Vízmérők, hőmennyiségmérők

Schneider Electric ultrahangos hőmennyiségmérők – KE sorozat
 
Schneider Electric KD és KE ultrahangos hőmennyiségmérők

A funkciógazdag KD és a gazdaságos KE moduláris hőmennyiségmérők segítségével mindenki megtalálhatja az alkalmazásához tökéletes típust DN150-es csatlakozási méretig. A kommunikációs felületek szabadon konfigurálhatók.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
SpaceLogic SP90 multifunkciós szelepmozgató és hőmennyiségmérő
 
SpaceLogic SP90 multifunkciós szelepmozgató és hőmennyiségmérő

Az SP90 PIBCV mozgatómotor egy multifunkciós készülék, mellyel végponti hőleadó eszköz felbontásban kapható betekintés az épület hőenergia felhasználásába, miközben fontos állapot adatok is kinyerhetők a fűtő/hűtő berendezések hatékonyságáról. Kettő és négycsöves rendszerekben egyaránt alkalmazható DN32-es méretig.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Belimo hőmennyiségmérők
 
Belimo hőmennyiségmérők

A Belimo hőmennyiségmérők rendelkeznek az európai 2014/32/EU (MID) irányelv szerinti típusengedéllyel, melynek köszönhetően számlázási célokra hitelesített adatokat szolgáltatnak, így azok felhasználhatók a bérlők felé történő közvetlen számlázásra. Megbízhatóan mérik a fogyasztást még akkor is, ha glikol van a vízben. Automatikusan és folyamatosan mérik a folyadék glikoltartalmát, kompenzálják azt, és ezáltal megbízható ultrahangos térfogatáram-mérést biztosítanak.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Siemens WFK240 és WFW240 mechanikus vízmérő Siemens WSx8 típusú ultrahangos hőmennyiségmérő Siemens WFK30 típusú egysugaras szárnykerekes vízmennyiségmérők hidegvízre Siemens M-bus központok
 
Siemens víz- és hőmennyiségmérők
9 termék

A Siemens termékválasztékában HVAC alkalmazásokhoz használható víz- és hőmennyiségmérő készülékek széles köre található meg. Választhatók vízmérők 0,6 … 2,5 m³/h térfogatáramhoz, normál, vagy rádiós kiolvasású változatban, hideg és meleg víz mérésére egyaránt. A hőmennyiségmérők közt megtalálhatók szárnykerekes és ultrahangos mérők, lakossági és közületi alkalmazásokhoz, sokféle kommunikációs lehetőséggel, fűtési, hűtési, vagy fűtés/hűtési alkalmazásokhoz. Valamennyi mérőkészülék gyárilag MID (EU-s) hitelesítettséggel rendelkezik.

9 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya

A vízmérők az elfogyasztott vízmennyiség kijelzésére és kumulálására alkalmasak. A hőmennyiségmérők a fűtési körök és hűtési körök illetve szolár rendszerek hőfogyasztásának mérésére alkalmas eszközök. A szárnykerekes vízmennyiségmérők mágneses kuplung segítségével a számlálón az adott pillanatig elfogyasztott vízmennyiséget köbméterben, valamint a literszámlálón a pillanatnyi fogyasztást mutatják, és az átfolyást ellenőrzik. A szárazonfutó számlálómű illetve ultrahangos méréstechnológiával működő vízmérők és hőmennyiségmérők pontos és biztonságos mérést biztosítanak. A távleolvasós kivitelben készült vízmérők és hőmennyiségmérők az impulzust kábelen, vagy beépített rádiós modul által közvetített rádióhullámon keresztül a hálózati adatgyűjtőkbe továbbítják. A vízmérők a levegős vízáramlás, fordított áramlás, szivárgás ellen hatásos riasztó funkcióval is rendelkezhetnek. A kétérzékelős elv alapján működő hőmennyiségmérők az idegen hőt a mérési eredményekből kizárják.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...