Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt.

Schneider Electric falon kívüli és süllyesztett kiselosztók

Falon kívüli és falba süllyesztett kivitelű műanyag moduláris villamos energiaelosztási szekrények, illetve hibrid váltoizatok elsősorban lakásokhoz és kis szolgáltatói környezethez, valamint vízálló kiselosztók ipari illetve speciális környezetben történő energiaelosztási, energiaellátási és vezérlési feladatok számára. Az egyszerű, funkcionális és bővíthető elosztószekrények megfelelnek a szolgáltatási és ipari szektor minden fontosabb követelményének. A tisztán szervezett funkcionális egységeket sokféle vezetékezési felület, gyors csatlakozások, könnyen cserélhető és hozzáépíthető készülékek jellemeznek, melyek megkönnyítik a kivitelezési és karbantartási munkákat. A rendszerek fejlesztése bármikor megtörténhet, a szekrények modularitása lehetővé teszi az utolsó pillanatokban is a változtatásokat: készülékek bármikor egyszerűen és gyorsan hozzáadhatók vagy kicserélhetők.

Termékcsalád tagjai

Easy9 EU süllyesztett moduláris kiselosztó – 8 modul, PE+N sínnel, füstszínű ajtóval (EZ9EUA108)
 
Easy9 EU süllyesztett moduláris kiselosztók

Az Easy9 EU süllyesztett kiselosztó családot, védőföld (PE) és nulla (N) csatlakozóblokkal, úgy tervezték, hogy abban DIN sínes készülékeket lehessen installálni háztartási környezetben. A termékcsalád beltéri használatú kiselosztókat tartalmaz, amelyek 8, 12, 18, 24 és 36 modulos (18 mm / modul) változatban érhetők el. Az Easy9 EU kiselosztókat ergonomikus dizájn és könnyű installáció jellemzi. A süllyesztett változat kivehető váza lehetővé teszi a szekrény egyszerű telepítését és kábelezését. A fedlappal együtt átfordítható, füstszínű átlátszó vagy teli ajtók 180°-ban nyithatók. A kiselosztó halogénmentes anyagból készül, kettős szigetelésű, IP 40 illetve IP 30 és IK 07 védettségű. A termékeket szigetelt PEN csatlakozóblokkal szállítják.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Easy9 EU falon kívüli moduláris kiselosztó – 8 modul, PE+N sínnel, füstszínű ajtóval (EZ9EUC108)
 
Easy9 EU falon kívüli moduláris kiselosztók

Az Easy9 EU falon kívüli kiselosztó családot, védőföld (PE) és nulla (N) csatlakozóblokkal, úgy tervezték, hogy abban DIN sínes készülékeket lehessen installálni háztartási környezetben. A falon kívüli Easy9 EU szekrények, a négy állítható felfogatási pont segítségével stabil rögzítést és könnyű szintezhetőséget biztosítanak. A termékcsalád beltéri használatú kiselosztókat tartalmaz, amelyek 8, 12, 18, 24 és 36 modulos (18 mm / modul) változatban érhetők el. Az Easy9 EU kiselosztókat ergonomikus dizájn és könnyű installáció jellemez. A fedlappal együtt átfordítható, füstszínű átlátszó vagy teli ajtók 180°-ban nyithatók. A kiselosztó halogénmentes anyagból készül, kettős szigetelésű, IP 40 illetve IP 30 és IK 07 védettségű. A termékeket szigetelt PEN csatlakozóblokkal szállítják.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Resi9 MP süllyesztett moduláris kiselosztók
 
Resi9 MP süllyesztett moduláris kiselosztók

A Resi9 MP egy robusztus moduláris kiselosztó (IK07 mechanikai védelemmel), esztétikus és innovatív megjelenéssel, fehér RAL 9003 színben, mely tökéletesen lehetővé teszi a villamos kiselosztó elhelyezését bárhol a beltérben. Új vagy felújított üzlethelyiségek, lakások beltéri elosztójaként vagy alelosztójaként használható, maximum 63 A beköthető áramerősségig. A termékcsaládba tartozó, önkioltó műanyagból készült, IP 40 védettségű kiselosztók rögtön beépíthetők, villanyszerelői installációra kiválóan alkalmasak, mivel ergonomikus kialakítás és rugalmas szerelhetőség, nagy kábeltér jellemzi őket. A Resi9 MP elérhető 5 szabadon választható színben. Az ajtók is rendelhetők teli, áttetsző tejüveg és átlátszó füstüveg változatokban.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Resi9 MP falon kívüli moduláris kiselosztók
 
