Targoncák, szállítókocsik

Jungheinrich elektromos homlokvillás targoncák Jungheinrich dízel- és gázüzemű homlokvillás targoncák
 
Jungheinrich homlokvillás targoncák
2 termék

Elektromos, dízel- és gázüzemű homlokvillás targoncák.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Jungheinrich vezető nélküli targoncák Jungheinrich kézi emelőkocsik, kézi targoncák, raklapszállítók Jungheinrich gyalogkíséretű emelőkocsik, raklapszállítók Jungheinrich gyalogkíséretű targoncák, raklapemelők
 
Jungheinrich raktártechnikai gépek
8 termék

Hidraulikus kézi emelők és kézi targoncák, elektromos gyalogkíséretű targoncák, tolóoszlopos targoncák, komissiózó targoncák, vontatók, szűkfolyósós magasraktári targoncák.

8 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

A targoncák és szállítókocsik olyan raktártechnikai berendezések, amelyek raktárakban, logisztikai központokban, kereskedelmi épületekben, légi- és vasúti létesítményekben az anyagmozgatás és komissiózás feladatait látják el. A raktározási folyamatok kézi elvégzésére a kézi palettázó targoncák és kézi szállítókocsik alkalmasak. A félautomatizált és az automatizált targoncák motorjai gázüzemű, dízel vagy elektromos hajtásúak lehetnek. A kormányzás szempontjából léteznek gyalogkíséretű, vezetőállásos, vezetőüléses, programozható és távvezérelt targoncák. A szállítási, vontatási és emelési feladatokhoz a targoncák különböző felépítményekkel láthatók el, ezek alapján megkülönböztethetők homlokvillás, oldalvillás, vontató, szűkfolyosós, csuklós és tolóoszlopos targoncák.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...