Beltéri, süllyesztett lámpatestek

Trinity süllyesztett álmennyezeti spotlámpák
 
Schrack Trinity süllyesztett álmennyezeti spotlámpák

A Schrack Trinity LED süllyesztett spotlámpatestekkel a különböző lakó- és munkaterületek csodálatosan kiemelhetők. A forgatható és billenthető fényforrások lehetővé teszik a széleskörű felhasználást.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
SEGON ECO LED mélysugárzó
 
Schrack Technik mélysugárzók

Süllyesztett szerelésű mélysugárzók többféle változatban irodák, tárgyalók, folyosók, mellékhelyiségek megvilágítására, illetve kültérre (CORFU LED esetében).

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Trinity süllyesztett álmennyezeti mélysugárzók
 
Schrack Trinity süllyesztett álmennyezeti mélysugárzók

A meglévő világítás nagyszerű alternatívájaként vagy kiegészítéseként a süllyesztett mennyezeti lámpatestek remek fényt adnak, otthonossá téve a szobákat.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Trinity mennyezetbe süllyesztett LED lámpatestek
 
Schrack Trinity mennyezetbe süllyesztett LED lámpatestek

A nagy és erőteljes LED süllyesztett mennyezeti lámpatestek rendkívül energiahatékonyak és minden nagyobb helyiségbe tökéletesen illeszkednek. A Schrack Trinity sorozatának klasszikus stílusa tökéletesen passzol irodákba, tárgyalókba, de alkalmas akár folyosók optimális megvilágításához is.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

A süllyesztett lámpatestek álmennyezetbe vagy falba, padozatba kialakított üregbe építhetők be. A lámpatest háza ezáltal a beépítési sík mögött helyezkedik el, csupán az előlap és a fényforrás látszik. A keret többnyire festett rozsdamentes acél, vagy ezüst, arany, bronz színű fém. Irányítható fényű süllyesztett lámpatestek is vannak, amelyek adott szögben állíthatók egy billenőkeret segítségével. A pontszerű világítótesteket csoportosan helyezik el a helyiség mennyezetben, raszterben, vagy valamilyen geometriai alakzatban, ha egyenletes fényre van szükség. Vannak soroló keretes kialakítási lehetőségek is, amelyek koncentráltabb világítást biztosítanak. A kibocsátott fény színe a világítótestben elhelyezett fényforrástól függ, amely lehet hideg és meleg árnyalatú. Ezeknél a típusoknál szintén léteznek már integrált (nem cserélhető) LED-es kialakítások. Áramköri bekötésük közvetlen, kapcsolásuk kialakítható egyesével, vagy csoportosan. A többi beltéri lámpatestekhez hasonlóan védettségük az IP20-as osztályba tartozik, kivéve a por és páramentes típusokat.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...