a_9_d_10_1260457720484_logo_Schneider_Electric_156x57.jpg Schneider Electric TeSys motorindítók, mágneskapcsolók

A TeSys T rövidzárlat védelem és kontaktor kombinációval együtt teljes felügyeletet képes nyújtani egy motornak, a védelmi és vezérlési funkciók mellett. A TeSys D kisméretű kompakt mágneskapcsolók és forgásirány váltók 150 A-ig induktív motorokhoz és 250 A-ig ohmos motorokhoz használhatók. Az új kontaktor innovatív elektronikus vezérlőtekerccsel van felszerelve, amely akár 80%-kal csökkentheti a felhasznált energiát és 50%-kal csökkenti a hődisszipációs veszteségeket a szekrények belsejében, összehasonlítva a hagyományos elektro-mechanikus tekercsekkel.

Letöltések

Kapcsolódó hírek

Megjelent a Schneider Electric kínálatában az energiahatékony TeSys D Green mágneskapcsoló
A TeSys D Green sorozat rendelkezik a Schneider Electric Green Premium™ ökocímkével
Megjelent a Schneider Electric kínálatában az energiahatékony TeSys D Green mágneskapcsoló

További termékek a cégtől

 
Harmony K bütykös kapcsolók

A Harmony K bütykös kapcsolók hagyományos teljesítmény- vagy vezérlőköri kapcsolásokra szánt kapcsolócsalád. A kínálatban megtalálhatók hagyományos ki-be kapcsolók, de elérhetők fokozatkapcsolók, átkapcsolók, léptetőkapcsolók, feszültség- vagy árammérőhöz alkalmazható váltókapcsolók, illetve egyedileg összeállítható kapcsolási metódusú készülékek egyaránt.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Wibe kábellétrák és kábeltálcák

A különlegesen kialakított profilok és a kitűnő felületkezelés biztosítja az erős és megbízható acél tartószerkezet kialakítását. Bármilyen környezeti feltétel mellett, ipari és egyéb létesítményeknél alkalmazható, valamennyi építészeti kialakításhoz illeszkedő tartórendszerrel és kiegészítőkkel.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
M-Creativ szerelvénycsalád

A Merten M-Creativ család a szerelvénypiacon egyedülálló megoldást kínál. Az új család kereteivel és burkolataival egyedivé varázsolható az otthon, hiszen fénykép, tapéta vagy akár gyermekrajz is díszítheti a kapcsolót, dugaljat. Az M-Creativ annak is megoldást kínál, aki nem talál megfelelő színű kapcsolót. A Merten M-Creativ szerelvények megjelenésével eljött a kreatív villanykapcsolók korszaka, a dekorációs és használati funkciók ötvözésének köszönhetően. A Schneider Electric termékcsaládja az első olyan kapcsolócsalád, amelyet mi magunk tervezhetünk meg, és így lakásunk dizájnos kiegészítőjévé válhat.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Canalis KBX világítási csatorna

A Canalis KBX leginkább költséghatékony megoldás a nagy intenzitású világítási rendszereknél. A Canalis KBX síncsatornák versenyképessége és esztétikája a beépített világítótestekkel páratlan. Optimális megoldás az erőteljes megvilágítású üzletekhez és épületekhez.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Zelio EMR elektromechanikus relék
7 termék

A relék egyszerű irányítástechnikai, vezérlési vagy jelzési feladatok elvégzésére szolgálnak. A Schneider Electric Zelio elektromechanikus relék széles kínálatát nyújtja a vezérlő interfészreléktől elkezdve az ipari miniatűr reléken át egészen a nagyteljesítményű relékig. Gyakran alkalmazzák az elektromechanikus reléket ipari- vagy épületautomatizálási vezérlőszekrényekben, épületgépészeti vezérlőkben.

7 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya

Ajánlott kategóriák

Motorvédő kapcsolók, kontaktorok, motorvédő relék
Motorvédő kapcsolók, kontaktorok, motorvédő relék
Kapumozgatók, kapuvezérlők
Kapumozgatók, kapuvezérlők
Redőnymozgatók, árnyékolómozgatók, vezérlések
Redőnymozgatók, árnyékolómozgatók, vezérlések
Szelepmozgatók, zsalumozgatók
Szelepmozgatók, zsalumozgatók

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...