Motorvédő kapcsolók, kontaktorok, motorvédő relék

Acti 9 moduláris kontaktorok
 
Acti 9 moduláris kontaktorok

A kontaktorok felhasználhatók távműködtetési alkalmazásokban különböző hálózatok esetén (pl.: világítás, fűtés, ventiláció, redőny, melegvíz, mechanikai ventilációs rendszerek stb.) ezekből meghatározhatóak másodlagos áramkörök, amikről szükség esetén terhelésledobás végezhető el. A kontaktorokat össze lehet állítani kiegészítő vezérléssel, védelemmel és jelző funkciókkal. Jelző teszi lehetővé a kontaktor főáramkörének „nyitott? vagy „zárt? állapotának jelzését vagy működtetését. A zavarszűrő korlátozza a túlfeszültségeket a vezérelt áramkörben. Kettős működtetéssel impulzus jellegű vagy választható impulzus/folyamatos jellegű működtetésére lehet használni. A tekercs impulzussal történő gerjesztése kiváltja az impulzusrelé zárását. Két stabil mechanikai állapottal rendelkezik az impulzusrelé. Minden impulzus, amely a tekercset éri, megváltoztatja az impulzusrelék állapotát. Bármennyi nyomógombról vezérelhető.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Acti 9 motorvédő kismegszakítók
 
Acti 9 motorvédő kismegszakítók

Védelmet nyújt egyfázisú és háromfázisú motorokhoz, kézi vezérléssel. A védelem tartalmaz: leválasztást, kézi- vagy távvezérlést, rövidzárlati védelmet (elektromágneses védelem), túlterhelésvédelmet (hővédelem).

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
MPX³ motorvédő kismegszakítók CTX³ ipari mágneskapcsolók - 3P RTX³ hőkildó relék CTX³ ipari mágneskapcsolók - 4P
 
Legrand nagyteljesítményű motorvédők és ipari mágneskapcsolók
5 termék

Motorvédő kismegszakítók 0,16 és 100 A között, ipari mágneskapcsolók és hőkioldó relék 9 és 800 A között, vezérlőrelék ipari mágneskapcsolókhoz, motorvédő kismegszakítók túlterhelés- és zárlatvédelemmel, valamint mágneskapcsolók és hőkioldó relék 9 és 310 A között.

5 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Schrack Technik sorbaépíthető motorvédő kapcsolók, MP sorozat
 
Schrack Technik sorbaépíthető motorvédő kapcsolók, MP sorozat

Az MP sorozatú motorvédő kapcsolók kismegszakítókkal, vezetékvédő kapcsolókkal és hibaáram-kapcsolókkal összeépíthetők. 2 és 3 pólusú változatokban, 0,1-40 A-es áramtartományban érhetők el. A hőmérséklet kompenzált motorvédő kapcsolók kettős kapcsokkal vannak ellátva a sorolósínezés és a vezetékezés részére. A segédérintkező megegyezik a kismegszakítók segédérintkezőjével.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
TeSys motorindítók, mágneskapcsolók
 
Schneider Electric TeSys motorindítók, mágneskapcsolók

A TeSys T rövidzárlat védelem és kontaktor kombinációval együtt teljes felügyeletet képes nyújtani egy motornak, a védelmi és vezérlési funkciók mellett. A TeSys D kisméretű kompakt mágneskapcsolók és forgásirány váltók 150 A-ig induktív motorokhoz és 250 A-ig ohmos motorokhoz használhatók. Az új kontaktor innovatív elektronikus vezérlőtekerccsel van felszerelve, amely akár 80%-kal csökkentheti a felhasznált energiát és 50%-kal csökkenti a hődisszipációs veszteségeket a szekrények belsejében, összehasonlítva a hagyományos elektro-mechanikus tekercsekkel.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
CX³ moduláris kontaktorok
 
CX³ moduláris kontaktorok

Moduláris kontaktorok kézi működtető karral vagy kézi működtető kar nélkül 16–63 A között, valamint 1 vagy 2 modul széles jelző segédérintkezők kontaktorokhoz.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A motorvédő kapcsolók és relék, valamint a kontaktorok a villamos motorok biztonságos és hatékony működését segítő berendezések. A motorok kézi vezérlésére és távvezérlésre, valamint helyi kapcsolására alkalmas motorvédő kismegszakítók a rövidzárlat és túlterhelés ellen nyújtanak védelmet. A motorvédő relék használatával a motor instabil terhelése elkerülhető, és így az egyfázisú és háromfázisú motorok megóvhatók. A fázisfigyelő relék a csökkenő vagy növekvő tápfeszültséget, a fáziskimaradást és fázis aszimmetriát figyelik, valamint túlmelegedés elleni védelmet is biztosíthatnak. Megengedett értéknél a relé bekapcsol, és a motor elindítható, míg a beállított érték alá vagy fölé csökkenő feszültség esetén a relé kikapcsol, és a motor leáll. A kontaktorok másodlagos áramkörök teherledobására alkalmas, a távműködtetési alkalmazások különböző hálózatainál használatos eszközök. A kontaktorok kiegészítő berendezései a főáramkör állapotát jelezhetik. A zavarszűrővel ellátott kontaktorok a vezérelt áramkörben a túlfeszültséget korlátozzák.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...