Álmennyezetek, akusztikus falburkolatok

Ecophon Hygiene Advance A álmennyezetek Ecophon Focus A álmennyezet Ecophon Master A álmennyezetek Ecophon Combison A, db 42 álmennyezet
 
Ecophon kazettás álmennyezetek
8 termék

Ha A-osztályú Ecophon faltól-falig függesztett álmennyezeti rendszert alkalmazunk, a lehető legalacsonyabb hangnyomás szintet érjük el, miközben a hang szétszóródását korlátozzuk a magas AC értéknek köszönhetően.

8 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
BIM
Tovább
Termék kártya
Gustafs Lamellow akusztikus panel Concealed 2000 rejtett bordás kazettás fa álmennyezet Lay-in Flat látszóbordás kazettás fa álmennyezet Open cell fa álmennyezet
 
EuroTrend fa álmennyezetek
20 termék

20 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Integra Drop pálcás álmennyezet Base 6/9 rácsos fém álmennyezet Clip-in rejtett bordás kazettás álmennyezet Clip-in rejtett bordás terpesztett álmennyezet
 
EuroTrend fém álmennyezetek
51 termék

Az Integra és CBI fém álmennyezeti rendszerek széles kínálattal rendelkeznek a változó építészeti igények kielégítésére. Széles méret-, színválasztékot biztosítanak, valamint lehetőség van speciális tervezésű panelek gyártására igény szerint.

51 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Heraklith-C fagyapot hangszigetelő tábla
 
Heraklith-C fagyapot hangszigetelő tábla

Ásványi kötőanyagú homogén fagyapot építőlap. Páraáteresztő, tömege miatt megfelelő a hőtároló képessége, továbbá kiváló építésbiológiai tulajdonságokkal rendelkezik. A gyártástechnológiai fejlesztéseknek köszönhető homogénebb szálszerkezet miatt látszó felületekként is esztétikus megjelenést nyújt (a terméket festett felülettel javasoljuk alkalmazni).

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Casobianca  gipszkarton álmennyezeti lap Casoroc  gipszkarton álmennyezeti lap Casostar gipszkarton álmennyezeti lap
 
Casoprano kazettás álmennyezet
3 termék

A Casoprano különösen jó mechanikai, akusztikai, tűzbiztonsági és páratűrési tulajdonságokkal rendelkezik, valamint a környezetbarát alapanyag egyszerre sokféle műszaki követelménynek is meg tud felelni. A Casoprano kiválóan alkalmazható oktatási intézmények, szabadidőközpontok, irodák, kórházak és nagyterű csarnokok álmennyezeteként.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Eurocoustic Minerval® ásványi szálas kazettás álmennyezeti lap Eurocoustic Tonga® Eurocolors ásványi szálas álmennyezeti lap
 
Eurocoustic Tonga® Eurocolors ásványi szálas álmennyezeti lap
2 termék

Az Eurocoustic álmennyezeti lapok ásványgyapotból készülnek, a látszó oldalukon festett szövet, hátoldalukon erősített, natúr színű üvegfátyol kasírozással. Kiváló akusztikai tulajdonságokkal (?w=0,9-1) rendelkeznek, és ezzel párhuzamosan tartósan, alakváltozás nélkül bírják a magas páraterhelést is (RH=100%). Tűzvédelmi osztályba sorolásuk a legmagasabb, Euroclass A1 a fehér, és A2-s1,d0 a színes panelek esetében.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Gyptone Activ' Air® Base 31 kazettás álmennyezet Gyptone Activ' Air® Line 4 kazettás álmennyezet Gyptone Activ' Air® Point 11 kazettás álmennyezet Gyptone Activ' Air® Point 12 kazettás álmennyezet
 
Gyptone kazettás álmennyezetek
9 termék

A Gyptone Activ'Air kazettás álmennyezeti lapok gipszkartonból készülnek. A perforált gipszkarton álmennyezeti lapok hátoldalán különleges filckasírozás található, melynek köszönhetően az ebből épített rendszerek kiváló akusztikai tulajdonságokkal rendelkeznek. A Gyptone Activ'Air kazettás álmennyezeti lapok rendelhetők egyenes vágású és süllyesztett éllel, valamint rejtett bordás kivitelben is. Felületük gyárilag fehérre festett (NCS 0500).

9 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Ecophon Solo Freedom
 
Ecophon Solo szabadon függő hangelnyelő elemek

A különálló panelek tökéletesen beleillenek azokba a projektekbe, ahol a mennyezet felületének részlegesen szabadon kell maradnia. Ugyanakkor a hangelnyelés javítására is alkalmasak olyan helyeken, ahol a meglévő mennyezet akusztikus teljesítménye nem megfelelő.

