Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt.

Schneider Electric Harmony működtető- és jelzőkészülékek

A Harmony termékcsalád egy rendkívül széles, piacvezető kínálata működtető- és jelzőkészülékeknek, az általános 22 mm és 30 mm furatba szerelhető készülékektől a fényoszlopokon át egészen az alkalmazás-specifikus daruvezérlő megoldásokig.

Termékcsalád tagjai

Harmony XB5 műanyag és XB4 fém Ø22 működtető és jelzőegységek Harmony XB4 ATEX robbanásbiztos környezetbe építhető fém működtető és jelzőkészülékek Harmony XB4R-XB5R vezetéknélküli nyomógombok Harmony XB5S biometrikus kapcsolók
 
Harmony nyomógombok, kapcsolók, jelzőlámpák
7 termék

A Harmony működtető és jelzőkészülékek könnyű szerelhetőséget, flexibilis kialakítást és robusztus megoldást nyújtanak felhasználói számára, aminek köszönhetően az ipar legmagasabb elvárásainak megfelelő kezelőpanelek építhetők meg.

7 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Harmony XVU Ø60 moduláris fényoszlop Harmony XVB Ø70 moduláris fényoszlop Easy Harmony XVG monolitikus fényoszlopok Harmony XVS szirénák
 
Harmony fényoszlopok és jelzőegységek
5 termék

A fényoszlopok és egyéb jelzőegységek lehetőséget nyújtanak, hogy vizuális vagy audiovizuális módon jelezzék a különböző berendezések és gépek működési állapotát. A fényoszlopokat jellemzően akkor használják, ha több működési módot kell tudni jelezni (például: a gép működik, üzemkész, vagy üzemképtelen), a hangjelzőket és berregőket pedig jellemzően meghibásodás, vagy egyéb állapotváltozás bekövetkezésének jelzésére alkalmazzák. A fényoszlopokat jellemzően több gépből álló csarnokokban alkalmazzák, ahol különböző működési állapotot kell megkülönböztetni egymástól, ezt különböző színnel világító fénymodulokkal szokás megkülönböztetni, illetve más és más fényjelzési megoldást lehet alkalmazni a különböző kritikusságú alkalmazásokra (folyamatos fény, villogás vagy akár villanás). Kiválasztás során fontos figyelembe venni a fénymodulok színét, jelzési típusát, fényerejét, a fényforrás típusát, valamint védettségi és rögzítési lehetőségeket.

5 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...