Novoferm

Novoferm acéltokok

A Novoferm minden beépítési helyzethez tud toktípust ajánlani, legyen az kőműves vagy szerelt fal, vagy akár egyedi falmegoldás. A Novoferm acéltokok masszívak, formatartóak, korrózió ellen védett, 1,5 vagy 2,0 mm vastag tüzihorganyzott acéllemezből készülnek, esztétikus alapozással, mely kiváló alapot ad a végleges szín felviteléhez. Egyedi toktípusok: 2- vagy 3-részes tokok, falban vagy fal előtt futó tolótokok, lengőajtótok, felül- és/vagy oldalvilágítós tokok, ólommal bélelt tokok, ablakkeretek.

  • széles típusválaszték minden beépítési helyzethez
  • gipszkartontokok, kőműves tokok, egyedi tokmegoldások
  • többféle toktípus többrészes, összeszerelhető kivitelben is

Termékcsalád tagjai

Novoferm kőműves tokok
 
Novoferm kőműves tokok

A Novoferm kőműves acéltokok DIN szabvány szerint készülnek. Alaptípusok: kőműves saroktok és válaszfaltok normál falcos kialakításban. Ezen felül számtalan kivitel létezik, a falc nélküli vagy dupla falcos kialakítástól kezdve a több részből összeállítható változatokig.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Novoferm gipszkarton tokok
 
Novoferm gipszkarton tokok

Az élethelyzet gyors megváltozásával új terek, helyiségek kialakítása válik szükségessé. A Novoferm gipszkarton tokok megfelelnek az új kihívásoknak, szerelésük gyors, tiszta és egyszerű. Jellemzőjük a minőségi, masszív alapanyag, a modern külső és stabil, vetemedésmentes tartás. Alaptípus: gipszkarton tok normál falcos kialakításban, 16 mm-es profilvisszahajlással. További változatok: falc nélküli vagy dupla falcos kialakítás, többrészes, utólag szerelhető tokok.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...