BIM
Termékismertető
BIM
Tovább
Termék kártya
THERMATEX Aquatec álmennyezeti lap THERMATEX Baffel Classic álmennyezeti lamella THERMATEX Sonic arc álmennyezeti sziget THERMATEX Alpha álmennyezeti lap
 
THERMATEX akusztikus ásványi álmennyezetek és falburkolatok
16 termék

A nemzetközileg évtizedek óta ismert termék, az AMF THERMATEX terméktulajdonságait tekintve a legmagasabb minőséget garantálja, illetve az állandóan magas szervizszolgáltatást és maximális rendszerbiztonságot. A nedves eljárásban (Wet-felt) előállított AMF THERMATEX álmennyezeti lapokat ásványgyapot, perlit, agyag és keményítő alkotják, így természetes nyersanyagok képezik alapját. A legmeghatározóbb tulajdonságok (akusztika, tűzvédelem, higiénia, design) mellett a figyelem a jövőben további fejlesztési törekvésekre irányul a nyomtatott felületek és az egyedi hangelnyelők vonatkozásában, mint "belógatott" rendszerek (lamellák, álmennyezeti sziget, fali hangelnyelő), a kazettás álmennyezeti rendszerektől az egyedi trendek megalkotásáig.

16 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
HERADESIGN® Fine Alpha+ fagyapot álmennyezeti rendszer HERADESIGN® Corridor folyosói fagyapot álmennyezet HERADESIGN® Creative modul akusztikus fagyapot lap HERADESIGN® Macro akusztikus fagyapot lap
 
AMF HERADESIGN akusztikus fagyapot álmennyezetek és falburkolatok
10 termék

Akusztika és esztétikus megjelenés környezettudatosan. A helyiség akusztikus atmoszférája az egyik legfontosabb elem, mely közérzetünket, hangulatunkat, kedélyállapotunkat befolyásolja, még ha ezt tudatosan nem is érezzük. A Knauf AMF HERADESIGN terméke magas színvonalú, fagyapot anyagú akusztikai rendszereket állít elő, forgalmaz és fejleszt mennyezetek és falak burkolására egyaránt, melyek egyedi, időtlen design kialakítását teszik lehetővé. Nemes, hangulatos karakterük - mely a fagyapot struktúrájukból adódik - teszik ezt a terméket összetéveszthetetlenné. A nagyfokú kompetencia, az évtizedes tapasztalat és a vállalat tradicionális eredete vezetett e kiváló akusztikai megoldáshoz, mely a kellemes közérzetet és a teljesítőképességet fokozza. A fagyapot-akusztikus lapok gyártásakor kizárólag természetes alapanyagokat használnak, amelyek nem utolsósorban funkcionális és épületbiológiai tulajdonságuk mellett a helyiség hangulatát és klímáját is pozitívan befolyásolják.

10 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
TOPIQ Prime hangelnyelő lap TOPIQ Efficient Pro hangelnyelő lap TOPIQ Sonic element hangelnyelő lap
 
TOPIQ Softboard álmennyezetek
3 termék

A Knauf AMF cég a Softboard termékcsalád bevezetésével újabb lépést tett az egységes rendszermegoldások kínálatában a kazettás álmennyezetek területén. Az AMF TOPIQ egy üvegfátyollal kasírozott kőzetgyapot alapú termék, minden oldalán felületkezelt, amely a legkülönbözőbb követelményekkel rendelkező helyiségekben alkalmazható. A felület alapvetően minden oldalról üvegkasírozású bevonatot kap, illetve a látszó és az élek oldalán magas minőségű festékkel látják el. A termék megnyerő tulajdonságai: könnyű súly, egyszerű kezelhetőség, kiváló hangelnyelés, kicsi lapvastagság és függesztési magasság.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
AMF ECOMIN Orbit ásvány álmennyezet AMF ECOMIN Filigran ásványi álmennyezet AMF ECOMIN Planet ásványi álmennyezet
 
AMF ECOMIN ásványi álmennyezetek
3 termék

Költséghatékony ásványi álmennyezetek három különböző felülettel.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Vox zajcsökkentő panelek - 100
 
Vox zajcsökkentő panelek

„A” (=optimálisan hangelnyelő) UNI EN ISO 354 akusztikai osztályba tartozó panelek elnyelik a zajok jelentős részét és módot adnak az adott tér praktikus és esztétikus rendezésére is. Környezetbarát, újrahasznosítható anyagból készülnek, külső borításuk a legmagasabb tűzbiztonsági követelményeknek is megfelelő, magas színtartósságú 100% Trevira CS, mely jól tisztítható, fertőtleníthető.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Ecophon Akusto Freedom - egyedi alakú fali hangelnyelők
 
