Legrand  Zrt. - Legrand Kereskedelmi Iroda

Rex lépcsőházi automaták

Rex800 és Rex800Multi kalapsínre pattintható moduláris lépcsőházi automaták valamint Rex600Plus falon kívüli lépcsőházi automaták. A karral felszerelve kézi beavatkozásra is alkalmas készülékek resetelhető kivitelben állnak rendelkezésre.

Letöltések

További termékek a cégtől
DLPlus padlószegély-csatorna rendszer
 
DLPlus padlószegély-csatorna rendszer

A DLPlus padlószegély-csatornák egyszerű és esztétikus megoldást nyújtanak ott, ahol a falba süllyesztett szerelvényezés és kábelvezetés nehezen valósítható meg. minden típusú süllyesztett szerelvény rögzíthető a csatornára: Galea Life, Valena, Niloé, Program Mosaic. A fedéllel és válaszfallal ellátott csatornatesten kívül a rendszer különböző könyök, elágazó,végzáró és egyéb elemeket tartalmaz a komplett szereléshez.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Legrand Infinium Quantum üvegszálas rendszer
 
Legrand Infinium Quantum üvegszálas rendszer

Az Infinium Quantum üvegszálas rendszer egy újabb technológiai szintet hozott létre. Veszteségi jellemzői messze túlhaladják az iparági elvárásokat (ULL szint). Az eddig nem látott paramétereknek köszönhetően teljesen új hálózati architektúrák építhetők ki, amelyek nagy mértékben segíthetik az üzemeltetés gördülékenységét és maximalizálják az üzembiztonságot.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Ventilátorok elosztószekrényekhez Fűtés és vezérlés elosztószekrényekhez Hőcserélők és klímaberendezések elosztószekrényekhez
 
Legrand elosztószekrények termikus kezelése
3 termék

Ventilátorok elosztószekrények gépi szellőztetésére, valamint szellőzőnyílások természetes szellőzés biztosítására. Fűtők páralecsapódás megakadályozására, valamint termosztátok, hygrosztátok és hygro-termosztátok az elosztószekrények termikus kezelésének vezérlésére.

3 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Netatmo kültéri kamera
 
Netatmo kültéri kamera

A kültéri kamerának köszönhetően élőben láthatja és felügyelheti, hogy mi történik a bejárati ajtó előtt és a kertben. A kamera különbséget tud tenni ember, állat és autó között és a Netatmo Security applikáción keresztül azonnali értesítésekkel informálja Önt, ha behatolót észlel a megfigyelt zónában. A mozgásérzékelő lámpával szerelt kültéri kamera könnyen telepíthető, nem igényel bonyolult villanyszerelési ismereteket. A kamera a Netatmo Security applikáción keresztül üzemelhető be és érhető el. Az értesítések és riasztások ezen az applikáción keresztül jutnak el a felhasználó okostelefonjára. A felhő szolgáltatás biztosítja adataink védelmét és teljesen ingyenesen jár a termék mellé, bármilyen extra költség és havidíj nélkül.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
ARCHIMOD HE online kettős konverziós moduláris szünetmentes áramforrás
 
ARCHIMOD HE online kettős konverziós moduláris szünetmentes áramforrás

Egyedülálló moduláris GPA architektúrájú, egyfázisú teljesítménymodulokból felépülő, fázisonkénti redundanciára képes, háromfázisú szünetmentes áramforrás. A teljesítménymodulok és akkumulátor modulok szempontjából online és bypass üzemben egyaránt hot-swap kialakítású ARCHIMOD HE 120 készülékek a piacon kapható legjobb MTTR (javításhoz szükséges átlagosan eltelt idő) mutatóval rendelkezik, amely ideálissá teszi kritikus áramkörök védelmére, pl: ipari berendezések, adatbankok esetén. A teljes kínálat ugyanakkor maximális teljesítménytényezővel (cosφ=1 azaz W=VA), illetve kiemelkedő - akár 99%-os - hatékonyságú működésével egyedi megoldást kínál a piacon.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Kapcsolóórák, időrelék
Kapcsolóórák, időrelék
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...