Hörmann szekcionált garázskapuk Hörmann Berry billenőkapuk Hörmann RollMatic garázs-redőnykapu Hörmann oldalra futó szekcionált kapu
 
Hörmann garázskapuk
5 termék

A Hörmann garázskapuval Ön, a nemzetközi piacon szerzett, több évtizedes tapasztalat mellett dönt. A Hörmann kapuk a legjobb anyagminőséget, a kimagasló minőségű megmunkálást, valamint a kényelmes kezelhetőséget és a tartós üzembiztonságot jelentik.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
BIM
Tovább
Termék kártya
Novoferm szekcionált garázskapuk Novoferm billenő garázskapu
 
Novoferm garázskapuk
2 termék

Billenő vagy szekcionált garázskapuk kézi működtetéssel vagy elektromos hajtással.

2 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Lomax Delta szekcionált garázskapu Lomax oldalra nyíló garázskapu Lomax kétszárnyú garázskapuk Lomax redőny garázskapu
 
Lomax garázskapuk
4 termék

A Lomax garázskapukat kimagasló minőség, biztonság, megbízhatóság és hosszú élettartam jellemzi. Elérhetők többféle típusban, úgymint szekcionált, oldalra nyíló, szárnyas- és redőnykapu.

4 termék
Termék kártya

A garázskapuk önálló garázsépületek és lakóépületek nyílászárói. Különböző technikai kivitelűek, kézi és távvezérléssel, motoros automatikával is működtethetőek, fa és fém alapanyagúak. A billenő garázskapuk kifelé billentve, majd a födém alá csúsztatva biztosítják az átjárást. A billenő garázskapukat rendszerint hőszigetelés nélkül gyártják, ezért ideális nyílászárói fűtetlen garázsoknál. Helytakarékos nyílászárók a garázsnyílás mögé szerelhető automata redőny garázskapuk, melyek lamellái redőnytokba tekerednek fel. A hőszigeteléssel ellátott, vízszintes lamellákból álló szekcionált garázskapuk a vezető síneken a garázs mennyezete alá vagy oldalfalra futnak. Beépíthetők szögletes, íves és félköríves nyílás esetén is.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...