Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt.

Canalis iBusway intelligens tokozott gyűjtő síncsatorna rendszer adatközpontok számára

Az iBusway for Data Centre egy innovatív villamosenergia-elosztó rendszer kiszolgálók rack egységei számára. Az iBusway for Data Centre egy moduláris megoldás, amely Canalis előgyártott elektromosgyűjtősín-csatornából, beépülő leágazó egységekből és egy „plug and play” felügyeleti rendszerből áll.

Letöltések

Canalis iBusway síncsatorna rendszer adatközpontok számára <br>
(katalógus - DEBU028EN) - részletes termékismertető

részletes termékismertető

pdf 14.1 MB
Canalis iBusway síncsatorna rendszer adatközpontok számára
(katalógus - DEBU028EN)
 

Nem találta meg, amit keres?

Dokumentum igénylése
További termékek a cégtől
Prisma Plus kihúzható változatú kapcsolószekrények
 
Prisma Plus kihúzható változatú kapcsolószekrények

A villamos elosztási célra készült kapcsolószekrényeket üzem közben kihúzható funkcionális egységek beépítésére fejlesztették ki. A betáplálási készülék, amely rögzített típusú, három vagy négypólusú Compact NS megszakító 630 A-ig vagy Multi 9 moduláris készülék, kihúzható szerelőlapra szerelhető és késes csatlakozókon keresztül közvetlenül csatlakozik a függőleges gyűjtősínhez. Előnye, hogy szakképzett kezelőszemélyzet által a karbantartás vagy javítás a kapcsolószekrény kikapcsolása nélkül elvégezhető, így a folyamatos üzemvitel a tevékenység teljes időtartama alatt biztosított.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Harmony ST6 általános panelek
 
Harmony ST6 általános panelek 4,3"…15,6" méretben

Az új ST6 HMI család tökéletesen egyesíti az ipari kivitel (robusztusság és környezetállóság), a biztonságos kommunikáció és elérhetőség, valamint a felhasználói élmény és használhatóság elvárásait. Az új ST6 termékcsalád széles méretválasztéka (4,3", 7", 10,1", 12,1" és 15,6") és robusztus kialakítása miatt tökéletes választás minden ipari alkalmazásra, függetlenül az alkalmazástól. A készülék a kor igényeinek megfelelő vezérlési módokat is támogatja: a HMI-k történetében először megjelentek a modern mobil eszközökből ismert gesztusvezérlési funkciók, így könnyedén nagyíthat, lapozhat vagy görgethet a képernyőn. Az EcoStruxure Operator Terminal Expert fejlesztőkörnyezetnek köszönhetően az új speciális vezérlési és egyéb új funkciókat is egyszerűen alkalmazhatja.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Unica Quadro szerelvénycsalád
 
Unica Quadro szerelvénycsalád

A Quadro, az Unica felső-középkategóriás alcsaládja. A minimalista kinézetével illetve a tizennégyféle vidám színével elsősorban a fiataloknak kínál kiváló alternatívát a hagyományos színekkel és formákkal szemben. A keretek műanyagból készültek, vízszintesen és függőlegesen négyesig lehet őket sorolni. Az Unica Quadro szerelvények az összes Unica funkcióval használhatóak, bármely betétszínben.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Easy Harmony ET6 HMI
 
Easy Harmony ET6 HMI

Az új Harmony ET6 HMI panel az alapvető, költséghatékony Easy Series kínálatban gépgyártók számára tervezve készült. A kifinomult, 16 millió szín megjelenítésére képes kijelzővel, gyors érintésérzékenységgel és Ethernet-képességgel rendelkező egyszerű érintőpanelek lehetővé teszik a gépgyártók számára, hogy optimalizálják gépeek kialakítását.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Acti 9 motorvédő kismegszakítók
 
Acti 9 motorvédő kismegszakítók

Védelmet nyújt egyfázisú és háromfázisú motorokhoz, kézi vezérléssel. A védelem tartalmaz: leválasztást, kézi- vagy távvezérlést, rövidzárlati védelmet (elektromágneses védelem), túlterhelésvédelmet (hővédelem).

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Áramsínrendszerek
Áramsínrendszerek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...