Szelepmozgatók, zsalumozgatók

IMI TA-Slider szelepmozgatók
 
IMI TA-Slider szelepmozgatók

Az egyedi digitális beállítási lehetőségeknek köszönhetően a TA-Slider a legrugalmasabban alakítható szelepmozgató termékcsalád a piacon, amely minden épületautomatizálási rendszerhez hozzáilleszthető. Követve a rendszerkialakítás és a paraméterek valósidejű változásait, a teljesen digitális konfigurálás miatt lehetővé válik a beállítások finomhangolása is. Ezen felül, az IP54 tanúsítvány igazolja a vízzel és porrészecskékkel szembeni tartós védelmét, aminek köszönhetően gondoskodni lehet a szerviz- és karbantartási költségek féken tartásáról, és a szelepmozgatók hosszú élettartamáról, így bármilyen projekthez magas hozzáadott érték biztosítható. A telepítési pozíciókat nagyobb fokú szabadsággal választhatja meg, különösen a TA-Slider 160 és 500 fogyasztói szelepmozgatók esetében, amelyek 360°-os kompatibilitással rendelkeznek, és telepíthetőek a fogyasztói szelepekkel, lefelé álló helyzetben, amire általában mennyezeteknél lehet szükség.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Siemens SAS szelepmozgató motorok Siemens SSB és SSC típusú szelepmozgató motorok VVP45, VXP45, VMP45 szelepekhez
 
Siemens szelepmozgatók menetes szabályozószelepekhez
2 termék

A Siemens menetes szabályozó szelepek működtetéséhez számos szelepmozgató típus választható. Elérhető 3-pont vagy DC 0...10 V vezérlésű, AC 230 V vagy AC 24 V tápfeszültségű kivitel, 30 sec … 150 sec futásidő tartományban. A szükséges állítóerő biztosítására elérhető 200 N-os, 300 N-os, illetve 400 N-os mozgató egyaránt.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Siemens SUA21/3 elektromos szelepmozgató STA..21 és STP..21 termoelektromos szelepmozgató
 
Siemens szelepmozgatók zóna- és váltószelepekhez
2 termék

A Siemens zóna és váltószelepek működtetésére számos szelepmozgató választható. Az ún. "2-pont" vezérléssel működtetett szelepmozgatók között megtalálhatók AC 230 V, illetve AC 24 V tápfeszültségű kivitelek, 10 sec … 120 sec futásidővel. A szelepmozgatók lehetnek termoelektromos vagy motoros működtetésű modellek egyaránt.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Siemens SAX típusú szelepmozgató motorok Siemens SKD típusú elektrohidraulikus szelepmozgató motorok Siemens SKC típusú elektrohidraulikus szelepmozgató motorok
 
Siemens szelepmozgatók karimás szabályozószelepekhez
3 termék

A Siemens karimás szabályozó szelepek működtetéséhez számos szelepmozgató típus választható. Elérhető 3-pont vagy DC 0...10 V vezérlésű, AC 230 V vagy AC 24 V tápfeszültségű kivitel, 30 sec … 120 sec futásidő tartományban. A szükséges állítóerő biztosítására elérhető 800 N-os elektromotoros változat, a nagyobb méretű és nagyobb állítóerőt igénylő szelepekhez pedig egyedülálló elektrohidraulikus technológiával működő 1000 N-os, illetve 2800 N-os mozgatók egyaránt.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Siemens GQD típusú zsalumozgató motorok Siemens GSD típusú zsalumozgató motorok Siemens GDB típusú zsalumozgató motorok Siemens GMA típusú zsalumozgató motorok
 
Siemens zsalumozgatók
8 termék

Forgó- és lineáris verzió, különböző vezérlő jelek, akár rugó visszatérítéssel is, az összes termék kézi állítási lehetőséggel. Kis és nagy állítóerővel, csekély teljesítményfelvétel, alacsony zajszintű üzem.

8 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
TA-TRI szelepmozgató hárompontos szabályozáshoz – 200 N
 
TA-TRI szelepmozgató hárompontos szabályozáshoz – 200 N

A TA-TRI egy 3-pont szabályozásra alkalmas elektromotoros szelepmozgató. Rendkívül megbízható és könnyen felszerelhető fűtési és hűtési rendszerbe egyaránt. Nagyon rövid reakcióidő és átfogó motorvezérlés jellemzi az energiatakarékosság, az alacsony zajszint és a karbantartásmentesség érdekében. A meghajtón található LED kijelzi az adott funkciót: A szelepmozgató kézi üzemmódban is működtethető, amely megkönnyíti a karbantartást és a telepítést.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Belimo UM/UH zsalumozgatók Belimo standard zsalumozgatók Belimo gyorsjáratú zsalumozgatók Belimo lineáris zsalumozgatók
 
Belimo zsalumozgatók
7 termék

A Belimo légtechnikai mozgató motorok elérhetőek mechanikus és elektronikus vészállás funkcióval, vagy vészállás funkció nélküli kivitelben. Alkalmazhatók 0,4-8 m²-es zsaluk mozgatásához. A termékpalettát forgó, lineáris, illetve teljes fordulatú motorok alkotják, széleskörű teljesítmény és futási idő választékkal.

