Új Neozed biztosító aljzatok a Siemens-től

A biztosító rendszer elsősorban elosztószekrényeknél és ipari kapcsoló-berendezésekben használható

A Siemens új foglalatokat fejlesztett ki a Neozed biztosítókhoz, egy- és három-pólusú kivitelben, D01 és D02 méretben. A hőálló műanyagból készült új aljzatok a meglévő Siemens szerkezeteket fogják kiváltani. Nyolc új változatot fejlesztettek ki 16 és 63 A névleges áramerősségre. A kompakt készülékek rendkívüli biztonságot nyújtanak, és az újfajta csatlakozóknak köszönhetően elosztóberendezésbe könnyen beépíthetők. Most első ízben a szerkezeteket LED kijelzőkkel látták el, amelyek világosan jelzik, hogy túlterhelés vagy rövidzár miatt kioldott-e a biztosító, és ki kell-e azt cserélni.

Siemens Neozed biztosító aljzatok
Siemens Neozed biztosító aljzatok


A Siemens új Neozed biztosító aljzatai rendkívül biztonságosan üzemeltethetők, és könnyen telepíthetők az újszerű két-keretes csatlakozóknak köszönhetően.

A Neozed biztosító rendszert elsősorban elosztószekrényeknél és ipari kapcsoló-berendezésekben használják. A rendszer otthoni telepítésre is megkapta a jóváhagyást. Az új biztosító aljzatok kifejlesztése során a biztonság és könnyű telepíthetőség volt a fő követelmény. Az új aljzatok kellően védettek a véletlenszerű érintés ellen, mivel a csatlakozókat műanyag borítás fedi. Ez megkönnyíti a telepítésüket is, hiszen nincs szükség kiegészítő biztonsági burkolat alkalmazására. Emellett a csatlakozókat áttervezték és két-keretes változattal helyettesítették, amellyel a vezeték a gyűjtősínhez csatlakoztatható. Ez azt jelenti, hogy két vezeték is beköthető. Az aljzatok hőálló műanyagból készülnek, ami garantálja a biztonságos működést nagy áramterhelések és magas környezeti hőmérsékletek esetén.

Kábeleknél, gépeknél és berendezéseknél a biztosítók optimális védelmet nyújtanak túlterhelések és rövidzárak ellen. Annak érdekében, hogy minimálisra csökkentsék például egy rövidzár hatását, a biztosítók garantálják a biztonságos és gyors lekapcsolást. A Siemens minden alkalmazási területre kínál biztosítókat, ideértve a megszakítókat, valamint elektromos védelmi készülékeket a gépekhez és berendezésekhez.

Ha a Siemens Neozed biztosító aljzatokkal kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Siemens Zrt. - EM LP Kisfeszültségű és Termék üzletág munkatársától, használja a megfelelő gombot.
Kategóriák
Terhelés- és szakaszolókapcsolók, biztosítós kapcsolók, átkapcsolók
Terhelés- és szakaszolókapcsolók, biztosítós kapcsolók, átkapcsolók
Biztosítók
Biztosítók
Kisfeszültségű villamosenergia-elosztás
Kisfeszültségű villamosenergia-elosztás
Épületvillamosság
Épületvillamosság
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...