Támadás- és behatolásjelző rendszerek, riasztóberendezések

Siemens SPC támadás- és behatolásjelző rendszerek, riasztóberendezések
 
Siemens SPC támadás- és behatolásjelző rendszerek, riasztóberendezések

Nagy hiba tűréssel és akár 512 vezetékes, és 120 vezeték nélküli zónával rendelkező behatolásjelző központok. Széleskörű kommunikációs lehetőségek, fejlett ajtó menedzsment funkciók, valamint távoli és helyszíni programozás és vezérlés.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya

A támadás- és behatolásjelző rendszerek elektronikus védelmi berendezések, melyek automatikusan, távriasztással és hanggal illetve fénnyel jelzik az illetéktelen behatolást épületekbe, épületrészekbe, értéket őrző helyiségekbe, kültéri magánterületekre. Az állapotváltozást észlelő érzékelők riasztójelzést küldenek a riasztóközpontba, ami aktiválja a jelzőegységet. A riasztóközpontokra kötött érzékelők száma határozza meg a központok zónaszámát, melyek zónabővítő modulokkal tetszőlegesen bővíthetők. A központokat szabotázsvédett burkolattal látják el. Az érzékelők vezetékes és vezeték nélküli (rádiófrekvenciás) módon kapcsolódhatnak a riasztóközponthoz.

A szerelhető és befúrható kivitelben kapható nyitásérzékelők nyílászáróra szerelhető, mágneses elven működő szenzorok. A nyílászáró nyitásakor a fix és nyíló szerkezetre erősített részek közötti mágneses kapcsolat megszakad és bekövetkezik a riasztás. Az akusztikai elven működő üvegtörés-érzékelők beépített mikrofon keresztül érzékelik a hangváltozásokat, az optikai elven működők infrával figyelik az üvegfelületet. A rezgésérzékelő és ütésérzékelő detektorok a falbontást és széf feltörést jelzik. Belső terek kiegészítő védelmét szolgálják a lábtörlők, szőnyegek alá helyezhető, súlyváltozásra reagáló taposó érzékelők vagy más néven kontaktszőnyegek. A pánikkapcsolók kézzel és lábbal is működésbe hozható támadásjelzők, melyek lakások, pénzintézetek fontos vagyonvédelmi és személyvédelmi jelzésadói. Az infrasorompók az adó és vevő közti infrasugár megszakítását érzékelik.

Az ablakokra rögzített biztonsági hálók, illetve a kerítéseken kifeszített biztonsági huzalok elvágásuk esetén jeleznek. A jelzőrendszerek fénnyel, hanggal vagy távriasztással jelezhetik az illetéktelen behatolást. A kültéri hang- és fényjelző szirénákkal szemben támasztott követelmény, hogy IP védettek legyenek, ellenálljanak a környezetei hatásoknak és a mechanikai sérüléseknek. A szabotázs ellen kettős falú ház védi őket. A beltéri szirénák műanyag házzal védett, csak hangjelzést kiadó jelzőberendezések.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...