Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt.

Schneider Electric Zelio relék

Elektromechanikus relék, szilárdtest relék, elektronikus vezérlő relék és szabályzók, időrelék, programozható relék valamint számlálók.

Termékcsalád tagjai

Zelio RSL keskeny kialakítású interfészrelé Zelio RSB tűs érintkezős interfészrelé Zelio RXG lapos érintkezős dugaszolható interfészrelé Zelio RXM miniatűr dugaszolható ipari relé
 
Zelio EMR elektromechanikus relék
7 termék

A relék egyszerű irányítástechnikai, vezérlési vagy jelzési feladatok elvégzésére szolgálnak. A Schneider Electric Zelio elektromechanikus relék széles kínálatát nyújtja a vezérlő interfészreléktől elkezdve az ipari miniatűr reléken át egészen a nagyteljesítményű relékig. Gyakran alkalmazzák az elektromechanikus reléket ipari- vagy épületautomatizálási vezérlőszekrényekben, épületgépészeti vezérlőkben.

7 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Zelio SSL keskeny kialakítású DIN sínre szerelhető interfész szilárdtestrelé Zelio SSM moduláris kialakítású DIN sínre szerelhető szilárdtestrelé Zelio SSP panelre szerelhető 1- és 3 fázisú szilárdtestrelé
 
Zelio SSR szilárdtestrelék
3 termék

A szilárdtestrelék mozgóalkatrész nélküli megbízható működésű vezérlést nyújtanak magas kapcsolásszám és akár nagyáramú terhelések (pl.: fűtőszálak vezérlése) kapcsolása esetén is. Elérhető kisebb terhelések esetén keskeny, helytakarékos kivitelben (Zelio SSL), moduláris kompakt kivitelben 6 és 55 A közötti terhelésekre (Zelio SSM) valamint 10 és 125 A közötti terhelésű, hűtőbordára szerelhető 1- vagy 3 fázisú kivitelben (SSP). Mindhárom kivitelben külön relétípus érhető el ohmos terhelések kapcsolására (nullátmeneten kapcsoló), valamint induktív terhelések kapcsolására (azonnal kapcsoló), illetve elérhetőek egyenáramú terhelések kapcsolására alkalmas készülékek is.

3 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Zelio feszültség- és fázisfigyelő relék Zelio áramfigyelő relék Zelio RTC hőmérsékletszabályozó Zelio általános vezérlőrelék
 
Zelio Control elektronikus vezérlő relék és szabályzók
4 termék

A felügyeleti relék hálózati (vagy egyéb) paraméterek monitorozásával riasztást vagy vezérlést tudnak végezni. A Zelio Control termékcsalád széles kínálatát nyújtja 3 fázisú fázis- és feszültségfigyelő, 1 fázisú feszültségfigyelő, 1 fázisú áramfigyelő, folyadékszint figyelő, szivattyúvezérlő, frekvencia- és sebességfigyelő, valamint hőmérsékletfigyelő reléknek.

4 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Zelio Time időrelék
 
Zelio Time időrelék

Az időrelék ipari automatizálási rendszerek időzítési funkcióit látják el érintkezőik zárásával vagy nyitásával a beállított idő előtt, közben vagy után. A Zelio Time időrelék háromféle kivitelben érhetők el: moduláris DIN sínre rögzíthető kivitelben (RE17 és RE22), relé foglalatba dugaszolható kivitelben (REXL) és a könnyű elérés érdekében szekrényajtóra rögzíthető vagy dugaszolható kivitelben (RE48). A Zelio Time időrelék által használatos funkciók betűkóddal vannak ellátva, segítve ezáltal az alkalmazásnak legmegfelelőbb időrelé kiválasztását. A funkciók részletes leírásár keresse Zelio Time időrelék katalógusban.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Zelio Logic programozható relék
 
Zelio Logic programozható relék

A Zelio Logic segítségével egyszerű automatizálási feladatokat végezhet el komplex programozói tudás nélkül. Váltsa ki huzalozott logikát és használja a legegyszerűbb szabványos programnyelveket: létra, funkcióblokk diagram (FBD) vagy SFC nyelveken egyaránt programozható a vezérlő. Választhat a kompakt (SR2) vagy további I/O felülettel bővíthető (SR3) vezérlőkből, valamint elérhető kijelzős vagy kijelző nélküli kivitel egyaránt, így megtalálhatja az Ön számára legköltséghatékonyabb megoldást.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Zelio Count számlálók
 
Zelio Count számlálók

A Zelio Count eszközökkel egyszerű számlálási feladatokat végezhet el kezelőszervek működtetésével vagy akár érzékelőkből érkező jelekkel. Hagyományos elektromechanikus vagy bővebb funkcionalitású elektronikus kivitelben is elérhető. Megvalósíthatók összegző, határérték-elérés figyelő, üzemóra számláló, tachométer vagy köteg batch számláló funkciók.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...