Andromeda vezeték nélküli riasztórendszer a Roll-N forgalmazásában

Egyszerű telepítést tesz lehetővé ott is, ahol a vezetékelés nem vagy nehezen kivitelezhető

Az Andromeda rendszer előnye:
Egyszerűen és gyorsan telepíthető. A vezeték nélküli megoldás lehetővé teszi egy teljes rendszer telepítését rövid időn belül, akár nehezebb körülmények között is. Például olyan helyen, ahol nincs kiépítve megfelelő feszültségű elektromos hálózat. Egy új, egyedire szabott rendszer létrehozása egyszerű az Andromedaval. Az Andromeda kiváló minőségű termékeket és szervíz hátteret kínál, egy a piacon vezető gyártó által, amely képes a folyamatos fejlesztésre.

Hogyan működik?
A minél hatékonyabb védelem érdekében az Andromeda 3 zónára osztja fel a házat. Ezzel a haladó funkcióval olyan konfigurációt hozhat létre, amely megfelel az Ön igényeinek. A rendszer képes a különböző eseményeket külön-külön kezelni például, hogy valaki a ház körüli telekre, vagy magába a házba tört be. Ha valaki a ház körüli telekre hatol be anélkül, hogy bejutott volna a házba, a rendszer aktiválhatja a szirénát, és a bekapcsolhatja a villogó lámpát, miközben szöveges üzenetet küld a beállított telefonszámokra. Egy zóna (A zóna) beállítható úgy, hogy késleltetve riasszon azért, hogy a tulajdonos ez idő alatt kikapcsolhassa a rendszert, ha hazaért. Az Andromeda rendszer rugalmassága magas szintű védelmet és biztonságot nyújt.

Aktiválás
Távirányítóval és kijelzős nyomógomb panellel is aktiválható a riasztó rendszer.

Érzékelés
Többféle érzékelőkkel látható el a rendszer: ablak, ajtó, redőny és garázskapu érzékelők. Kis méretüknek köszönhetően nehezebben vehetők észre.
Elemzés
A vezérlőegység dolgozza fel és közvetíti az érzékelők, aktiváló eszközök, szirénák és a telefon vonal felöl érkező információkat.
Elrettentés
A beltéri (112 dB) és a kültéri (108 dB) szirénák elrettentik a betörőket és felhívják a szomszédok figyelmét. A villogó lámpa könnyen észrevehetően jelzi, hogy a ház védelem alatt áll.
Jelentés
Riasztás esetén, a rendszer szöveges üzenetet küld a tulajdonos által kiválasztott 4 telefonszámra.
3 érv amiért érdemes az Andromédát választani
  • Védelem
    Az összes Andromeda berendezés szabotázs elleni védelemmel van ellátva.
  • Egyszerű beállítás
    A rendszer egyszerűen és gyorsan beállítható a kijelzős panellel. Az új biztonsági eszközök gyorsan hozzáadhatók a rendszerhez.
  • Egyszerű használat
    Távirányítóval ki-be kapcsolható zónák, számítógéppel is kezelhető rendszer.
Az Andromeda vezeték nélküli riasztórendszerről bővebben olvashat, ha a hír alatti termékképre kattint, amennyiben árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni a Roll-N Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
Kategóriák
Támadás- és behatolásjelző rendszerek, riasztóberendezések
Támadás- és behatolásjelző rendszerek, riasztóberendezések
Épületautomatizálás, biztonságtechnika
Épületautomatizálás, biztonságtechnika
Épületvillamosság
Épületvillamosság
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...