Válaszfal- és álmennyezeti profilok, rögzítések

Rigips R-CW 100 Rigiprofil Rigips R-UW 100 Rigiprofil Rigips CD 60x27 Rigiprofil Rigips UD Rigiprofil
 
Rigips válaszfal profilok és tartozékok
8 termék

A Rigips szerkezetek építéséhez a rendszerhez tartozó profilok és tartozékok használata szükséges. A minősített válaszfalak, álmennyezetek, tetőterek, aknafalak és egyéb szerkezetek kivitelezéséhez kínálunk profilokat, rögzítő elemeket, csavarokat, és minden kiegészítő elemet, ami az építéshez elengedhetetlen.

8 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Rigips AquaBead élvédő Rigips Levelline élvédő Rigips AquaBead Flex Pro élvédő Rigips ALUX élvédő
 
Rigips prémium élvédők
7 termék

Tökéletes élek, felületek és teljesítmény kialakításához szükséges kiegészítő termékek: élvédők, hézagerősítő szalagok, szigetelő szivacscsík.

7 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
AMF VENTATEC álmennyezeti tartószerkezetek AMF DONN álmennyezeti tartószerkezetek
 
AMF álmennyezeti tartószerkezetek
2 termék

A Knauf AMF saját gyártású tartószerkezeti rendszerei jeles bizonyítékai a technológiai innovációnak. A Knauf AMF sínrendszerei magas minőséget és rugalmasságot nyújtanak mind a gyártás, mind a logisztika, mind a szerelhetőség és a szerkezeti tulajdonságok terén. Ezáltal idő- és pénzmegtakarítást generálnak. A gondosan kiválasztott alapanyag - legmodernebb gyártósoron történő - precíz megmunkálása garantálja a profilok tartósan kiváló minőségét. AZ AMF álmennyezeti lapok és az AMF tartószerkezetei az egymáshoz műszakilag legjobban optimalizált rendszerek.

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A száraz technológiával épített réteges szerkezetű szerelt válaszfalak esetén a vázszerkezetet vagy tartószerkezetet hidegen hajlított horganyzott acéllemez fémprofilok adják. A falak vázszerkezetét UW, CW, vagy UA profilok alkotják. A tartószerkezet vízszintes elemeit a mennyezetre és a padlóra rögzítik, ezekre kerülnek a függőleges tartóelemek, melyek telepítési sűrűsége a falborító lapok méretétől függ. Az építőlapokat (például gipszkarton) csavarokkal rögzítik a tartóprofilokra. Hasonló technológia alkalmazható előtéthéjak, eltakarások esetén (például vízszintes vagy függőleges gépészeti vezetékek előtt). A függesztett kazettás vagy sávos álmennyezetek, függesztés nélküli mennyezetborítások födémre történő szerelése is különböző, CD, UD profilok, függesztőelemek használatát teszi szükségessé. Az álmennyezet profilok elemei a főtartók, hosszú és rövid kereszttartók, falszegélyek, függesztő horgonyok. A függesztett álmennyezetek horogvégű huzalokkal, gyorsfelfüggesztőkkel, közvetlen függesztőkkel rögzíthetők a födémre. A függesztők biztosítják az álmennyezetek egyszerű és finom szintbeállítását. Lehetnek direkt rögzítők, rugós jellegű vagy bepattintós gyorsrögzítők, nóniusz rögzítők.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...