Legrand  Zrt. - Legrand Kereskedelmi Iroda

CTX³ ipari mágneskapcsolók - 3P

3P ipari mágneskapcsolók 22, 40, 65, 100, 150, 225, 400 és 800 A maximum kapcsolási árammal, beépített állapotjelző segédérintkezővel. A CTX³ 22, CTX³ 40, CTX³ 65, CTX³ 100, CTX³ 150, CTX³ 225, CTX³ 400 és CTX³ 800 ipari mágneskapcsolók alkalmasak RTX³ hőkioldó relék, további segédérintkezők, késleltető blokkok, kondenzátorkapcsoló egységek és reteszelések fogadására.

Letöltések

CTX³ ipari mágneskapcsolók - 3P <br>
(Legrand katalógus 2020-2021 / 158-159, 162-163 és 166-169. oldal) - részletes termékismertető

részletes termékismertető

pdf 352.7 kB
CTX³ ipari mágneskapcsolók - 3P
(Legrand katalógus 2020-2021 / 158-159, 162-163 és 166-169. oldal)
 

Nem találta meg, amit keres?

Dokumentum igénylése
További termékek a cégtől
Suno szerelvények
 
Suno szerelvények

A Suno egy modern megjelenésű, hazai fejlesztésű és gyártású kapcsolócsalád a Legrand kínálatában. A szerelvénycsaládban hagyományos és innovatív kapcsolók és csatlakozóaljzatok szerepelnek fehér, alumínium és fekete színben, széles keretválasztékkal. A Suno szerelvények főbb jellemzői: gyors szerelés, fém rögzítőperem, IP44-es funkciók a vizes helyiségekbe.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
XL³ 4000 sorolható álló elosztószekrények XL³ 800 fali és álló elosztószekrények XL³ 400 fali és álló elosztószekrények XL³ 160 fali elosztószekrények
 
XL³ fali és álló elosztószekrények
4 termék

Az új XL³ fali és álló elosztószekrények teljesen szabadon kialakíthatóak. Tökéletes szilárdságot biztosítanak az elosztórendszer minden eleme számára, az innovatív ötletek pedig nagyban megkönnyítik a kialakítást.
XL³ 4000:A termékcsalád 4000A-ig biztosítja a nagyteljesítményű elosztási igényeket.
XL³ 800: Tökéletes szilárdságot biztosít az elosztórendszer minden eleme számára. Osztott ajtók felszerelését is lehetővé teszi.
XL³ 400: A kábelezés teljes szabadságát kínálja. A termékskálában megtalálhatók a fali és álló szekrények, melyeket egymással vagy kábeltokkal is összekapcsolhatók.
XL³ 160: Előszerelten kerül kiszállításra. Tökéletesen illeszkedik a környezetéhez nemcsak esztétikájában, de funkcionalitásában is. Süllyesztett vagy falon kívüli szerelést tesz lehetővé.

4 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Fűtés és vezérlés elosztószekrényekhez
 
Fűtés és vezérlés Legrand elosztószekrényekhez

Fűtőellenállások és légbefúvásos fűtőellenállások fali és álló elosztószekrényekbe, páralecsapódás megakadályozására. A termosztátok, higrosztátok és hygro-termosztátok az elosztószekrényben levő hőmérséklet és páratartalom szabályozását teszik lehetővé a fűtőellenállás és a ventilátor vezérlésével.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Netatmo beltéri kamera
 
Netatmo beltéri kamera

A Netatmo beltéri kamerának köszönhetően élőben ellenőrizheti, felügyelheti otthonát. Az arcfelismeréssel rendelkező kamera és a Netatmo Security applikáció azonnali értesítésekkel tudatja a felhasználóval, ha valaki ismeretlent észlel. A beüzemelés után a kamera különbséget tesz családtag, idegen, vagy állat között a képfeldolgozó algoritmusának köszönhetően. Tetszés szerint ki-, bekapcsolható a felügyeleti/rögzítési mód, illetve az értesítések is konfigurálhatóak a felhasználó igénye szerint.A kamera a Netatmo Security applikáción keresztül üzemelhető be és érhető el. Az értesítések és riasztások ezen az applikáción keresztül jutnak el a felhasználó okostelefonjára. A felhő szolgáltatás biztosítja adataink védelmét és teljesen ingyenesen jár a termék mellé, bármilyen extra költség és havidíj nélkül.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Batibox süllyesztődobozok
 
Batibox süllyesztődobozok

A Batibox többférőhelyes süllyesztődobozok ugyanúgy használhatók vízszintes vagy függőleges pozícióban is. A belső válaszfal biztosítja az erős és gyengeáramú vezetékek elszeparálását. A Batibox univerzális dobozokon kívül gipszkarton falba, téglafalba és betonfalba építhető típus is létezik.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Motorvédő kapcsolók, kontaktorok, motorvédő relék
Motorvédő kapcsolók, kontaktorok, motorvédő relék
Megszakítók, kismegszakítók, áramvédő kapcsolók
Megszakítók, kismegszakítók, áramvédő kapcsolók
Kapumozgatók, kapuvezérlők
Kapumozgatók, kapuvezérlők
Redőnymozgatók, árnyékolómozgatók, vezérlések
Redőnymozgatók, árnyékolómozgatók, vezérlések
Szelepmozgatók, zsalumozgatók
Szelepmozgatók, zsalumozgatók
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...