Lomax

Lomax garázskapuk

A Lomax garázskapukat kimagasló minőség, biztonság, megbízhatóság és hosszú élettartam jellemzi. Elérhetők többféle típusban, úgymint szekcionált, oldalra nyíló, szárnyas- és redőnykapu.

  • 10 év garancia
  • kiegészítők széles választéka
  • többféle kaputípus

Termékcsalád tagjai

Lomax Delta szekcionált garázskapu
 
Lomax szekcionált garázskapuk

A Lomax szekcionált garázskapuk a mennyezet alá nyílnak, így nem foglalnak el értékes helyet a garázsból. A kiváló minőségű kapukhoz kiegészítők széles választéka érhető el, mint például biztonsági fotocella, üvegezés vagy rozsdamentes dekorációs elemek.

Termék kártya
Lomax oldalra nyíló garázskapu
 
Lomax oldalra nyíló garázskapuk

A Lomax oldalra nyíló garázskapuk esetében a kapulapok nem vízszintesen, hanem függőlegesen helyezkednek el. A kapu nem a mennyezet alá, hanem helyiség oldalfalára nyíliak. Ez a fajta megoldás biztosítja a részleges nyitás lehetőségét is, így ideális választás olyan helyeken, ahol ez az egyetlen bejárási lehetőség az épületbe.

Termék kártya
Lomax kétszárnyú garázskapuk
 
Lomax kétszárnyú garázskapuk

A Lomax kétszárnyú garázskapuk előnye a sokoldalúság és az egyszerűség, melyeknek köszönhetően egyaránt alkalmazhatók új építkezéseknél vagy felújításoknál. A szárnyas kapu egy igazi klasszikus, még akkor is, ha a mai trendek egyértelműen a szekcionált kapuk egyeduralmát mutatják.

Termék kártya
Lomax redőny garázskapu
 
Lomax redőny garázskapu

A redőnykapu lamellái a fölötte elhelyezkedő tokba tekerednek fel, így bármely garázs nyílászárójaként használható, mivel nem igényel szinte semmilyen átalakítást.

Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...