Ecophon Akusto függőleges hangelnyelő elemek

Az Ecophon falrendszerei jelentősen csökkentik a függőleges felületekről a hang visszaverődését, és ez a beszéd tökéletesebb érthetőségéhez vezet a tárgyalóhelyiségekben. Ezen felül gátolják a hang terjedését is. Az Ecophon függőleges hangelnyelő termékskálája a screenekre is kiterjed. Ezek a megoldások korlátozzák a hang szétszóródását, hatékonyan gátolják a közvetlen hanghullámok terjedését és nyelik el azokat a munkaállomások között.

BIM
Termékismertető
BIM
Tovább
Termék kártya
echoshape szövet álmennyezetek - Feltline barcode
 
echoshape szövet álmennyezetek

A különféle kivitelezési alkalmazások – falburkolatok, mennyezetek és válaszfalak – lehetővé teszik az ideális lakókörnyezet kialakítását. Komfortos, kellemes és minőségi környezetet biztosítanak az irodahelyiségekben éppúgy, mint a csarnokokban, oktatási épületekben és szórakozóhelyeken.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
MINERAL Baffle Element függőleges álmennyezeti lamellák
 
MINERAL Baffle Element függőleges álmennyezeti lamellák

A MINERAL Baffle Element nagy teljesítményű akusztikai lamellák sorozata, fehér laminált felülettel a modern, lineáris megjelenés érdekében. Jó hangelnyelést biztosít, csökkenti a zajszintet, növeli az érthetőséget és csökkenti a térben a visszhangidőt. Jellemzően irodák, szabadidőközpontok, közlekedési csomópontok stb. nagyfokú hangelnyelésének biztosítására használják.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
AMF Kombimetall fém álmennyezet Armstrong Mesh Lay-in fém álmennyezetek <br>Board, Tegular, Microlook Armstrong Mesh D-H 700 MT fém álmennyezet Armstrong Mesh Canopy MT fém álmennyezet
 
Knauf Ceiling Solutions fém és terpesztett lemez álmennyezetek
17 termék

17 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Knauf Ceiling Solutions ADAGIO Acoustic+ álmennyezet Knauf Ceiling Solutions ADAGIO Alpha+ ásványi álmennyezet Knauf Ceiling Solutions ADAGIO dB+ ásványi álmennyezet Knauf Ceiling Solutions ADAGIO HD+ 19, 30, 35 mm ásványi álmennyezet
 
Knauf Ceiling Solutions ADAGIO ásványi álmennyezetek
4 termék

Az ADAGIO termékcsalád lapjai fehérebb és világosabb, új, simább, karcálló, matt felülettel, valamint teljesen lefestett élekkel rendelkeznek. Egy dizájn, amely sokkal több ideig biztosítja a magas színvonalú esztétikai megjelenést. Az ADAGIO rendelkezik a Cradle-to-Cradle (C2C) tanúsítvánnyal a teljes álmennyezeti család választékára, valamint a legjobb A+ besorolást kapta a beltéri levegő minőségére vonatkozóan. A magas fényvisszaverő képesség csökkenti az energiafogyasztást. A magas újrahasznosított alapanyag tartalma környezettudatos terméket eredményez.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Polmetál Punto álmennyezetek
 
Polmetál Punto álmennyezetek

Álmennyezet használatával könnyen megváltoztathatjuk egy-egy beltéri helyiség érdemi tulajdonságait. Érdemes erre a megoldásra gondolni, ha szeretnénk esztétikusan eltakarni a kábelcsatornákat, gépészeti egységeket, csökkentenénk a kifűteni kívánt légköbmétert, vagy ha javítani, módosítani szeretnénk a helyiség akusztikai tulajdonságain. Az álmennyezeteket széles körben alkalmazzák kereskedelmi és irodai terekben, illetve ipari célú épületek, folyosók, raktárak esetén is. Népszerűségüket növelik előnyös tulajdonságaik.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Knauf D12 akusztikus álmennyezet Knauf D13 önhordó álmennyezet Knauf D61 tetőtérbeépítési rendszer
 
Knauf innovatív álmennyezeti megoldások
3 termék

A Knauf innovatív álmennyezeti megoldások monolitikus álmennyezeti rendszerek, jellemzően profilvázzal építve. Esztétikai, akusztikai vagy tűzvédelmi célú, vízszintes, ferde vagy épp íves felületet adó héj, amelybe igény szerint sülyesztett gépészeti berendezések, világítótestek, reviziós ajtók kerülhetnek beépítésre.

