Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt.

Modicon M340 folyamatvezérlő

A Modicon M340 PAC (Process Automation Controller) ipari vezérlők kifejezetten nagykiderjedésű folyamatok biztonságos és magas rendelkezésre állású üzemeltetésére lettek kifejlesztve, többek között ezért is lett az M340 platform az első Schneider Electric PLC, amely ÉMI minősítést kapott, ezért a Magyarországon hatályos jogszabályok alapján alkalmazható épületek hő- és füstelvezetési feladatainak elvégzésére.A Modicon M340 (és M580) PAC vezérlők fejlesztőkörnyezete az EcoStruxure Control Expert szoftver.

Letöltések

Modicon M340 folyamatvezérlő - részletes termékismertető

részletes termékismertető

pdf 8.0 MB angol
Modicon M340 folyamatvezérlő
 
Modicon X80 modulplatform - részletes termékismertető

részletes termékismertető

pdf 12.4 MB angol
Modicon X80 modulplatform
 
EcoStruxure Control Expert és OPC szoftver - részletes termékismertető

részletes termékismertető

pdf 6.2 MB angol
EcoStruxure Control Expert és OPC szoftver
 
Modicon M340 folyamatvezérlő - CAD fájl

CAD fájl

dwg 402.9 kB
Modicon M340 folyamatvezérlő
 

Nem találta meg, amit keres?

Dokumentum igénylése
További termékek a cégtől
Harmony STO 4,3
 
Harmony STO 4,3" szélesvásznú HMI panel

A Harmony STO színes 4,3" méretű HMI panel tökéletes megoldás korszerű kisméretű alkalmazásokra. A csúcsminőségű színes TFT LCD kijelző minőségi külsőt ad minden vezérelt berendezésnek. A megújult EcoStruxure Operator Terminal Expert fejlesztőkörnyezet intuitív felülete miatt minden eddiginél könnyebb a programozás.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Altistart ATS22 lágyindító
 
Altistart ATS22 lágyindító

Az Altistart ATS22 lágyindító a Schneider Electric változó nyomatékú megoldásokra (pl.: szivattyú, kompesszor, ventillátor) szánt, Modbus kommunikációval ellátott háromfázisú lágyindító kínálata akár nagyteljesítményű alkalmazásokra is (400 kW-ig). 

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Resi9 áram-védőkapcsoló (r9r11440)
 
Resi9 áram-védőkapcsolók

A szivárgóáram-védelmi eszköz (áram-védőkapcsoló) a közvetlen illetve a közvetett érintés okozta áramütések ellen nyújt védelmet. Működési elvéből adódóan még azelőtt bontja az áramkört, mielőtt a felhasználó egészségre káros áramütést szenvedne.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Exiway Smartled DiCube címezhető vészvilágítási és kijáratmutató rendszer – OVA48509 Exiway Smartbeam DiCube címezhető vészvilágítási és kijáratmutató rendszer – OVA48947 Exiway Smartduo Dicube címezhető vészvilágítási és kijáratmutató rendszer – OVA48060 Exiway Smartexit DiCube címezhető vészvilágítási és kijáratmutató rendszer – OVA48604
 
DiCube címezhető vészvilágítási és kijáratmutató rendszerek
4 termék

Nagyobb épületek esetén előírás, hogy rendszeres időközönként karbantartást kell végezni a tartalékvilágítási, illetve kijáratmutató rendszer lámpáinál. Több tíz, több száz lámpatest esetén ez a folyamat kézzel igen időigényes, már-már kivitelezhetetlen. Az ilyen helyzetekben tökéletes választás a címezhető rendszer, ami ezen karbantartási műveleteket automatikusan is képes elvégezni, arról megfelelő dokumentációt képes készíteni. A telepítés során csupán egy kommunikációs érpárt kell biztosítani a rendszer lámpáinak, a normál hálózati betápláláson felül. Ezen a vezetékpáron keresztül zajlanak a kommunikációs folyamatok és a rendszertesztek is, amiket a vezérlőegység és a vonalvezérlő felügyel. A DiCube rendszer kompatibilis a legtöbb BMS rendszerrel, így az integráció is könnyen megvalósítható. Telepítéskor érdemes a karbantartási gyakoriságot is figyelembe véve gyártót, illetve termékeket választani, mert például az olcsóbb lámpa hosszú távon akár többszörösébe is kerülhet, az egyszer megvásárolt minőségi lámpához képest.

4 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Wiser kültéri IP kamera
 
Wiser kültéri IP kamera

A Full HD kültéri kamerával az otthonunk körüli tereket figyelhetjük meg. Telepíthető oldalfalra, vagy akár tető alá. A Wiser by SE alkalmazáson keresztül értesítéseket kaphatunk a mobiltelefonunkra, amikor észlelés történik. A kamera éjjellátó – infravörös – funkcióval ellátott, melynek köszönhetően akár 10 m távolságba is ellát, teljes sötétségben. A maszkolási lehetőség segítségével beállíthatjuk, hogy a kép mely részeit figyelje a rendszer, így csökkenthetjük a téves értesítések/riasztások számát. A kamera egy 12 V DC adapterről működtethető, amit tartalmaz a csomagolás. A folyamatos vagy esemény alapú rögzítés a max. 128 GB-os micro SD kártyára történik.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Épületautomatizálás
Épületautomatizálás
Videoszerverek, videorögzítők, videojel kódolók
Videoszerverek, videorögzítők, videojel kódolók
Beltéri árnyékolók
Beltéri árnyékolók
Fűtésszabályozók
Fűtésszabályozók
Támadás- és behatolásjelző rendszerek, riasztóberendezések
Támadás- és behatolásjelző rendszerek, riasztóberendezések
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...