Kötőelemek, dübelek

 
Soudafix VE400-SF vegyi dübel

SOUDAFIX VE400-SF kétkomponensű, feszültségmentes, vinilészter vegyidűbel, mely alkalmas csavarok, menetes szárak, betonvas ragasztására, láncok, profilok, konzolok, stb. rögzítésére tartószerkezetekhez, üreges anyagokhoz, tégla, beton, gipsz felülethez. Széles felhasználási hőmérsékleti tartomány még víz alatt is –10°C-tól alkalmazható. Tűzálló az F120 megfelelősséggel.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
EJOT könnyűszerkezetes építés elemei
7 termék

Önfúró, önmetsző és betoncsavarok, gerincmerevítő alátétek, csőmandzsetták, szegecsek, műanyag dűbelek, fém dűbelek, kémiai kötésű dűbelek.

7 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Frissült
 
Rotho Blaas kötőelemek fához
5 termék

Önmetsző facsavarok, metszett heggyel, és központi maróval. Hat vegyértékű króm mentes horganyzással. Alkalmazható tömör fához, ragasztott fához, fa alapú paneleknél.

5 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
 
Den Braven dübelragasztók
3 termék

Vinilészter és poliészter vegyi dübelek.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Kunkel dübel

E90 tűzbiztonságú dübelek és fúrók, különféle dübelek.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
MÜPRO dübelek

Engedélyezett és ellenőrzött dübeleik széles választéka a legkülönfélébb szaniter, fűtési és klíma rendszerekhez használható, és gondoskodik a beszerelési sínek, csőbilincsek és szerelési anyagok épülettesthez történő biztonságos rögzítéséről. Felhasználóbarát tiplijeik választéka épp annyira széles, mint amilyen sokfélék az építőanyagok lehetnek. Fém és műanyag dübelek, illetve a betonban és más, tömör építőanyagokban történő rögzítéshez használt, feszítőnyomás-mentes kémiai dübelek, vagy akár tűz- és zajvédelmi szempontból ellenőrzött dübelek. A korrózióvédelem terén támasztott, fokozott igények esetén a dübelek nemesacél-kivitelben is kaphatók.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
fischer ULTRACUT FBS II betoncsavar

Nagy teljesítményű beton csavar egyszerű szerelhetőséggel. A fischer ULTRACUT FBS II cinkkel galvanizált acél betoncsavar (átmérő 8-14) és korrózióálló acél (átmérő 8-12) erőteljes rögzítési megoldás kényelmes szereléssel. A fűrészfogak geometriája biztosítja a gyors és egyszerű szerelést . A betoncsavar ideális rögzítés szerelősínekhez, konzolokhoz és polcrendszerekhez. A cinkkel galvanizált acél kivitel beltérre, a korrózióálló acél kivitel speciálisan kültéri alkalmazásra használható. A szortiment különböző fejkialakításokat kínál: süllyesztett fejű torx behajtással, és hatlapfejű, torx behajtással vagy anélkül (csak cinkkel galvanizált acél) külön rendelésre.
Az ULTRACUT FBS II 6 SK fej alatti speciális kettős szög-geometriája növeli a betoncsavar stabilitását becsavarás közben. A csavar mélyen belevág a betonba és nagy terhelhetőségeket tesz lehetővé. Különböző fejkialakítások maximális rugalmasságot nyújtanak az alkalmazási megoldásokhoz: Hatlapfejű, lencsefejű/nagy lencsefejű, süllyesztett fejű és belsőmenetes hüvellyel / menetes véggel. Az ULTRACUT FBS II 6 tökéletesen alkalmazható csővezetékek, szerelősínek, légvezetékek és egyéb épületgépészeti/karbantartási feladatokhoz.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A rögzítési feladatok szilárd alapba vagy üreges szerkezetbe behatoló rögzítőelemekkel, feszítéssel vagy feszítés nélküli kötéssel oldhatók meg. Mechanikai rögzítőelemek a különböző dübelek, csavarok (lemezcsavarok, facsavarok, faforgácslap-csavarok, sarokpánt csavarok, szárnyas csavarok, szemes csavarok), szegek, szegecsek, csapok és egyéb kiegészítők (anyák, alátétek, szemek, kampók, fedősapkák). A csavarok fej-kialakításuk szerint lehetnek fej nélküliek, hatlapfejűek, süllyesztett, hengeres, domború, lencse- vagy peremes fejűek. A csavarok a csavarmenet alakja (menetprofil, menetszelvény) szerint is osztályozhatók: laposmenetes, trapézmenetes, zsinórmenetes, fűrészmenetes, élesmenetes. A kötőelemeket rozsdamentes, saválló acélból és sárgarézből gyártják. A dübelek (tiplik) házból és csavarból vagy beütőszegből állnak. A dübelek többféleképpen biztosíthatják a merev tartást: súrlódásos záráskor a furaton belüli terpesztés, formazáráskor a dübel furat alakjához idomulása, anyagzáráskor a ragasztás akadályozza meg a dübel elmozdulását. Gipszkarton, rétegelt lemez, faforgácslap, építőlemez, béléstest, szendvicsszerkezet, üreges nyílászárók esetén a terhek rögzítésére gipszkarton dübelt, üreges fémdübelt és lapdübelt, valamint billenőhorgot alkalmaznak. A fémdübelek a nem éghető rögzítéseket biztosítják. A közepes és nagy teherbírású kötésekhez alkalmasak a csaphorgonyok, összekötő horgonyok, beütő horgonyok. A kémiai rögzítések feszítés nélküli kötést biztosítanak, ezért alkalmazásukkal sűrűbben elhelyezett rögzítési pontok kialakítására van mód. A kartusos kiszerelésű, szagtalan, tűzálló, gyorsan száradó kétkomponensű műgyanta ragasztók a furatba helyezett szitahüvely és menetes fémszár rögzítését szolgálják. A vegyi rögzítők erős és stabil rögzítést biztosítanak beton, gázbeton, üreges fal, fa és fém elemek esetén is.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...