3 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
BACHL dekor-álmennyezet lapok
 
BACHL dekor-álmennyezet lapok

A polisztirolból készült mennyezeti dekorlapokkal könnyedén egyedivé, elegánssá változtathatja lakását.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Ecophon Clipso So Acoustic
 
Ecophon Clipso™ szövetburkolat rendszer

Az Ecophon Clipso™ egy kötött, feszített szövet, mely alkalmazható falak és mennyezet burkolására. A folytonos megjelenés érdekében a szövetet a helyiség kerületéhez rögzített diszkrét profil feszíti ki. A látható felület egy kötött textilanyag, amely 15-féle színben és négy különböző szélességben érhető el. Egyedi színek is választhatók, a szövet felülete nyomtatható. A CLIPSO rendszer kiegészíthető világítással, akusztikus betéttel, így teljes vizuális és akusztikai élményt ad a belső térnek. A dekoratív záróprofiloknak köszönhetően a kivitelezése gyors és pormentes.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Knauf Ceiling Solutions HYGENA Acoustic 15 mm ásványi álmennyezet lapok Knauf Ceiling Solutions Hygena Alpha ásványi álmennyezet lapok Knauf Ceiling Solutions HYGENA Aquatec ásványi álmennyezet lapok Knauf Ceiling Solutions HYGENA Plain ásványi álmennyezet lapok
 
Knauf Ceiling Solutions Healthcare lapcsalád egészségügyi intézményekbe
8 termék

Átfogó megoldásokat tartalmazó álmennyezeti termékek, amelyek kifejezetten kórházak, tisztaterek, gondozóotthonok, bölcsődék és az élelmiszer-feldolgozó ipar számára lettek kifejlesztve. A speciális terekre szabott elvárások széles választékát kínálja, megfelel az egyedi igényeknek, valamint a biztonságos terekkel szemben támasztott magas követelményeknek is. A baktériumok és gombák szaporodását korlátozó antimikrobiális védelemmel, ezen felül sokféle tisztíthatósági jellemzővel ellátott megoldásokkal méginkább elkerülhetők a különböző alkalmazási területeken felmerülő higiéniai problémák.

8 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
BuzziBooth
 
BuzziSpace akusztikus bútorok, világítás, falburkolatok, kiegészítők

A BuzziSpace hatékony és kiváló minőségű akusztikai megoldásokat kínál: világítást és bútorokat a folyamatosan változó munkaterülethez, amelyek egyszerre funkcionálisak és inspirálóak.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Armstrong PERLA ásványi álmennyezet Armstrong PERLA dB ásványi álmennyezet Armstorng PERLA OP 0,95 ásványi álmennyezet Armstrong PERLA OP 1.00 ásványi álmennyezet
 
Armstrong ásványi álmennyezetek
10 termék

10 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Álmennyezet olyan általában önhordó, de nem teherhordó, vízszintes térelhatároló szerkezetet, amelyet födémre, tető- vagy tetőtér alatti födémre vagy fedélszerkezetre rögzítenek. Készülhet szerelhető vagy monolit kivitelben. Rendeltetés szerint vannak akusztikai, esztétikai, hőszigetelő, tűzvédő és légzáró álmennyezeti típusok. Megjelenés szempontjából lehet kazettás, sávos vagy homogén. A burkolat rögzítési módja szerint az álmennyezet lehet rejtett bordás, látszó bordás, bontható, nem bontható rendszer. Fő szerkezeti elemei a függesztő szerkezet, bordarendszer és a burkolati elem. A függesztők biztosítják az álmennyezetek egyszerű és finom szintbeállítását, lehetnek direkt rögzítők, rugós jellegű gyorsrögzítők, nóniusz rögzítők és bepattintós gyorsrögzítők. A burkolat készülhet fémből, ásványi szálas szilikát lapból, szerves anyagú lapból, gipszalapú lapból vagy gipszkartonból. Álmennyezet a gépészet vagy világítás elrejtésére szolgál, illetve az akusztika javítására és tűzgátlás kialakítására is használható. További előnye, hogy üzemileg előregyártott elemekből épül fel, ez pontosságot és precizitást jelent az alkotóelemekre nézve. A helyszínen gyorsan és egyszerűen szerelhető, úgynevezett szárazépítéssel kivitelezhető. Könnyen átalakítható a flexibilis rendszer miatt.
Az akusztikus falburkolatok célja a hang visszaverődésének csökkentése a függőleges felületekről. Ezek a termékek az akusztikus álmennyezetekhez hasonlóan hozzájárulnak a hanghulámok elnyeléséhez, gátolják azok szétszóródását, terjedését.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...