Új műanyag villamos energiaelosztási szekrények és ipari csatlakozók katalógus a Schneider Electrictől

A gyűjtőkatalógusban a termékekkel kapcsolatos minden műszaki információ helyet kapott

Elkészült és nyomtatásban is kapható a legújabb "Műanyag villamos energiaelosztási szekrények és ipari csatlakozók" katalógus, amely ilyen formában még soha nem jelent meg. A gyűjtőkatalógus tartalmazza az összes műanyag szekrény (Opale, Micro Pragma, Mini Pragma, Easy9, Pragma, Kaedra), valamint a teljes PK és Pratika ipari csatlakozó kínálatot. Természetesen a termékekkel kapcsolatos minden műszaki információ helyet kapott benne (méretadatok, együtt szállított kiegészítők, villamos paraméterek stb.), valamint tartalmazza a szekrények szereléséhez szükséges installációtechnikai termékeket is, mint például gyűjtősínek, csatlakozó blokkok, sorkapcsok.

Az anyag olyan újdonságokra is kiterjed, mint a nemrég bevezetésre került Easy9 kiselosztók. Rendkívül részletes információkkal szolgál az ipari csatlakozók területéről, illetve eddig nem publikált termékek is megjelentek benne: például a széles választékkal rendelkező konténer megoldások, a Kaedra szekrény rendszer és PK/Pratika ipari csatlakozók közös kiegészítő és összeépítő rendszere, valamint a reteszelhető Unika és Isoblock rendszer. Fontos megjegyezni, hogy már idehaza is elérhetőek az ipari aljzatok gyorscsatlakozású változatban, ahol a vezetékeket nem kell csupaszítani, elegendő megfelelő méretűre vágni, majd közvetlenül szigeteléssel együtt lehet a helyére tenni. A villamos csatlakozásról a Schneider Electric által kifejlesztett, bemetszésen alapuló gyors csatlakozó mechanizmus gondoskodik.
Az új műanyag villamos energiaelosztási szekrények és ipari csatlakozók katalógusát letöltheti, ha a fenti képre, vagy ha a hír alatti termékképekre kattint. Amennyiben árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni a Schneider Electric munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
A hírben szereplő termékek
Resi9 MP süllyesztett moduláris kiselosztók Resi9 MP falon kívüli moduláris kiselosztók Micro Pragma falon kívüli moduláris kiselosztók Pragma süllyesztett moduláris kiselosztók
 
Schneider Electric falon kívüli és süllyesztett kiselosztók
9 termék

Falon kívüli és falba süllyesztett kivitelű műanyag moduláris villamos energiaelosztási szekrények, illetve hibrid váltoizatok elsősorban lakásokhoz és kis szolgáltatói környezethez, valamint vízálló kiselosztók ipari illetve speciális környezetben történő energiaelosztási, energiaellátási és vezérlési feladatok számára. Az egyszerű, funkcionális és bővíthető elosztószekrények megfelelnek a szolgáltatási és ipari szektor minden fontosabb követelményének. A tisztán szervezett funkcionális egységeket sokféle vezetékezési felület, gyors csatlakozások, könnyen cserélhető és hozzáépíthető készülékek jellemeznek, melyek megkönnyítik a kivitelezési és karbantartási munkákat. A rendszerek fejlesztése bármikor megtörténhet, a szekrények modularitása lehetővé teszi az utolsó pillanatokban is a változtatásokat: készülékek bármikor egyszerűen és gyorsan hozzáadhatók vagy kicserélhetők.

9 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
PK PratiKa ipari csatlakozó rendszer
 
PK PratiKa ipari csatlakozó rendszer

A PK PratiKa ipari csatlakozókat és aljzatokat alapvetően ipari, mezőgazdasági és szolgáltatói területek számára tervezték, kül- és beltéri felhasználásra, magas védettséget igénylő alkalmazásokhoz. Használatukkal a szerelési, bekötési munkák lerövidülnek, jóval egyszerűbbé válnak. A PK PratiKa sorozat műszaki és funkcionális szempontból tökéletesen beleillik a Kaedra rendszerbe, mellyel együtt egy komplett vízálló családot alkot 16 A-től 125 A-ig.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Ipari csatlakozók, dugaszoló aljzatok
Ipari csatlakozók, dugaszoló aljzatok
Elosztók, szekrények, tokozatok
Elosztók, szekrények, tokozatok
Kisfeszültségű villamosenergia-elosztás
Kisfeszültségű villamosenergia-elosztás
Épületvillamosság
Épületvillamosság
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...