proidea.hu online termékinformációs katalógus

Egyszerűsödött a Schneider Electric weboldalának címe


2018. november 19.

A megújult weboldal egyszerű használatát videó szemlélteti

Megváltozott a Schneider Electric weboldalának a címe
Az online tartalmak elérésének egyszerűsítése és a felhasználói élmény javítása érdekében a Schneider Electric Magyarország webcíme megváltozott - ezentúl sokkal egyszerűbben és gyorsabban elérhető.

Tapasztalja meg most, látogasson el honlapjukra: se.com.hu

Természetesen ez nem jelenti a márka megváltozását, csupán a domain név újult meg. A Schneider Electric márkaneve, cégneve, logója és az egyéb cégadatok változatlanok maradnak. A weboldal tartalma ugyanakkor folyamatosan aktualizálódik.

Tekintse meg az alábbi videót is, mely a megújult weboldal egyszerű használatához nyújt segítséget:


 
 

Cég
Székhely: H-1133 Budapest, Váci út 96-98.
Telefon: +36 1 382 2800
Fax: +36 1 382 2606
E-mail:
Web: www.se.com/hu
Schneider Electric Vevőszolgálat
  +36 1 382 2800
   
   
   
A Schneider Electric, az energiamenedzsment globális specialistája több mint 100 országban kínálja integrált megoldásait több piaci szegmensben: az energia és infrastruktúra piacokon piacvezetőként, valamint az ipari folyamatok, épületautomatizálás és adatközpontok/-hálózatok területén; csakúgy mint a lakossági alkalmazásoknál. Tevékenységével arra fókuszál, hogy az energiát biztonságossá, megbízhatóvá és hatékonnyá tegye. Hitvallásával, hogy a magánszemélyek és a vállalatok is a legtöbbet érjék el energiájukkal, és 114.000 munkatársával 2008-ban több mint 18,3 milliárd Eurós eredményt ért el.
Márkanevek: Merlin Gerin, Telemecanique, Square D, Prodax, TAC, Merten
Kulcsszavak:  Schneider  Electric_  új  domani  weboldal  cím  változás  címváltozás  webcím  változás  honlapcím  változás