Termékcsalád:  Resi9 moduláris készülékek
Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt.

Resi9 áramvédős kismegszakítók

Az áramvédős kismegszakítók kombinált megoldást nyújtanak a végfelhasználók számára. Ezek a készülékek egy kismegszakító és egy áram-védőkapcsoló tulajdonságait ötvözik, így helytakarékos megoldást kínálnak az elosztószekrényben.

Letöltések

Műszaki adatok

További termékek a cégtől
Mureva Lights LED reflektorok
 
Mureva Lights LED reflektorok

Az új Mureva Lights LED reflektorok elegáns, ultravékony dizájnú, nagy fényerejű lámpák. A mozgásérzékelős reflektorok kiegészítő biztonsági funkciót nyújtanak, és visszatartó erőként szolgálnak a behatolók ellen. A reflektoron könnyen állítható az érzékelési távolsága, a környezeti fény érzékenysége, illetve a bekapcsolt időtartam, bármilyen szerszám nélkül.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Asfora szerelvénycsalád
 
Asfora szerelvénycsalád

Minimalista design és változatos színvilág = Modern életérzés. Az Asfora szerelvénycsalád a megszokott fehér és bézs kivitel mellett, négyféle elegáns színben is kínál számtalan funkciót. Az alumínium, bronz, acél és antracit színek tetszés szerint kombinálhatóak a külön megvásárolható keretekkel. A fehér és bézs funkciók kerettel együtt kerülnek csomagolásra, így ezekhez nem szükséges külön megvásárolni az egyes kereteket. Az Asfora családban egyedülálló módon vízszintesen hatosig lehet sorolni a funkciókat, míg függőlegesen maximum hármas lehet a legnagyobb sorolás. A minőségi alapanyagoknak köszönhetően mind a megrendelő, mind a villanyszerelő jó minőséget kapnak megfizethető áron. Az Asfora, a korábban nagy népszerűségnek örvendő Anya kapcsolócsalád utódja.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Easy Harmony GXU HMI
 
Easy Harmony GXU HMI

Az Easy Harmony GXU alapvető igényekre fejlesztett, költséghatékony és egyszerű HMI megoldás kis automatizálási rendszerekhez.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
D-Life szerelvénycsalád
 
D-Life szerelvénycsalád

A prémium szegmensbe tartozó D-Life szerelvénycsalád a Merten család részeként a hagyományos szerelvényektől az innovatív KNX-technológiáig minden funkcióval rendelkezik. A mechanizmusok, billentyűk, burkolatok és keretek összeállításának folyamata megegyezik a többi merten családéval. 7 alapszínből és 10 féle keretből, ezen belül pedig 4 műanyag, 3 fém, 2 üveg és 1 kő kivitelből lehet választani. A szerelvények alapkoncepciója az ultranagy kapcsolófelület és a szolid, vékony keret.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Schneider Electric Galaxy VS szünetmentes áramforrások
 
Schneider Electric Galaxy VS szünetmentes áramforrások

A Galaxy VS egy rendkívül hatékony, moduláris és könnyen beüzemelhető, 20–100 kW-os (480 V), 10–150 kW-os (400 V) és 10–50 kW-os (208 V) háromfázisú szünetmentes áramforrás, amely elsőrendű teljesítményt nyújt a peremhálózati, valamint kis és közepes adatközpontok számára, továbbá a kereskedelmi és ipari létesítmények létfontosságú infrastruktúráinak. Kompakt kivitele, nagy sűrűségű technológiája, N+1 redundanciája és hibatűrő architektúrája maximalizálja a rendelkezésre állást, a működési hatékonyságot és a kritikus terhelésvédelmet, miközben minimalizálja a teljes tulajdonlási költséget. A szabadalmazott technológiáknak köszönhetően ez az UPS normál üzemmódban akár 97%-os, ECOnversion üzemmódban pedig akár 99%-os hatékonyságot nyújt – ez 66%-kal nagyobb energiamegtakarításnak felel meg. A Galaxy VS EcoStruxure-kompatibilis, hogy biztonságot nyújtson bárhol, bármikor. Az UPS szekrénybe épített intelligens moduláris akkumulátorok optimális alapterületet tesznek lehetővé, és biztosítják, hogy a kritikus fogyasztók nagymértékben kiszámítható futásidővel rendelkezzenek. A csomag tartalmazza az üzembe helyezési szolgáltatást, a rendszer teljesítményének, minőségének és biztonságának optimalizálása érdekében.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Megszakítók, kismegszakítók, áramvédő kapcsolók
Megszakítók, kismegszakítók, áramvédő kapcsolók
Erősáramú vezetékek és kábelek
Erősáramú vezetékek és kábelek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...