Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt.

Schneider Electric Modicon PLC vezérlők

A Modicon PLC család több mint 50 éves múltra tekint vissza, ez idő alatt sikerült tökéletesre fejleszteni a a vezérlés és felügyelet biztonságos és megbízható megoldását. Válassza ki az alkalmazásához legmegfelelőbb PLC-t az egyszerű vezérlőtől a komplex gépvezérlőn át a nagyteljesítményű folyamatvezérlőkig. A különböző Modicon termékcsaládok széles alkalmazáskínálatot nyújtanak az egyszerű folyamatvezérléstől az olyan speciális alkalmazásokig, mint például a hő- és füstelvezetés, daruzási vagy bármilyen egyéb nagy rendelkezésreállási igényű feladat.

Termékcsalád tagjai

Modicon M262 IIoT-ready logikai- és mozgásvezérlő PLC
 
Modicon M262 IIoT-ready logikai- és mozgásvezérlő PLC

A Modicon M262 vezérlők beépített IIoT (Industrial Internet of Things) protokollok és titkosítások alkalmazásával nyújtanak biztonságos kapcsolódási lehetőséget felhőalapú rendszerekhez és digitális szolgáltatásokhoz.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Modicon M241 gépvezérlő PLC
 
Modicon M241 gépvezérlő PLC

A Modicon M241 gépvezérlő PLC egy univerzális megoldás gépek és egyszerű folyamatok vezérlési feladatainak elvégzésére. Kompakt kialakításának köszönhetően akár bővítőkártyák nélkül is alkalmazható, de nagyobb vagy speciálisabb be- és kimeneti igények esetében a TM3 I/O és kommunikációs kártyákkal egy egyszerű mozdulattal bővíthetők a vezérlők. Alapértelmezett beépített webszerverének köszönhetően a PLC rendszer távolról is elérhető, így folyamatos rálátást biztosít a vezérelt folyamatokra. A MachineStruxure konfigurátor segítségével pár kattintással összeállíthatja az automatizálási igényinek megfelelő vezérlő konfigurációt (beleértve a szükséges kommunikációs kártyákat és I/O bővítőket).

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Modicon M221 egyszerű vezérlő
 
Modicon M221 egyszerű vezérlő

A Modicon M221 vezérlő egy egyszerű PLC, melyel a legalapvetőbb automatizálási feladatokat is könnyedén megtudja valósítani. Egyszerűen programozható az ingyenesen letölthető EcoStruxure Machine Expert Basic fejlesztőkörnyezettel, amiben létradiagramm (LD), sorrendi folyamatábrás (SFC) vagy utasításlistát (IL) vagy GRAFCET programnyelveken. Az M221 termékcsalád kifejezetten a korábban közkedvelt Modicon TWIDO PLC követőterméke, ezért akár korábbi TWIDO rendszerre írt programok átfordításával könnyedén áttérhet az új M221 platrofmra. Az M221 termékcsalád mindegyik tagja rendelkezik saját I/O felülettel, de az univerzális TM3 I/O és kommunikációs kártyákkal kiterjedt rendeszerré bővíthető a vezérlő. A MachineStruxure konfigurátor segítségével pár kattintással összeállíthatja az automatizálási igényinek megfelelő vezérlő konfigurációt (beleértve a szükséges kommunikációs kártyákat és I/O bővítőket).

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Easy Modicon M200 általános PLC gépvezérlő
 
Easy Modicon M200 általános PLC gépvezérlő

Az Easy Series termékcsalád a Schneider Electric alapvető automatizálási és vezérlési termékeit foglalja magába. Az Easy Modicon M200 PLC olyan belépő szintű termék, amely tökéletesen illeszkedik a piac speciális igényeihez. Az Easy Modicon M200 egy általános gépvezérlő PLC – max. 168 I/O, 2 tengelyes mozgásvezérlésre fejlesztve.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Easy Modicon M100 PLC gépvezérlő
 
Easy Modicon M100 PLC gépvezérlő

Az Easy Modicon M100 gépvezérlő PLC költséghatékony megoldást nyújt az egyszerű gépek szekvenciális vezérlési igényeihez akár 40 I/O vonallal. Könnyen üzembe helyezhető és programozható: a programozás, a megjelenítés és az üzembe helyezés egyetlen intuitív, ingyenesen letölthető szoftverrel megvalósítható. Az Easy Modicon M100 PLC olyan belépő szintű termék, amely tökéletesen igazodik a piac alapvető követelményeihez. Más szóval megoldást jelent a következő kihívásokra: a célnak megfelelő műszaki paraméterek megfizethető áron, mindezt a kényelem, a hibatűrés, a rendelkezésre állás és a szolgáltatások terén kompromisszumok nélkül.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Modicon M340 folyamatvezérlő
 
Modicon M340 folyamatvezérlő

A Modicon M340 PAC (Process Automation Controller) ipari vezérlők kifejezetten nagykiderjedésű folyamatok biztonságos és magas rendelkezésre állású üzemeltetésére lettek kifejlesztve, többek között ezért is lett az M340 platform az első Schneider Electric PLC, amely ÉMI minősítést kapott, ezért a Magyarországon hatályos jogszabályok alapján alkalmazható épületek hő- és füstelvezetési feladatainak elvégzésére.A Modicon M340 (és M580) PAC vezérlők fejlesztőkörnyezete az EcoStruxure Control Expert szoftver.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...