Resi9 MP falon kívüli moduláris kiselosztók

A Resi9 MP (volt Mini Pragma) egy robusztus moduláris kiselosztó (IK07 mechanikai védelemmel), esztétikus és innovatív megjelenéssel, fehér RAL 9003 színben, mely tökéletesen lehetővé teszi a villamos kiselosztó elhelyezését bárhol a beltérben. Új vagy felújított üzlethelyiségek, lakások beltéri elosztójaként vagy alelosztójaként használható, maximum 63A beköthető áramerősségig. A termékcsaládba tartozó, önkioltó műanyagból készült, IP 40 védettségű kiselosztók rögtön beépíthetők, villanyszerelői installációra kiválóan alkalmasak, mivel ergonomikus kialakítás és rugalmas szerelhetőség, nagy kábeltér jellemzi őket. A Resi9 MP elérhető 5 szabadon választható színben. Az ajtók is rendelhetők teli, áttetsző tejüveg és átlátszó füstüveg változatokban.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Micro Pragma falon kívüli moduláris kiselosztók
 
Micro Pragma falon kívüli moduláris kiselosztók

A Micro Pragma egy multifunkcionális szekrény, amely beltéren házakban, kereskedelmi épületekben új és felújítandó installációs célokra használható. A fehér RAL 9003 színben elérhető, IP 40 és IK 07 védettségű Micro Pragma falon kívüli kiselosztó hátlapja egy szimmetrikusan elhelyezkedő DIN sínt, a 4 oldalfalon kikönnyítéseket, a plombálható és megfordítható fedlap pedig beépített takaró fedlapokat tartalmaz.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Pragma süllyesztett moduláris kiselosztók
 
Pragma süllyesztett moduláris kiselosztók

A Pragma kiselosztócsalád nagyszerűen ötvözi az ergonomikus szerelési megoldásokat és az esztétikus, de ugyanakkor robusztus megjelenést is. A termékcsalád háztartások és tercier épületek elosztó szekrénye. Óriási kábelezési hely az oldalsó részen és a DIN sínek között, egyedi multi-pozíciós DIN sínek, kivehető keret, adaptálható gyorscsatlakozású csatlakozóblokkok jellemzik. A lakásokban és a szolgáltató szektorban való sikeres alkalmazáshoz különféle ajtók állnak rendelkezésre: teli vagy átlátszó változat, titánfehér vagy fémszürke keretek.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Pragma falon kívüli moduláris kiselosztók
 
Pragma falon kívüli moduláris kiselosztók

A Pragma kiselosztócsalád nagyszerűen ötvözi az ergonomikus szerelési megoldásokat és az esztétikus, de ugyanakkor robusztus megjelenést. A Pragma kiselosztók alkalmasak Acti 9, NG125 készülékek fogadására, valamint kiselosztó kombinációk létrehozására függőleges és vízszintes irányban. A termékcsalád háztartások és tercier épületek elosztó szekrénye, illetve egy illesztődobozzal specifikus ipari alkalmazások alakíthatók ki: ipari aljzatok, nyomógombok és jelzőlámpák szerelhetők fel rá. Óriási kábelezési hely az oldalsó részen és a DIN sínek között, egyedi multi-pozíciós DIN sínek, kivehető keret, adaptálható gyorscsatlakozású csatlakozóblokkok jellemzik. A lakásokban és a szolgáltató szektorban való sikeres alkalmazáshoz különféle ajtók állnak rendelkezésre: teli vagy átlátszó változat, titánfehér vagy fémszürke keretek.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Mini Kaedra IP65 vízálló kiselosztók
 
Mini Kaedra IP65 vízálló kiselosztók

A Mini Kaedra villamos műanyag kiselosztó szekrény család ideális kisvállalkozások és ipari épületek számára 63 A-ig, beltéri és kültéri használatra egyaránt. Az IP65 és IK09 védettségű kiselosztó szekrények RAL 7035 világos szürke színben és átlátszó zöld ajtóval érhetők el.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kaedra IP65 vízálló kiselosztók
 
