Gewiss Hungária Kft.

27 COMBI falra szerelhető szerelvénydobozok és moduláris készülékek

Komplett, sokoldalú moduláris szerelvénydoboz rendszer, amelybe tökéletesen illeszkedik a System háztartási sorozat elemeihez, és kiegészíti a lakások, illetve a kereskedelmi és ipari létesítmények kültéri magas szintű védelmi követelményeit. A Combi 27 sorozat termékei háromféle védettséggel rendelkeznek; IP40, IP55, IP65, és javasoltak minden kültéri alkalmazáshoz akár szélsőséges légköri feltételeknek kitett környezetben is.

Letöltések

27 COMBI falra szerelhető szerelvénydobozok és moduláris készülékek - részletes termékismertető

részletes termékismertető

pdf 1.6 MB angol
27 COMBI falra szerelhető szerelvénydobozok és moduláris készülékek
 

Nem találta meg, amit keres?

Dokumentum igénylése
További termékek a cégtől
ROAD[5] sorozatú utcai közvilágítási LED lámpatestek STREET [O3] sorozatú utcai közvilágítási LED rendszer
 
Gewiss utcai világítás
2 termék

Manapság a közvilágítási rendszereknek magas energiahatékonyságot, gyors telepítést/karbantartást és kiváló fényminőséget kell biztosítaniuk, valamint be kell tartaniuk a meglévő útvilágítási előírásokat. Ezen túlmenően a készülékek kialakításának tökéletesen illeszkednie kell a környezetbe. A Gewiss utcai világítás mindenben megfelel ezeknek a követelményeknek.

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Gewiss KNX vezérlőeszközök Gewiss mozgásérzékelők Gewiss időjárás érzékelők Gewiss aktuátorok általános terhelésre
 
Gewiss okosotthon megoldások
10 termék

A Gewiss úttörő megoldásokat kínál a minden igényt kielégítő intelligens otthon- és épületvezérlés területén. Termékeinek széles köre magában foglalja a legfőbb nemzetközi szabványoknak megfelelő szerelvény rendszereit, és a számos innovatív technológiát felvonultató Otthon & Épületautomatizálási rendszert egyaránt (vezeték nélküli technológia és KNX rendszer). Így képes az épület/rendszer teljesítményének növelésére, az energiamegtakarításra, kényelmessé és biztonságossá téve azt. A rendszer vezérlése mind helyileg, mind pedig távolról is megoldható Interneten keresztül. Az elemek külseje, anyagai és vonalvezetése igényes formatervezési megoldásokat kínálnak minden alkalmazáshoz.

10 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Chorus szerelvények
 
Chorus szerelvények

A Chorus a Gewiss olasz szabvány szerinti moduláris szerelvényeinek széles skáláját tartalmazó, innovatív szerelvénysorozata, mely azzal a céllal született, hogy a mindennapi életet megkönnyítse helytakarékossága, esztétikuma és kialakítása révén. Élvonalbeli megoldásokat kínál az otthonok és épületek intelligens kezeléséhez és irányításához.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Chorus antibakteriális szerelvények
 
Chorus antibakteriális szerelvények

Az antibakteriális technopolimerből készült, fehér, fényes bevonatú Chorus moduláris eszközök és keretek sorozata kifejezetten kórházakba, idősek számára fenntartott építményekbe, iskolákba és minden olyan helyre, ahol a tisztaság és a higiénia elengedhetetlen. Az ezüstionok hozzáadására épülő antibakteriális kezelés hatékonysága 24 órán belül 99%-kal képes csökkenteni a baktériumok szaporodását, és az ISO 22196 (MRSA és Escherichia coli törzsek) szerint tesztelték minősített laboratóriumokban.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
STADIUM PRO sorozatú nagy teljesítményű innovatív LED-es fényvető sportlétesítményekhez SPATIUM PRO sorozatú nagy teljesítményű innovatív LED-es fényvető parkokhoz és nyílt területekhez Smart [PRO] 2.0 sorozatú közepes és nagy teljesítményű innovatív LED-es fényvetők ESALITE FL sorozatú kis és közepes teljesítményű innovatív LED-es fényvetők
 
Gewiss sportlétesítményi és közterületi fényvetők
5 termék

A Gewiss fényvetőket úgy tervezték, hogy megfeleljenek minden típusú világítási igénynek, bármilyen beltéri vagy kültéri rendszerben. Az készülékcsalád által kínált nagy fotometriai teljesítmény lehetővé teszi, hogy kis és nagy sportlétesítményekbe is beépítsék őket, illetve, hogy megfeleljenek az országos, illetve nemzetközi versenyeken, amelyeket televízión is közvetítenek. A készülékek teljes választéka különféle optikákkal és nagy hatásfokú fényforrásokkal rendelkezik.

5 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Vízmentes kapcsolócsaládok
Vízmentes kapcsolócsaládok
Épületvillamossági szerelvények
Épületvillamossági szerelvények
Sorozatkapcsok, kábelezési segédanyagok
Sorozatkapcsok, kábelezési segédanyagok
Szerelvényezhető vezetékcsatornák, energiaoszlopok
Szerelvényezhető vezetékcsatornák, energiaoszlopok
Csatlakozó- és elágazódobozok
Csatlakozó- és elágazódobozok
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...