Gewiss Hungária Kft.

Gewiss Domotics szerelvények

A Gewiss szerelvény rendszerek csúcstechnológiás megoldásokat kínálnak az otthonok és épületek akár intelligens felügyelettel rendelkező vezérléséhez. Az olasz és nemzetközi tervezésű eszközök garantálják a biztonságot, a kényelmet és a jó minőséget.

Termékcsalád tagjai

Chorus szerelvények
 
Chorus szerelvények

A Chorus a Gewiss olasz szabvány szerinti moduláris szerelvényeinek széles skáláját tartalmazó, innovatív szerelvénysorozata, mely azzal a céllal született, hogy a mindennapi életet megkönnyítse helytakarékossága, esztétikuma és kialakítása révén. Élvonalbeli megoldásokat kínál az otthonok és épületek intelligens kezeléséhez és irányításához.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
System szerelvények
 
System szerelvények

A System moduláris eszközök szinte végtelen számú szerelvény-díszítőkeret kombináció létrehozását teszik lehetővé. A termékpaletta széles kínálatának köszönhetően képes kielégíteni az összes tervezési, funkcionális és telepítési követelményt. Ideális süllyesztett vagy felületre szerelhető megoldásokhoz és speciális alkalmazásokhoz.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
27 COMBI falra szerelhető szerelvénydobozok és moduláris készülékek
 
27 COMBI falra szerelhető szerelvénydobozok és moduláris készülékek

Komplett, sokoldalú moduláris szerelvénydoboz rendszer, amelybe tökéletesen illeszkedik a System háztartási sorozat elemeihez, és kiegészíti a lakások, illetve a kereskedelmi és ipari létesítmények kültéri magas szintű védelmi követelményeit. A Combi 27 sorozat termékei háromféle védettséggel rendelkeznek; IP40, IP55, IP65, és javasoltak minden kültéri alkalmazáshoz akár szélsőséges légköri feltételeknek kitett környezetben is.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Dahlia szerelvények
 
Dahlia szerelvények

Elegáns megjelenésüknek és klasszikus vonalvezetésüknek köszönhetően a Dahlia termékek minimalista stílussal ruházzák fel otthonát. Színek és felületek: fényes fehér, ragyogó és sokoldalú. Ideális süllyesztett (négyszögletes és kerek) szerelvénydobozokhoz és falon kívüli megoldásokhoz.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Chorus antibakteriális szerelvények
 
Chorus antibakteriális szerelvények

Az antibakteriális technopolimerből készült, fehér, fényes bevonatú Chorus moduláris eszközök és keretek sorozata kifejezetten kórházakba, idősek számára fenntartott építményekbe, iskolákba és minden olyan helyre, ahol a tisztaság és a higiénia elengedhetetlen. Az ezüstionok hozzáadására épülő antibakteriális kezelés hatékonysága 24 órán belül 99%-kal képes csökkenteni a baktériumok szaporodását, és az ISO 22196 (MRSA és Escherichia coli törzsek) szerint tesztelték minősített laboratóriumokban.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...