Legrand  Zrt. - Legrand Kereskedelmi Iroda

Legrand elosztószekrények termikus kezelése

Ventilátorok elosztószekrények gépi szellőztetésére, valamint szellőzőnyílások természetes szellőzés biztosítására. Fűtők páralecsapódás megakadályozására, valamint termosztátok, hygrosztátok és hygro-termosztátok az elosztószekrények termikus kezelésének vezérlésére.

Termékcsalád tagjai

Ventilátorok elosztószekrényekhez
 
Ventilátorok Legrand elosztószekrényekhez

Ventilátorok fali vagy álló elosztószekrények gépi szellőztetésére fém vagy műanyag szellőzőjárattal. Tetőventilátorok intenzív hőkivonás biztosítására. Levegőkeringtető készlet a szekrényen belüli hőmérséklet homogén elosztására, a hő felgyülemlésének meggátolására. Fém szellőzőnyílások és szellőztetők elosztószekrények természetes szellőztetésére.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Fűtés és vezérlés elosztószekrényekhez
 
Fűtés és vezérlés Legrand elosztószekrényekhez

Fűtőellenállások és légbefúvásos fűtőellenállások fali és álló elosztószekrényekbe, páralecsapódás megakadályozására. A termosztátok, higrosztátok és hygro-termosztátok az elosztószekrényben levő hőmérséklet és páratartalom szabályozását teszik lehetővé a fűtőellenállás és a ventilátor vezérlésével.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Hőcserélők és klímaberendezések elosztószekrényekhez
 
Hőcserélők és klímaberendezések Legrand elosztószekrényekhez

A légcserélő és klímaberendezés biztosítja a szekrényen belül a levegő folyamatos keringését és hűti az alumínium hőcserélő segítségével. A belső és külső levegő egymástól teljesen elszigetelt. A szűrő nélküli kialakítás csökkenti az időszakos karbantartások mennyiségét. A berendezések a szekrény oldalára vagy ajtajára szerelhetők, illetve egyes klímaberendezések a szekrény tetejére.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...