Megjelent a Schneider Electric kínálatában az energiahatékony TeSys D Green mágneskapcsoló

A TeSys D Green sorozat rendelkezik a Schneider Electric Green Premium™ ökocímkével

Az új mágneskapcsoló sorozat segít az ipari létesítmények működtetésének hatékonyabbá tételében, megfelel a fenntarthatósági céloknak és fejleszti az automatizáció, valamint vezérlés megbízhatóságát.
  • Az iparágban a legjobb vezérlőtekercs fogyasztási értékeivel csökkenti az energiafelhasználást.
  • Robusztus kialakítás fokozza a folyamatirányítás megbízhatóságát.
  • Közvetlen kapcsolat PLC direkt vezérléshez.
  • Rugalmasság és azonos kialakítás a létező konfigurációk felújításához.
  • Könnyi kiválasztani, könnyű installálni és könnyű működtetni.
Schneider Electric, az energiamenedzsment és az automatizálás nemzetközi szakértője elérhetővé teszi az energiahatékony TeSys D Green mágneskapcsoló termékkínálatot Magyarországon. Az új kontaktor innovatív elektronikus vezérlőtekerccsel van felszerelve, amely akár 80%-kal csökkentheti a felhasznált energiát és 50%-kal csökkenti a hődisszipációs veszteségeket a szekrények belsejében, összehasonlítva a hagyományos elektro-mechanikus tekercsekkel. Ez segít a nagyméretű ipari folyamatokkal rendelkező gyártó egységek energiahetékonyabbá tételében, a költségeik jelentős csökkentésében és a fenntarthatósági kötelezettségeik elérésében.

"Az új szabályok és szabványok megkövetelik a cégektől, hogy felelősebben gondolkodjanak a jövőben az energiafelhasználásról és fenntarthatóságról. Ezért létrehoztuk a TeSys D Green mágneskapcsolót, amely kategóriájában a legjobb hatékonyságú vezérlőtekerccsel rendelkezik a jelentős energiamegtakarítás érdekében." - Kozma László termékmenedzser, Schneider Electric Magyarország. 'Az OEM partnerek rendkívül könnyedén és gyorsan tudják kiválasztani a kontaktort, miközben a felhasználással jelentősen csökkenthetik költségeiket. A gyárakat üzemeltető vezetők pedig értékelik a kiváló megbízhatóságot és környezetbarát megoldást."

Megbízhatóságra tervezve

A TeSys D Green mágneskapcsolókat arra tervezték, hogy megbízhatóan üzemeltessék a gyártási folyamatokat a SEMIF47 megfelelőségnek köszönhetően. A kontaktor széles feszültségtartományú AC/DC üzemeltetésű vezérlőtekercsekkel rendelkezik, amely ellenáll a hálózati zavaroknak. Zajmentes technológiájának és kialakításának köszönhetően csökkenti a prellezést és ellenáll rázkódásnak és ütődéseknek. Természetesen ennek köszönhetően megbízhatóan végzi a folyamatos és rendszeres, sűrű kapcsolgatást még hullámzó vezérlőfeszültség esetén is. A TeSys D Green mágneskapcsoló a TeSys LR9D elektronikus túlterhelésvédelmi relével együtt a teljes vezérlőszekrény fogyasztásra jó hatással van és csökkenti a hőveszteséget is.

Könnyű rendelni és felszerelni

Gépgyártók részére a rendelés és készletezés egyszerűsödik, mert a vezérlőfeszültség kódok száma mindösszesen 4 db-ra csökken, miközben a tartomány megmarad 24 - 500 V AC/DC között. Minden TeSys kiegészítővel kompatibilis és a méretei, rögzítése valamint bekötése, sorkapocs kiosztása sem változik a hagyományos TeSys D kontaktorokhoz képest.

Speciális kóddal közvetlenül működtethető PLC I/O csatlakozásáról 24 VDC / 500 mA feszültséggel és árammal, így könnyedén illeszthető automatizációs rendszerekbe. Kompakt méretének köszönhetően kevés helyet foglal a nagy sűrűségű vezérlő- és kapcsolószekrényekben. A tervezés és a vezetékezés egyszerűsítésére, valamint a költségek csökkentésére a kontaktor külön interfész nélkül csatlakoztatható PLC-re, továbbá rendelhető EverLink™ csatlakozóval, amely fenntartja a hosszú évek során is a folyamatos és megfelelő szorító nyomatékot.

Komplett portfólió és zöld megoldás

A TeSys D Green sorozat a "zöld" termékkínálat és szolgáltatás része, ipari gépek és gyártási folyamatok számára. Arra tervezték, hogy segítse az üzleti vállalkozásokat környezetvédelmi céljaik elérésében. Rendelkezik a Schneider Electric Green Premium™ ökocímkével, amely bizonyítja, hogy megfelel RoHS, REACH, PEP, és EoLI környezetvédelmi szabványoknak és követelményeknek. Természetesen megfelel a nemzetközi biztonságtechnikai szabványoknak is.

Tekintse meg a TeSys D Green mágneskapcsolók 2 perces angol nyelvű termékbemutató videóját:Az új TeSys D Green mágneskapcsolók katalógusát, termékismertetőit letöltheti, ha a hír alatti termékképre kattint. Ha árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
A hírben szereplő termékek
TeSys motorindítók, mágneskapcsolók
 
Schneider Electric TeSys motorindítók, mágneskapcsolók

A TeSys T rövidzárlat védelem és kontaktor kombinációval együtt teljes felügyeletet képes nyújtani egy motornak, a védelmi és vezérlési funkciók mellett. A TeSys D kisméretű kompakt mágneskapcsolók és forgásirány váltók 150 A-ig induktív motorokhoz és 250 A-ig ohmos motorokhoz használhatók. Az új kontaktor innovatív elektronikus vezérlőtekerccsel van felszerelve, amely akár 80%-kal csökkentheti a felhasznált energiát és 50%-kal csökkenti a hődisszipációs veszteségeket a szekrények belsejében, összehasonlítva a hagyományos elektro-mechanikus tekercsekkel.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Mágneskapcsolók
Mágneskapcsolók
Kisfeszültségű villamosenergia-elosztás
Kisfeszültségű villamosenergia-elosztás
Épületvillamosság
Épületvillamosság
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...