Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt.

Schneider Electric Trihal műgyanta szigetelésű száraztranszformátor

A Trihal egy műgyanta szigetelésű transzformátor, mely tökéletesen megfelel a kereskedelmi és ipari létesítményekben elvárt igényeknek. A Schneider Electric innovatív EcoStruxure architektúrájához illeszkedve elérhető Connected kivitelben is, aminek köszönhetően folyamatosan figyelemmel követheti gépe igénybevételét és egészségi állapotát, lehetőséget adva ezáltal a preventív, de akár a prediktív karbantartási folyamatok kialakítására.

  • garantáltan tűzálló (önkioltó)
  • teljesen érzéketlen a mostoha környezetre
  • egyszerűen és gyorsan telepíthető, minimális karbantartást igényel

Letöltések

Trihal száraztranszformátor <br>
(KÖF katalógus SE335/2017, 135-138. oldal) - részletes termékismertető

részletes termékismertető

pdf 525.4 kB
Trihal száraztranszformátor
(KÖF katalógus SE335/2017, 135-138. oldal)
 
Trihal száraztranszformátor - részletes termékismertető

részletes termékismertető

pdf 2.5 MB angol
Trihal száraztranszformátor
 
Trihal száraztranszformátor (telepítési és karbantartási útmutató) - részletes termékismertető

részletes termékismertető

pdf 2.5 MB angol
Trihal száraztranszformátor (telepítési és karbantartási útmutató)
 

Nem találta meg, amit keres?

Dokumentum igénylése
További termékek a cégtől
PrismaSeT S hibrid fali elosztószekrények
 
PrismaSeT S hibrid fali elosztószekrények

A PrismaSeT S elosztószekrények kiskereskedelmi igényekre készültek 160 A-ig. A fali hibrid szekrényeket (fémszekrények műanyag komponensekkel) a Schneider Electric berendezések integrálására tervezték, könnyű összeszerelhetőséget, épületfelügyeleti csatlakoztathatóságot és ezáltal a karbantartás egyszerűségét biztosítva, az MSZ EN 61439-1, 2, 3 szabványoknak való megfelelés mellett. A 160 A-ig használható PrismaSeT S szekrények termékcsaládja segítségével a kereskedelmi és kisebb ipari épületek elektromos elosztásának telepítése ugyanolyan egyszerű és könnyű, mint a lakóépületek esetében, ugyanakkor mégis robusztusabb, megbízhatóbb és ellenállóbb kivitelű.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
EasyPact EXE középfeszültségű vákuum megszakító
 
EasyPact EXE középfeszültségű vákuum megszakító

Az EasyPact EXE sorozat a Schneider Electric kompakt vákuum megszakító sorozata 17,5 kV-ig. A kisméretű és könnyű kialakítás, valamint az ergonomikus elrendezés egyszerű beépítést és használhatóságot biztosít.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Compact NS, Compact NSX és Compact NSXm öntöttházas megszakítók
 
Compact NS, Compact NSX és Compact NSXm öntöttházas megszakítók

A Compact NS és Compact NSX megszakítók többféle védelemmel láthatók el, a kiválasztott kioldóegység típusának függvényében. Kiegészítő mérési és kijelző funkciók társíthatók: a Compact NSX100–630 A típusnál, egy villamos kiegészítő hozzáadásával, Compact NS630b–1600 A típusoknál, a kiválasztott Micrologic védelmi-vezérlőegység típusától függően. A Compact NSXm műanyag tokozott megszakító a Schneider Electric nagyteljesítményű megszakító családjának, a 60 éve piacvezető Compact termékválasztéknak legújabb valamint legkisebb tagja. Kompakt mérete ellenére rendkívül nagy tudású és számos újdonság jelent meg a jellemzők között, mint a beépített szivárgóáram-védelem, látható segédáramkörök, installáció DIN sínen és szerelőlapon, valamint Everlink csatlakozó.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Merten D-Life szerelvénycsalád
 
Merten D-Life szerelvénycsalád

A prémium szegmensbe tartozó D-Life szerelvénycsalád a Merten család részeként a hagyományos szerelvényektől az innovatív KNX-technológiáig minden funkcióval rendelkezik. A mechanizmusok, billentyűk, burkolatok és keretek összeállításának folyamata megegyezik a többi merten családéval. 7 alapszínből és 10 féle keretből, ezen belül pedig 4 műanyag, 3 fém, 2 üveg és 1 kő kivitelből lehet választani. A szerelvények alapkoncepciója az ultranagy kapcsolófelület és a szolid, vékony keret.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
APC Back-UPS Pro szünetmentes áramforrások APC Smart-UPS On-Line szünetmentes áramforrások APC Easy UPS On-line (SRV) szünetmentes áramforrások
 
Schneider Electric APC szünetmentes áramforrások
3 termék

Közel négy évtized alatt az APC a megbízható áramellátás és a fizikai informatikai infrastruktúra ipari szabványává vált. Mára vezető név lett a kis és nagy informatikai részlegek körében és az értékesítési partnerek hatalmas közösségében, innovációi pedig általánosan ismertté tették termékeiket, mivel infrastrukturális, felügyeleti és biztonsági megoldásaik világszerte nyújtanak védelmet a szervezeteknek. 2007-ben az APC céget felvásárolta a Schneider Electric, amelynek energiamenedzsmenttel és automatizálással kapcsolatos szakértelme világszerte ismert.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...