsilipek; Hidraulikus rámpakiegyenlítők; Mechanikus rakodóhidak; Kaputömítések; Ütközők; Vezérlések; Egyéb kiegészítők.

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A dokkolók raktárcsarnokok, logisztikai központok, hűtőházak, áruházak rakodóállásaiban a teherautó és az épület közötti kapcsolatot biztosítják. A rakodónyílásban elhelyezett kaputömítések csillapítják a járművek ütközését, a hermetikus szigeteléssel pedig az energiahatékony árumozgatáshoz járulnak hozzá. Felfújható kaputömítéseket alkalmaznak az olyan épületeknél, ahol eltérő méretű járműveket fogadnak.

A rámpakiegyenlítők a teherautók platója és az épület padlószintje közti szintkülönbség áthidalását, illetve a ki- és berakodással járó változó terhelés kiegyenlítését célozzák. A rakodórámpák acélból vagy nagy szilárdságú alumíniumból, különböző kialakítású orrlemezzel, hosszú élettartamú, ütésálló kivitelben készülnek. A rámpakiegyenlítők elektrohidraulikus és mechanikus módon működtethetők.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...