Legrand  Zrt. - Legrand Kereskedelmi Iroda

Lexic moduláris időrelék

Meghúzás késleltetésű, ejtéskésleltetésű, ciklusismétlő, motorindító (csillag/delta), időzítő, többfunkciós időkapcsolók, impulzusadó relék, melyek alkalmasak áramkörök be- és kikapcsolására (például világítás, ventilátor).

Letöltések

Lexic moduláris időrelék <br>
(Legrand katalógus 2020-2021 / 40. oldal) - részletes termékismertető

részletes termékismertető

pdf 64.5 kB
Lexic moduláris időrelék
(Legrand katalógus 2020-2021 / 40. oldal)
 

Nem találta meg, amit keres?

Dokumentum igénylése
További termékek a cégtől
DMX³ 2500 / 4000 / 6300 mikroprocesszoros elektronikus védelmi egységek
 
DMX³ 1600 / 2500 / 4000 / 6300 mikroprocesszoros elektronikus védelmi egységek

A DMX3 légmegszakítókat elektronikus védelmi egységgel kell ellátni, melyek pontos beállításokat tesznek lehetővé. Az MP4 LCD kijelzős mikroprocesszoros védelmi egység alkalmas a beállítási értékek, hibainformációk és hibanaplózás megjelenítésére. Az MP6 érintőképernyős védelmi egység alkalmas pillanatnyi, maximális és átlag értékek mérésére és helyi megjelenítésére, valamint Modbus hálózatra csatlakoztatás esetén távfelügyeletre is csatlakoztatható. A készülék továbbá alkalmas hiba naplózásra és jelzésre.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
LCS³ menedzselhető elosztósorok (iPDU)
 
LCS³ menedzselhető elosztósorok (iPDU)

Különböző szenzorok fogadására kész, komplett rack felügyeletre alkalmas, kapcsolható és mérhető intelligens elosztósorok (iPDU).

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Céliane szerelvények
 
Céliane szerelvények

A kör és a szögletes alakzatok ötvözésével a Céliane megteremti a forma és a funkció egyensúlyát. A forradalmi színvilág és a különleges anyagok egy új dimenziót nyitnak a szerelvények világában. A Céliane modern, könnyen szerelhető szerelvényei a hagyományos megoldás mellett a fel- és lekapcsolás új formáit nyújtja.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Legrand standard és prémium elosztósorok
 
Legrand standard és prémium elosztósorok

A Legrand standard és prémium elosztósor kínálatában megtalálhatók az alap funkciókkal ellátott vezeték nélküli elosztósoroktól kezdve a prémium, forgatható és falra szerelhető, túlfeszültség védelemmel és USB töltőaljzatokkal ellátott elosztósorok is. Az elosztósorok 16 A – 230 V – 3680 W max. teljesítménnyel rendelkeznek, beltéri használatra ajánlottak: IP20 és IK04 védelemmel ellátottak, valamint UV állóak és halogén mentesek.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Trimod MCS online, kettős konverziós szünetmentes áramforrás
 
Trimod MCS online, kettős konverziós szünetmentes áramforrás

A Trimod MCS egy online, kettős konverziós szünetmentes áramforrás, amely 3 és 80 kW között képes fázisonkénti rendundancia mellett, központi biztonsági energiaellátásra. A Trimod MCS kínálat kifejezetten az EN 50171 (központi biztonsági energiaellátó rendszerek) szabvány által megfogalmazott követelmények alapján került kifejlesztésre. Magas tűzbiztonsági előírásoknak megfelelő épületek, központi megtáplálású biztonsági világítási rendszereinek szünetmentes védelmére. Ideális megoldást nyújt továbbá automata tűzoltó , jelenlét érzékelő, riasztó, kipufogó, szén-dioxid és egyéb érzékeny szenzor rendszerek védelmére.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Kapcsolóórák, időrelék
Kapcsolóórák, időrelék
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...