Mecalux

Mecalux polcos állványrendszerek

A Mecalux állványzataival a tárolási feladatokat áttekinthető és rendezett módon oldhatjuk meg. A jól kombinálható rendszerekkel meglepően különböző tereket rendezhetünk be: a hobbigarázstól az ipari raktárakig minden igényre kínál megoldást.

Termékcsalád tagjai

Mecalux karos állványok
 
Mecalux karos állványok

A Mecalux karos állványzat kifejezetten hosszú anyagok tárolására szolgáló raktározási megoldás. Segítségével a raktár könnyen átláthatóvá, az árutárolás pedig rendszerezetté válik. A konzolos állvány méreteit és teherbíró képességét a tárolandó áru jellemzői alapján határozzák meg. A Mecalux karos állványrendszer egy- és kétoldalas változatban egyaránt kivitelezhető, illetve mobil alvázakra is szerelhető. A biztonsági elemek - mint például a karok végén elhelyezett zárópanel - és a korrekt tervezés tovább növelik a rendszerből származó előnyöket.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Mecalux M3 polcos állványzat
 
Mecalux M3 polcos állványzat

A Mecalux M3 polcos állványzat könnyű és közepes tömegű áruk kézi kiszolgálású tárolására alkalmas. A mobil alvázakra is telepíthető állványzatból igény szerint kisebb galériás polcrendszereket is kialakítanak. A Mecalux M3 polcos állványzata rugalmasan bővíthető, a raktár adottságaihoz igazítható polcos állványrendszer számos kiegészítővel (ajtók, fiókok, függesztőmappás fiókok, fiókdobozok) bővíthető. Esztétikus kivitele miatt az állványzatot irodákba, üzleti eladóterekbe is ajánlják.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Mecalux Movibloc mobil polcos állványzat
 
Mecalux Movibloc mobil polcos állványzat

A Mecalux Movibloc polcokból vagy zárható ládákból álló archív tároló rendszer mobil alapon fekszik, aminek köszönhetően oldalra mozgatható. Ennek köszönhetően egy folyosó van a sorok között, a modulokat mozgatva nyílik lehetőség a hozzáféréshez. Ennek a polcrendszernek köszönhetően optimálisan használják fel a rendelkezésre álló helyet, miközben tisztán és biztonságban tartja iratait.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Mecalux M7 félnehéz polcos állványzat
 
Mecalux M7 félnehéz polcos állványzat

A Mecalux M7 félnehéz állványzat széles skálán tervezhető és építhető polcos állványzat. Magas, többszintes galériák kialakítására alkalmas. Lehetővé teszi a legkülönbözőbb áruk és anyagok tárolását. A felhasználási területtől függően egyedi kiegészítőkkel (ruhaakasztó rudazat, fa vagy fém polcok, autógumi tároló adapterek) szerelik. Az M7 félnehéz állványzat galériás kialakításnál az állványhoz rögzített járószinteken keresztül érhető el a kívánt áru, magaspolcos elrendezésnél felrakógépekkel vagy komissiózó targoncákkal történik a kigyűjtés.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Mecalux dobozos átgördülő polcrendszer
 
Mecalux dobozos átgördülő polcrendszer

A Mecalux dobozos átgördülő rendszer biztosítja a tökéletes termékcserét, megakadályozza a termékek összekeveredését és meggyorsítja a rakodási folyamatot. A polcrendszer (FIFO rendszer) polcai enyhén emelkednek, valamint görgőkkel vannak ellátva. Az egyik oldalt felrakják a termékeket, ezután lecsúsznak a tárolórendszer másik oldalára. A görgős tálcákon kialakított csatornák karton vagy műanyag dobozok automatikus továbbítására alkalmasak. A pontos, átlátható munkavégzést támogatja a ki- és betárolási oldalak ergonomikus kialakítása.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...