Novoferm kőműves tokok Novoferm gipszkarton tokok
 
Novoferm acéltokok
2 termék

A Novoferm minden beépítési helyzethez tud toktípust ajánlani, legyen az kőműves vagy szerelt fal, vagy akár egyedi falmegoldás. A Novoferm acéltokok masszívak, formatartóak, korrózió ellen védett, 1,5 vagy 2,0 mm vastag tüzihorganyzott acéllemezből készülnek, esztétikus alapozással, mely kiváló alapot ad a végleges szín felviteléhez. Egyedi toktípusok: 2- vagy 3-részes tokok, falban vagy fal előtt futó tolótokok, lengőajtótok, felül- és/vagy oldalvilágítós tokok, ólommal bélelt tokok, ablakkeretek.

2 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Domoferm acéltokok
 
Domoferm acéltokok

A Domoferm acéltokok minden falnyílásra szerelhető. A magas minőségnek és rugalmasságnak köszönhetően a DOMOFERM acéltokok minden építészeti követelménynek megfelelnek. Fajtái: egy vagy kétszárnyú, szimmetrikus vagy asszimmetrikus elosztású, felül és oldaltvilágítós stb. Számos falcsatlakozási lehetőség létezik, megfelelő tokprofilra akár más cég által gyártott fa ajtólap is ráakasztható.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Az ajtólap nélkül kínált ajtótokok előnye, hogy többnyire mindenféle falnyílásra, falvastagsághoz szerelhetők, és lehetőséget biztosítanak bármilyen anyagú ajtólap alkalmazására. Előfordulhatnak egyszárnyú vagy kétszárnyú ajtókhoz készített változatok, felülvilágító, oldalvilágító kialakításával vagy anélkül. Az acél vagy alumínium alapanyagú tokokat elsősorban technikai ajtóknál és nagy igénybevétel esetén alkalmazzák, ahol fontos kritérium lehet a tűzállóság, a magas kopásállóság és a könnyű tisztántartás. A fa és fém kombinációjú tokszerkezetek a két anyag kedvező tulajdonságait egyesítik. A műanyag ajtótokok főként bejárati ajtóknál használatosak, ahol a hőszigetelés és a csapadéknak való ellenállás a legfontosabb feladat. Utólagosan elhelyezhetők a forgácslapból vagy MDF-ből készült tokok is.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...