a_9_d_10_1260457720484_logo_Schneider_Electric_156x57.jpg Acti 9 moduláris kontaktorok

A kontaktorok felhasználhatók távműködtetési alkalmazásokban különböző hálózatok esetén (pl.: világítás, fűtés, ventiláció, redőny, melegvíz, mechanikai ventilációs rendszerek stb.) ezekből meghatározhatóak másodlagos áramkörök, amikről szükség esetén terhelésledobás végezhető el. A kontaktorokat össze lehet állítani kiegészítő vezérléssel, védelemmel és jelző funkciókkal. Jelző teszi lehetővé a kontaktor főáramkörének „nyitott? vagy „zárt? állapotának jelzését vagy működtetését. A zavarszűrő korlátozza a túlfeszültségeket a vezérelt áramkörben. Kettős működtetéssel impulzus jellegű vagy választható impulzus/folyamatos jellegű működtetésére lehet használni. A tekercs impulzussal történő gerjesztése kiváltja az impulzusrelé zárását. Két stabil mechanikai állapottal rendelkezik az impulzusrelé. Minden impulzus, amely a tekercset éri, megváltoztatja az impulzusrelék állapotát. Bármennyi nyomógombról vezérelhető.

Letöltések
Műszaki adatok

További termékek a cégtől

 
Unica Top szerelvénycsalád

A Top, az Unica felsőkategóriás alcsaládja. Tizenötféle változatos színével igazi eleganciát biztosít otthonának. Kuriózum, hogy háromféle valódi fa keretet is találunk a kínálatban, de emellett tízféle fém-, és kétféle műanyag keret közül is választhatunk. Sorolhatóságnál célszerű figyelni arra, hogy vízszintesen négyesig, függőlegesen pedig hármasig lehet kereteket választani. Az Unica Top szerelvények az összes Unica funkcióval használhatóak, de a Top-hoz az alumínium, illetve a grafit betétek ajánlottak (igény szerint fehér és krém is választható).

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
OptiLine 45 és 70 asztali csatlakozók

Általános, felemelhető, forgatható OptiLine 45 asztali csatlakozóegységek. Az OptiLine 70 asztali csatlakozóegységek rugalmas megoldásokat biztosítanak az erősáramú, távközlési és adatvezetékeknek az irodák és konferenciatermek munkaasztalaihoz való eljuttatására. Az Altira olyan szerelvények összessége, amelyek közvetlenül bepattinthatók az OptiLine 45 kábelcsatornákba, energiaoszlopokba, minioszlopokba, padlódobozokba és asztali csatlakozó szerelvényekbe. Az Altira és az OptiLine alkotja a Schneider Electric Click-In 45 mm-es rendszerét. Az OptiLine 70 család esetén adaptereket kell használni.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Schneider Electric Magelis HMI-k és ipari számítógépek
5 termék

A Magelis HMI termékcsalád kiváló párja a Modicon PLC vezérlőknek, de az univerzális kommunikációs protokollok alkalmazásának köszönhetően tökéletes választás más gyártók vezérlőihez egyaránt. Válasszon igényinek megfelelő megoldást a rendkívül széles kínálatból: az egyszerű kisméretű termináloktól kezdve a nagyméretű, akár multimédiás portokkal ellátott paneleken át egészen az ipari kijelző nélküli vagy érintőképernyős számítógépekig.

5 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
 
Világításvezérlés - Acti 9 moduláris világításvezérlő készülékek
4 termék

A világításvezérlés kétségkívül az egyik legkönnyebb módja, hogy az energiaköltségeket az egyik leggyakoribb alkalmazási területen csökkentsük.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Schneider Electric kisfeszültségű energiaelosztás
71 termék

A megszakítóktól és energiasínektől kezdve a rackszekrényeken át az elosztószekrényekig és kapcsolószekrényekig, biztonságos és megbízható megoldások teljes választékát kínálja a Schneider Electric kisfeszültségű villamosenergia-elosztási alkalmazásokhoz.

71 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya

Ajánlott kategóriák

Motorvédő kapcsolók, kontaktorok, motorvédő relék
Motorvédő kapcsolók, kontaktorok, motorvédő relék
Kapumozgatók, kapuvezérlők
Kapumozgatók, kapuvezérlők
Redőnymozgatók, árnyékolómozgatók, vezérlések
Redőnymozgatók, árnyékolómozgatók, vezérlések
Szelepmozgatók, zsalumozgatók
Szelepmozgatók, zsalumozgatók

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...