7 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
CAIROX zsalumozgatók
 
CAIROX zsalumozgatók

Zsalumozgató motorok, segédkapcsolók és egyéb kiegészítők zsalumozgató motorokhoz.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
AVM 105, 115 motoros szelephajtómű AVM 105S, 115S folyamatos szabályozású motoros szelephajtómű AVM 215 motoros szelephajtómű AVM 215S-R folyamatos szabályozású motoros szelephajtómű
 
Sauter szelephajtóművek szabályozó szelepekhez
11 termék

A Sauter szelephajtúművek automatikusan alkalmazkodnak a szelephez. Pontos vezérlésük magas fokú energiahatékonyságot és alacsony zajszintet biztosít, továbbá, képesek maguktól beállítani a szabályozó szelepeket. Az energia-megtakarítás érdekében lehetőség van elektromos leválasztó használatára is. A Sauter szelepmozgatókat kapcsoló vagy folyamatos kimenettel rendelkező vezérlőkhöz lehet használni.

11 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
AXT 201, 211 termoelektromos szelephajtómű AXS 215S folyamatos szabályozású szelephajtómű AXM 217 motoros szelephajtómű AXM 217S motoros szelephajtómű pozícionálóval
 
Sauter szelephajtóművek fan-coil szelepekhez
4 termék

A szelepek Sauter működtetői megbízható és pontos vezérlést biztosítanak. Pulsepause vezérlés (néhány másodperces impulzusszélességgel) vagy folyamatos aktiválás garantálja a pontos vezérlési jellemzőket.

4 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
A44 W0 motoros zsalumozgató A44 W0S motoros zsalumozgató pozícionálóval ASM 105, 115 zsalumozgatók ASM 105S, 115S F132 folyamatos szabályozású zsalumozgatók
 
Sauter zsalumozgatók
12 termék

A Sauter zsalu- és forgatóhajtómű mozgató nyomatéktól és időtől függő kikapcsolási lehetőséget biztosít a hatékony energiafelhasználás érdekében. Zsalukat, elzáró és többszárnyú csappantyúkat működtetnek. A túlterhelés elleni védelem és a forgó működtető egységek véghelyzet-érzékelője biztosítja az energia hatékony felhasználását. A Sauter forgatóhajtóművek kapcsoló- vagy folyamatos kimenettel rendelkező vezérlőkhöz használhatók.

12 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
AKM 105, 115 forgató hajtómű gömbcsaphoz AKM 105S, 115S folyamatos szabályozású forgató hajtómű gömbcsaphoz AKM 115S F152 folyamatos szabályozású forgató hajtómű gömbcsaphoz, gyors reagálású AKF 112, 113 forgató hatómű gömbcsaphoz rugós visszatérítéssel
 
Sauter hajtóművek gömbcsapokhoz
5 termék

A gömbcsapok Sauter működtetői automatikusan alkalmazkodnak a gömbcsapokhoz és lehetővé teszik azok pontos vezérlését. A működtetőelemeket a nyomaték függvényében kikapcsolják. Ezek a Sauter működtetők alkalmasak két- és háromjáratú gömbcsapok működtetésére. Továbbá kapcsoló vagy folyamatos kimenettel rendelkező vezérlőkhöz használhatók.

5 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A szelepmozgatók és zsalumozgatók az épületgépészeti szabályozástechnikában alkalmazott hajtások, melyek végső célja a megkívánt komfortszint, valamint az energiahatékonyság és környezetvédelem biztosítása. A szelepek főleg a hidraulikai (vízellátási, fűtési, hűtési) rendszerekben, a zsaluk pedig légtechnikai rendszerekben nyitási-zárási és áramlásszabályozási feladatokat látnak el. Az HVAC rendszerek automatizálása nem nélkülözheti a szelepek és zsaluk elektromos (motoros) vagy pneumatikus hajtásait. A szelepmozgatók különböző elzáró és szabályozó elemeket működtető szelephajtóművek (például golyóscsapok, kisméretű szelepek, külső menetes vagy karimás csatlakozású szelepek, belső menetes vagy karimás csatlakozású keverőcsapok, pillangószelepek). A zsalumozgatók szellőzőrendszerek és klímarendszerek energiahatékony működtetését biztosítják. Alkalmazásuk kiterjed a levegő visszakeringtetésre, külsőlevegős bekeverésre, elzárásra, de szerepük lehet a tűzvédelemben, valamint a változó légmennyiség szabályozásban és központi légkondicionáló rendszerekben is. A korszerű szelep-, csappantyú- és zsalumozgatók villamosáram fogyasztása alacsony, ugyanakkor nagy erőkifejtésre is képesek, működésük pedig halk, csendes. A mozgatók különböző típusai ismertek működési elvük, mozgásuk alapján: például elektrohidraulikus, pneumatikus, forgó vagy lineáris mozgású, rugó visszatérítéses vagy rugóvisszatérítés nélküli hajtóművek.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...