Vízmérők, hőmennyiségmérők

Siemens WFK30 típusú egysugaras szárnykerekes vízmennyiségmérők hidegvízre Siemens WFK40 mechanikus vízmérő melegvizes vagy hidegvizes ivóvíz rendszerekbe Siemens WSx8 típusú ultrahangos hőmennyiségmérő Siemens M-Bus központok
 
Siemens víz- és hőmennyiségmérők
11 termék

A Siemens termékválasztékában HVAC alkalmazásokhoz használható víz- és hőmennyiségmérő készülékek széles köre található meg. Választhatók vízmérők 0,6 … 2,5 m³/h térfogatáramhoz, normál, vagy rádiós kiolvasású változatban, hideg és meleg víz mérésére egyaránt. A hőmennyiségmérők közt megtalálhatók szárnykerekes és ultrahangos mérők, lakossági és közületi alkalmazásokhoz, sokféle kommunikációs lehetőséggel, fűtési, hűtési, vagy fűtés/hűtési alkalmazásokhoz. Valamennyi mérőkészülék gyárilag MID (EU-s) hitelesítettséggel rendelkezik.

11 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

A vízmérők az elfogyasztott vízmennyiség kijelzésére és kumulálására alkalmasak. A hőmennyiségmérők a fűtési körök és hűtési körök illetve szolár rendszerek hőfogyasztásának mérésére alkalmas eszközök. A szárnykerekes vízmennyiségmérők mágneses kuplung segítségével a számlálón az adott pillanatig elfogyasztott vízmennyiséget köbméterben, valamint a literszámlálón a pillanatnyi fogyasztást mutatják, és az átfolyást ellenőrzik. A szárazonfutó számlálómű illetve ultrahangos méréstechnológiával működő vízmérők és hőmennyiségmérők pontos és biztonságos mérést biztosítanak. A távleolvasós kivitelben készült vízmérők és hőmennyiségmérők az impulzust kábelen, vagy beépített rádiós modul által közvetített rádióhullámon keresztül a hálózati adatgyűjtőkbe továbbítják. A vízmérők a levegős vízáramlás, fordított áramlás, szivárgás ellen hatásos riasztó funkcióval is rendelkezhetnek. A kétérzékelős elv alapján működő hőmennyiségmérők az idegen hőt a mérési eredményekből kizárják.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...