proidea.hu online termékinformációs katalógus

Megjelent a Schneider Electric kínálatában az energiahatékony TeSys D Green mágneskapcsoló


2018. április 04.

A TeSys D Green sorozat rendelkezik a Schneider Electric Green Premium™ ökocímkével

Az új mágneskapcsoló sorozat segít az ipari létesítmények működtetésének hatékonyabbá tételében, megfelel a fenntarthatósági céloknak és fejleszti az automatizáció, valamint vezérlés megbízhatóságát.
  • Az iparágban a legjobb vezérlőtekercs fogyasztási értékeivel csökkenti az energiafelhasználást.
  • Robusztus kialakítás fokozza a folyamatirányítás megbízhatóságát.
  • Közvetlen kapcsolat PLC direkt vezérléshez.
  • Rugalmasság és azonos kialakítás a létező konfigurációk felújításához.
  • Könnyi kiválasztani, könnyű installálni és könnyű működtetni.
Schneider Electric, az energiamenedzsment és az automatizálás nemzetközi szakértője elérhetővé teszi az energiahatékony TeSys D Green mágneskapcsoló termékkínálatot Magyarországon. Az új kontaktor innovatív elektronikus vezérlőtekerccsel van felszerelve, amely akár 80%-kal csökkentheti a felhasznált energiát és 50%-kal csökkenti a hődisszipációs veszteségeket a szekrények belsejében, összehasonlítva a hagyományos elektro-mechanikus tekercsekkel. Ez segít a nagyméretű ipari folyamatokkal rendelkező gyártó egységek energiahetékonyabbá tételében, a költségeik jelentős csökkentésében és a fenntarthatósági kötelezettségeik elérésében.

"Az új szabályok és szabványok megkövetelik a cégektől, hogy felelősebben gondolkodjanak a jövőben az energiafelhasználásról és fenntarthatóságról. Ezért létrehoztuk a TeSys D Green mágneskapcsolót, amely kategóriájában a legjobb hatékonyságú vezérlőtekerccsel rendelkezik a jelentős energiamegtakarítás érdekében." - Kozma László termékmenedzser, Schneider Electric Magyarország. 'Az OEM partnerek rendkívül könnyedén és gyorsan tudják kiválasztani a kontaktort, miközben a felhasználással jelentősen csökkenthetik költségeiket. A gyárakat üzemeltető vezetők pedig értékelik a kiváló megbízhatóságot és környezetbarát megoldást."

Megbízhatóságra tervezve

A TeSys D Green mágneskapcsolókat arra tervezték, hogy megbízhatóan üzemeltessék a gyártási folyamatokat a SEMIF47 megfelelőségnek köszönhetően. A kontaktor széles feszültségtartományú AC/DC üzemeltetésű vezérlőtekercsekkel rendelkezik, amely ellenáll a hálózati zavaroknak. Zajmentes technológiájának és kialakításának köszönhetően csökkenti a prellezést és ellenáll rázkódásnak és ütődéseknek. Természetesen ennek köszönhetően megbízhatóan végzi a folyamatos és rendszeres, sűrű kapcsolgatást még hullámzó vezérlőfeszültség esetén is. A TeSys D Green mágneskapcsoló a TeSys LR9D elektronikus túlterhelésvédelmi relével együtt a teljes vezérlőszekrény fogyasztásra jó hatással van és csökkenti a hőveszteséget is.

Könnyű rendelni és felszerelni

Gépgyártók részére a rendelés és készletezés egyszerűsödik, mert a vezérlőfeszültség kódok száma mindösszesen 4 db-ra csökken, miközben a tartomány megmarad 24 - 500 V AC/DC között. Minden TeSys kiegészítővel kompatibilis és a méretei, rögzítése valamint bekötése, sorkapocs kiosztása sem változik a hagyományos TeSys D kontaktorokhoz képest.

Speciális kóddal közvetlenül működtethető PLC I/O csatlakozásáról 24 VDC / 500 mA feszültséggel és árammal, így könnyedén illeszthető automatizációs rendszerekbe. Kompakt méretének köszönhetően kevés helyet foglal a nagy sűrűségű vezérlő- és kapcsolószekrényekben. A tervezés és a vezetékezés egyszerűsítésére, valamint a költségek csökkentésére a kontaktor külön interfész nélkül csatlakoztatható PLC-re, továbbá rendelhető EverLink™ csatlakozóval, amely fenntartja a hosszú évek során is a folyamatos és megfelelő szorító nyomatékot.

Komplett portfólió és zöld megoldás

A TeSys D Green sorozat a "zöld" termékkínálat és szolgáltatás része, ipari gépek és gyártási folyamatok számára. Arra tervezték, hogy segítse az üzleti vállalkozásokat környezetvédelmi céljaik elérésében. Rendelkezik a Schneider Electric Green Premium™ ökocímkével, amely bizonyítja, hogy megfelel RoHS, REACH, PEP, és EoLI környezetvédelmi szabványoknak és követelményeknek. Természetesen megfelel a nemzetközi biztonságtechnikai szabványoknak is.

Tekintse meg a TeSys D Green mágneskapcsolók 2 perces angol nyelvű termékbemutató videóját:Az új TeSys D Green mágneskapcsolók katalógusát, termékismertetőit letöltheti, ha a hír alatti termékképre kattint. Ha árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
 

Termék
Cég
Székhely: H-1133 Budapest, Váci út 96-98.
Telefon: +36 1 382 2800
Fax: +36 1 382 2606
E-mail:
Web: www.se.com/hu
Schneider Electric Vevőszolgálat
  +36 1 382 2800
   
   
   
A Schneider Electric, az energiamenedzsment globális specialistája több mint 100 országban kínálja integrált megoldásait több piaci szegmensben: az energia és infrastruktúra piacokon piacvezetőként, valamint az ipari folyamatok, épületautomatizálás és adatközpontok/-hálózatok területén; csakúgy mint a lakossági alkalmazásoknál. Tevékenységével arra fókuszál, hogy az energiát biztonságossá, megbízhatóvá és hatékonnyá tegye. Hitvallásával, hogy a magánszemélyek és a vállalatok is a legtöbbet érjék el energiájukkal, és 114.000 munkatársával 2008-ban több mint 18,3 milliárd Eurós eredményt ért el.
Márkanevek: Merlin Gerin, Telemecanique, Square D, Prodax, TAC, Merten
További hírek a Mágneskapcsolók termékkategóriában
További hírek a Kisfeszültségű villamosenergia-elosztás termékkategóriában
További hírek az Épületvillamosság termékkategóriában
Kulcsszavak:  TeSys  D  Green  mágneskapcsoló  automatizáció  vezérlés  Schneider  Electric  Green  Premium  ökocímke