proidea.hu online termékinformációs katalógus

Egyszerűsödött a Schneider Electric weboldalának címe


2018. november 19.

A megújult weboldal egyszerű használatát videó szemlélteti

Megváltozott a Schneider Electric weboldalának a címe
Az online tartalmak elérésének egyszerűsítése és a felhasználói élmény javítása érdekében a Schneider Electric Magyarország webcíme megváltozott - ezentúl sokkal egyszerűbben és gyorsabban elérhető.

Tapasztalja meg most, látogasson el honlapjukra: se.com.hu

Természetesen ez nem jelenti a márka megváltozását, csupán a domain név újult meg. A Schneider Electric márkaneve, cégneve, logója és az egyéb cégadatok változatlanok maradnak. A weboldal tartalma ugyanakkor folyamatosan aktualizálódik.

Tekintse meg az alábbi videót is, mely a megújult weboldal egyszerű használatához nyújt segítséget:


 
 

Cég
Székhely: H-1133 Budapest, Váci út 96-98.
Telefon: +36 1 382 2800
Fax: +36 1 382 2606
E-mail:
Web: www.se.com/hu
Schneider Electric Vevőszolgálat
  +36 1 382 2800
   
   
   
A Schneider Electricnél hisznek abban, hogy az energiához és a digitális technológiákhoz való hozzáférés mindannyiunk alapvető emberi joga. Ezért mindent megtesznek annak érdekében, hogy kisebb ráfordítással többet érjenek el, és biztosítsák az energiát mindig, mindenhol és mindenki számára. Olyan digitális energiaellátási és automatizálási megoldásokat kínálnak, amelyek növelik a hatékonyságot és a fenntarthatóságot. Integrált megoldásokban egyesítik a vezető energiahatékonysági technológiákat, a valós idejű automatizálást, a szoftvereket és a különféle szolgáltatásokat az otthonok, az épületek, az adatközpontok, az infrastruktúrák és a különböző iparágak számára. Minden eszközzel támogatják folyamatosan fejlődő, nemzetközi, nyílt közösségük kibontakozását, amelynek tagjai elkötelezettek legfőbb értékeik, a befogadó környezet és a szabad gondolkodás iránt.
Márkanevek: Merlin Gerin, Telemecanique, Square D, Prodax, TAC, Merten
Kulcsszavak:  Schneider  Electric_  új  domani  weboldal  cím  változás  címváltozás  webcím  változás  honlapcím  változás