Polcrendszerek, állványrendszerek

 
Dexion polcos állványok
7 termék

Különböző tárolási módokhoz illő polcos állványrendszerek és az apróanyagokhoz használható műanyag dobozok széles választékával kínál a Dexion átfogó megoldást bármely alkatrész-raktár vagy komissiózó terület berendezéséhez. A keskenyfolyosós csavarkötés nélküli polcrendszertől, a nehezebb anyagokhoz használható nagypolcos állványokig, kiegészítők széles skálájával, mint például a görgős átfutó pályák vagy kisterhelhetőségű rendszerek, tudják javítani bármely kézi raktár optimális helyigényét és hatékonyságát.

7 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Dexion karos állványok
3 termék

Biztonságos, áttekinthető tárolási megoldás hosszú és nehéz áruk számára. A Dexion karos állványok munkakörnyezettől függetlenül rendkívül sokoldalúak és mivel elöl nincsenek oszlopok, minden tároló szint szabadon hozzáférhető targoncával.
A karos állványok mellett a Rollrack görgős szálanyag tárolók is a különféle hosszúságú áruknak megfelelő méretben készülnek – legyen szó acél rudak, szelvények, profilok, fűrészáruk mellett táblás áruk, fémlemezek, konténerek, ládák vagy fehéráru tárolásáról.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Jungheinrich raktári állványrendszerek
5 termék

A rendszerben megtalálhatóak soros állványok, szűkfolyosós rendszerek, egypalettás soros állványok, drive-in-system DIS, utántölthető görgős állványok.

5 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A polcrendszerek és állványrendszerek raktározáshoz, tároláshoz használt berendezések, melyek az iparban és a kereskedelemben a raktározási és logisztikai munkafolyamatokat segítik. Az áruk tárolásának lehetséges változatai a polcos állványos tárolás (csavarkötéses vagy kapcsolható kivitelű állványlétrákkal és polclemezekkel), az állványos tárolás, a rekeszes állványos tárolás, az átjárható állványos tárolás. A polcos, tárolóládás és rekeszes állványok a tárolt raktárkészlethez közvetlen hozzáférést biztosítanak. Szálanyagok tárolására a karos vagy konzolos, karos állványrendszerek alkalmasak. A bejárható és átjárható állványokkal tömbök alakíthatók ki, melyek hosszanti oldalán történik a rakatok feltöltése és ürítése. Az állványok kézzel, kézi kocsikkal, kézi targoncákkal és anyagmozgató gépekkel való kiszolgálása munkafolyosókról történik. A dinamikus tárolási rendszerek esetében a raktározási munkafolyamatok közben az állványon tárolt áruk helyzete megváltozik. Ilyenek az utántöltős, görgős és körforgós állványos tároló rendszerek. A magasraktárak állványrendszerei meghaladják az átlagos tárolási magasságot, így ezek speciális gépesítést is feltételeznek.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...