Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt.

Canalis iBusway intelligens tokozott gyűjtő síncsatorna rendszer adatközpontok számára

Az iBusway for Data Centre egy innovatív villamosenergia-elosztó rendszer kiszolgálók rack egységei számára. Az iBusway for Data Centre egy moduláris megoldás, amely Canalis előgyártott elektromosgyűjtősín-csatornából, beépülő leágazó egységekből és egy „plug and play” felügyeleti rendszerből áll.

Letöltések

Canalis iBusway síncsatorna rendszer adatközpontok számára <br>
(katalógus - DEBU028EN) - részletes termékismertető

részletes termékismertető

pdf 14.1 MB
Canalis iBusway síncsatorna rendszer adatközpontok számára
(katalógus - DEBU028EN)
 

Nem találta meg, amit keres?

Dokumentum igénylése
További termékek a cégtől
Unica System+ padlócsatlakozó, négyzet alakú, fém, 2P+F csatlakozóaljzattal (INS52100) Unica System+ padlódoboz, 8 modulos, műanyag (INS52120) Unica System+ asztali csatlakoz, 2P+F / USB A+C, antracit-szürke (INS44051) Unica System+ bútorba süllyeszthető 2P+F csatlakozóaljzat, fehér (INS44000)
 
Unica System+ irodai megoldások
5 termék

A mai iroda sokszínű környezet, ahol az emberek nyitott tereken és pihenőhelyeken, sőt néha még akár a kertekből is dolgoznak. Az áramellátás és az összeköttetés biztosítása mindenki számára különösen ilyen körülmények között kreatív megközelítést igényel. Az Unica System+ olyan megoldások sorával válaszol erre az igényre, amelyeket úgy terveztek, hogy még a legnehezebb helyzetekben is megállják a helyüket. A moduláris, gyorsan telepíthető és könnyen átrendezhető Unica System+ nagyobb rugalmasságot és prémium esztétikát biztosít, amely kiegészíti a modern munkaterületek dinamikáját és stílusát.

5 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
VA, VAA középfeszültségű vákuum megszakító
 
VA, VAA középfeszültségű vákuum megszakító

A VAA és VA sorozat a Schneider Electric középfeszültségű ipari vákuum megszakító sorozata 36 kV-ig. A megszakító képes minden speciális igénybevételű kapcsolási művelet és feladat elvégzésére, melyek előfordulhatnak ipari üzemek, elosztó hálózatok, vagy akár vasúti alkalmazási területeken és tökéletesen beépíthető berendezésekbe, épített cellás állomásokba, de könnyedén rögzíthető akár kocsiszerkezetekre is. A VAA és VA vákuum megszakítók elérhetők speciális, kiemelkedő ellenállóságú működési ciklusokkal is.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
FBX gázszigetelésű körhálózati kapcsolóberendezés
 
FBX gázszigetelésű körhálózati kapcsolóberendezés

Az FBX SF6-gázszigetelésű kapcsolóberendezés ötvözi az áramszolgáltatók által megkövetelt körhálózati berendezések tulajdonságait az iparban használatos moduláris rendszerekkel, így rugalmasan alkalmazható egyszerű körhálózati alkalmazásokra, vagy akár komplexebb ipari végelosztási feladatokra egyaránt. (max. 24 kV)

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
SpaceLogic KNX épületautomatizálási rendszer
 
SpaceLogic KNX épületautomatizálási rendszer

A SpaceLogic KNX egy szabványos épületautomatizálási rendszer lakások, családi házak, társasházak, szállodák, irodák, üzemek, illetve bármely épület számára. Legyen szó világítás- vagy árnyékolásvezérlésről, hőmérséklet-szabályozásról, intelligens funkciókról, kényelemről vagy biztonságról, a KNX rendszerrel bármilyen felmerülő igény megvalósítható.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Zelio RSL keskeny kialakítású interfészrelé Zelio SSL keskeny kialakítású DIN sínre szerelhető interfész szilárdtestrelé Zelio feszültség- és fázisfigyelő relék Zelio RSB tűs érintkezős interfészrelé
 
Schneider Electric Zelio relék
17 termék

Elektromechanikus relék, szilárdtest relék, elektronikus vezérlő relék és szabályzók, időrelék, programozható relék valamint számlálók.

17 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Áramsínrendszerek
Áramsínrendszerek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...