Beltéri, süllyesztett lámpatestek

Legrand LED panel 600×600
 
Legrand LED panel 600×600

A vékony, 600 x 600mm-es, álmennyezetbe süllyeszthető Legrand LED panel tökéletes megoldás irodák, konferenciatermek és egészségügyi épületek számára.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Legrand süllyesztett LED lámpatestek
 
Legrand süllyesztett LED lámpatestek

A vékony, süllyesztett LED panelek elegáns design-ja észrevétlenül beleilleszkedik környezetébe. Ideális lakóépületekben és irodaházakban általános terek, folyosók, lépcsőházak megvilágításához.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
EMOS nagyméretű beépíthető LED panel, ZR6422 / ZR6412 EMOS kisméretű süllyesztett LED panelek EMOS nagyméretű beépíthető LED panel, ZR1422 / ZR1412 EMOS LED mélysugárzók
 
EMOS süllyesztett LED panelek és mélysugárzók
19 termék

Kis- és nagyméretű süllyesztett LED panelek és mélysugárzók.

19 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
SMARTZILLA LED panelek
 
SMARTZILLA LED panelek

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Tracon beépíthető világítótestek
 
Tracon beépíthető világítótestek

Beltéri, beépíthető, 120°-os sugárzási szöget biztosító optikával rendelkező kerek LED körsugárzók és négyzet alakú LED sugárzók, valamint LED panelek. Ez utóbbiakhoz opcionálisan mennyezeti és függesztett szereléshez szükséges készletek is elérhetők, valamint eltérő műszaki adatokkal rendelkező (eltérő teljesítmény, színhőmérséklet, teljesítmény, keretszín, méret, fényerőszabályzás) kivitelek is megrendelhetők. A lámpatestek a hálózati működtetéshez szükséges meghajtó egységeket és a LED fényforrásokat egyaránt tartalmazzák. A kínálathoz tartoznak még TLC lámpatestek spot fényforrásokhoz IP20 védettséggel, valamint kompakt fénycsöves süllyesztett lámpatestek IP40 védettséggel.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Fortimo High Bay LED lámpa Canopy LED lámpa LEDsec LED panelek
 
LEDsec süllyesztett LED lámpák
3 termék

Fortimo High Bay LED lámpa, Canopy LED lámpa.

3 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A süllyesztett lámpatestek álmennyezetbe vagy falba, padozatba kialakított üregbe építhetők be. A lámpatest háza ezáltal a beépítési sík mögött helyezkedik el, csupán az előlap és a fényforrás látszik. A keret többnyire festett rozsdamentes acél, vagy ezüst, arany, bronz színű fém. Irányítható fényű süllyesztett lámpatestek is vannak, amelyek adott szögben állíthatók egy billenőkeret segítségével. A pontszerű világítótesteket csoportosan helyezik el a helyiség mennyezetben, raszterben, vagy valamilyen geometriai alakzatban, ha egyenletes fényre van szükség. Vannak soroló keretes kialakítási lehetőségek is, amelyek koncentráltabb világítást biztosítanak. A kibocsátott fény színe a világítótestben elhelyezett fényforrástól függ, amely lehet hideg és meleg árnyalatú. Ezeknél a típusoknál szintén léteznek már integrált (nem cserélhető) LED-es kialakítások. Áramköri bekötésük közvetlen, kapcsolásuk kialakítható egyesével, vagy csoportosan. A többi beltéri lámpatestekhez hasonlóan védettségük az IP20-as osztályba tartozik, kivéve a por és páramentes típusokat.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...