Dokkolók és rámpakiegyenlítők

Eclipse speciális kaputömítés
 
Eclipse speciális kaputömítés

Az Eclipse® Dock Shelter (G5062G) kaputömítés speciális felső ponyva kialakítása meggátolja, hogy a gépjármű felépítményének tetején bejuthasson az esővíz, hólé stb. Ezt úgy éri el a gyártó, hogy a felső ponyván egy körkörösen párnázott ellensúlyt helyez el, amely rugalmasan követi a gépjármű felépítményének mozgását.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kling rakodórámpák (rámpakiegyenlítők)
 
Kling rakodórámpák (rámpakiegyenlítők)

Hidraulikus rámpakiegyenlítő billentős és teleszkópos nyelvvel logisztikai központokhoz, raktárakhoz.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Hörmann rámpakiegyenlítők Hörmann kaputömítések Hörmann előtétzsilipek Hörmann MWB kerékblokkoló rendszer
 
Hörmann rakodástechnika
4 termék

A Hörmann egy kézből kínál a logisztika területére komplett rakodástechnikát. Előny: gondos tervezés, megbízható fejlesztés, a pontosan egymáshoz illesztett részegységekből eredő kiváló használhatóság. Mechanikus rakodóhidak, hidraulikus rámpakiegyenlítők, előtétzsilipek, kaputömítések, ipari kapuk , ütközőpuffer, rakodástechnikai kiegészítők.

4 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A dokkolók raktárcsarnokok, logisztikai központok, hűtőházak, áruházak rakodóállásaiban a teherautó és az épület közötti kapcsolatot biztosítják. A rakodónyílásban elhelyezett kaputömítések csillapítják a járművek ütközését, a hermetikus szigeteléssel pedig az energiahatékony árumozgatáshoz járulnak hozzá. Felfújható kaputömítéseket alkalmaznak az olyan épületeknél, ahol eltérő méretű járműveket fogadnak.

A rámpakiegyenlítők a teherautók platója és az épület padlószintje közti szintkülönbség áthidalását, illetve a ki- és berakodással járó változó terhelés kiegyenlítését célozzák. A rakodórámpák acélból vagy nagy szilárdságú alumíniumból, különböző kialakítású orrlemezzel, hosszú élettartamú, ütésálló kivitelben készülnek. A rámpakiegyenlítők elektrohidraulikus és mechanikus módon működtethetők.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...