Legrand  Zrt. - Legrand Kereskedelmi Iroda

Lexic moduláris időrelék

Meghúzás késleltetésű, ejtéskésleltetésű, ciklusismétlő, motorindító (csillag/delta), időzítő, többfunkciós időkapcsolók, impulzusadó relék, melyek alkalmasak áramkörök be- és kikapcsolására (például világítás, ventilátor).

Letöltések

Lexic moduláris időrelék <br>
(Legrand katalógus 2020-2021 / 40. oldal) - részletes termékismertető

részletes termékismertető

pdf 64.5 kB
Lexic moduláris időrelék
(Legrand katalógus 2020-2021 / 40. oldal)
 

Nem találta meg, amit keres?

Dokumentum igénylése
További termékek a cégtől
Nedbox süllyesztett kiselosztók
 
Nedbox süllyesztett kiselosztók

A Nedbox kiselosztók alkalmasak moduláris készülékek, elosztóblokkok biztonságos és védett elhelyezésére, kisebb szakaszokhoz, fogyasztói csoportokhoz. A modulszámnak megfelelően jól tervezhető és későbbi bővítésre tartalék is képezhető. A letisztult formavilágú süllyesztett kiselosztók tömör és szerelt falba egyaránt beépíthetők.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Colson kábelkötegelők
 
Colson kábelkötegelők

A kábelkötegelők, rögzítők, tiplis rögzítők UV fénystabilak, ezáltal kinti használatra is alkalmasak. Jól ellenállnak bázisoknak, olajnak, zsíroknak, olajtermékeknek, hígított savaknak.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Legrand hajólámpák, vízmentes lámpatestek
 
Legrand világításvezérlés, vízmentes és vandálbiztos lámpatestek
1 termék

A Legrand egyedülálló kültéri és beltéri világítási megoldásokat kínál bármilyen környezetbe az egész világon, és speciális igényeket is ki tudnak szolgálni ovális és kerek kivitelű hajólámpa, vízálló és vandálbiztos lámpatest kínálatukkal. Fedezze fel a LED lámpatestek előnyeit: alacsony fogyasztás, környezetbarát LED-es egységek.

1 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
KEOR-T EVO háromfázisú onlne szünetmentes áramforrás - cosø=0,9
 
Keor-T EVO háromfázisú onlne szünetmentes áramforrás - cosø=0,9

Hagyományos felépítésű online kettős konverziós 3/3 szünetmentes áramforrások 10 és 120 kVA között. A legmodernebb komponensekből felépülő Keor-T készülékek kiemelkedő hatékonyságúak. A kínálat egyaránt rendelkezik leválasztó transzformátorral és anélkül szerelt változatokkal. A színes érintőképernyős kijelző egyszerű felhasználást tesz lehetővé. A kis helyigényű Keor-T szünetmentes áramforrás egyetlen szekrényben képes nagy áthidalási idők megvalósítására: 10 KVA 2 óra 30 perc; 30 kVA 30 perc; 60 kVA 14 perc.
2019 nyarától a Keor-T szünetmentes áramforrások forgalmazása megszűnik. Keresse a megújult termékeket Keor-T EVO néven.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Stabilizált kapcsolóüzemű tápegységek
 
Legrand stabilizált kapcsolóüzemű tápegységek

A Legrand kapcsolóüzemű tápegységei megfelelnek az IEC/EN 61204, az EN60950, az UL508, a CAN/CSA- C22.2No14M91), az EN52022 B osztály, az EN61000-4-2,3,4,5,6,8,11, az EN61000-3-2,3 és az ENV50204 szabványoknak. Precíziós, stabilizált, egyfázisú tápegységek PLC-khez, egyéb perifériás egységekhez, illetve minden alkalmazáshoz, amely 12 V, 24 V vagy 48 V egyenáramú áramellátást igényel.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Kapcsolóórák, időrelék
Kapcsolóórák, időrelék
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...