Kaedra IP65 vízálló kiselosztók

A Kaedra vízálló kiselosztók átfogó és konzisztens megoldást adnak minden Schneider Electric kapcsolókészülék installálására, és az ergonomikus és vonzó külsővel rendelkező rendszer magába foglalja a különböző biztonsági funkciókat. A kiselosztó moduláris készülékek installációját teszi lehetővé 125 A-ig, továbbá nem moduláris kapcsolókészülékek felszerelését szerelőlapra. Az illesztődoboz rész a funkcionális fedlapoknak köszönhetően lehetőséget nyújt vezérlő vagy védelmi készülékek, jelzőlámpák, nyomógombok és PK háztartási vagy ipari csatlakozók installálására a kapcsolószekrény előlapjára. A szekrények szabadon kombinálhatók, hogy legoptimálisabb villamos konstrukciót lehessen összeállítani, majd fejleszteni bármilyen kötöttség nélkül.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Tartozékok, kiegészítők villamos energiaelosztási szekrényekhez
 
Tartozékok, kiegészítők villamos energiaelosztási szekrényekhez

Egypólusú kombinálható elosztóblokkok és többpólusú elosztóblokkok kiselosztó sorok megtáplálására betáp készülékről. Fésűs gyűjtősínek és többpólusú elosztóblokkok egy sornyi moduláris kapcsolókészülék megtáplálására. Elosztó sínek, elosztóblokkok és földelő sínek kapcsolószekrényen kívüli csatlakozásokhoz, valamint sorkapcsok. Perforált csatornák, vezeték összefogók, kábelkötegelők vezetékek elhelyezésére kapcsolószekrényben.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
PrismaSeT S hibrid fali elosztószekrények
 
PrismaSeT S hibrid fali elosztószekrények

A PrismaSeT S elosztószekrények kiskereskedelmi igényekre készültek 160 A-ig. A fali hibrid szekrényeket (fémszekrények műanyag komponensekkel) a Schneider Electric berendezések integrálására tervezték, könnyű összeszerelhetőséget, épületfelügyeleti csatlakoztathatóságot és ezáltal a karbantartás egyszerűségét biztosítva, az MSZ EN 61439-1, 2, 3 szabványoknak való megfelelés mellett. A 160 A-ig használható PrismaSeT S szekrények termékcsaládja segítségével a kereskedelmi és kisebb ipari épületek elektromos elosztásának telepítése ugyanolyan egyszerű és könnyű, mint a lakóépületek esetében, ugyanakkor mégis robusztusabb, megbízhatóbb és ellenállóbb kivitelű.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Letöltések

Falon kívüli és süllyesztett moduláris szekrények kiválasztási táblázatai - részletes termékismertető

részletes termékismertető

pdf 204.7 kB
Falon kívüli és süllyesztett moduláris szekrények kiválasztási táblázatai
 
Műanyag villamos energiaelosztási szekrények és ipari csatlakozók <br> (SE278/2015 - komplett katalógus) - részletes termékismertető

részletes termékismertető

pdf 12.7 MB
Műanyag villamos energiaelosztási szekrények és ipari csatlakozók
(SE278/2015 - komplett katalógus)
 

Nem találta meg, amit keres?

Dokumentum igénylése
Kapcsolódó hírek
Új műanyag villamos energiaelosztási szekrények és ipari csatlakozók katalógus a Schneider Electrictől
Új műanyag villamos energiaelosztási szekrények és ipari csatlakozók katalógus a Schneider Electrictől
A gyűjtőkatalógusban a termékekkel kapcsolatos minden műszaki információ helyet kapott
Új műanyag villamos energiaelosztási szekrények és ipari csatlakozók katalógus a Schneider Electrictől
Ajánlott kategóriák
Elosztók, szekrények, tokozatok
Elosztók, szekrények, tokozatok
Túlfeszültség-védelem, villámvédelem
Túlfeszültség-védelem, villámvédelem
Biztosítók
Biztosítók
Kézi kapcsolók, nyomógombok, jelzőlámpák
Kézi kapcsolók, nyomógombok, jelzőlámpák
Mágneskapcsolók
Mágneskapcsolók
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...