Würth Szereléstechnika Kft.

Würth keretrögzítő dübelek

Műanyag keretdübelek hatlapfejű csavarral és rápréselt alátéttel, nem teherhordó elemek többszörös rögzítésére.

Termékcsalád tagjai

W-UR F 10 műanyag keretdübel
 
W-UR F 10 műanyag keretdübel

A W-UR F 10 egy műanyag keretdübel horganyzott acél hatlapfejű csavarral és rápréselt alátéttel, nem teherhordó elemek többszörös rögzítése betonban, tömör és üreges téglában, valamint gázbetonban. Alkalmazható például homlokzat, mennyezet és tető alszerkezetek (fából vagy acélból készült) szereléséhez, fagerendákhoz, falécekhez, fém konzolokhoz fém sínekhez, álmennyezetekhez, kábelcsatornákhoz, bekötő szögvasakhoz, profilokhoz, falra szerelt szekrényekhez, polcokhoz. A horganyzott csavar használható kültéren, vagy nyirkos helyeken, amennyiben a csavar környékén lévő terület nedvességtől vagy esőtől védett, mely biztosítja, hogy semmilyen nedvesség ne tudjon behatolni a dübelszárba.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
W-UR 8 műanyag keretrögzítő dübel
 
W-UR 8 műanyag keretrögzítő dübel

A W-UR 8 egy univerzális keretrögzítő dübel kiváló minőségű poliamidból, süllyesztett fejű csavarral, horganyzott acél, nem teherhordó elemek többszörös rögzítésére betonba, üreges és tömör falazatba, gázbetonba. Alkalmazható például homlokzat, mennyezet és tető alszerkezetek (fa vagy acél) szereléséhez, fagerendákhoz, falécekhez, fém konzolokhoz fém sínekhez, álmennyezetekhez, kábelcsatornákhoz, bekötő szögvasakhoz, profilokhoz, falra szerelt szekrényekhez, polcokhoz. A horganyzott csavar használható kültéren, vagy nyirkos helyeken, amennyiben a csavar környékén lévő terület nedvességtől vagy esőtől védett, mely biztosítja, hogy semmilyen nedvesség ne tudjon behatolni a dübelszárba.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
W-UR F 8 műanyag keretdübel
 
W-UR F 8 műanyag keretdübel

A W-UR F 8 egy műanyag keretdübel horganyzott acél hatlapfejű csavarral és rápréselt alátéttel, nem teherhordó elemek többszörös rögzítése betonban, tömör és üreges téglában, valamint gázbetonban. Alkalmazható például homlokzat, mennyezet és tető alszerkezetek (fából vagy acélból készült) szereléséhez, fagerendákhoz, falécekhez, fém konzolokhoz fém sínekhez, álmennyezetekhez, kábelcsatornákhoz, bekötő szögvasakhoz, profilokhoz, falra szerelt szekrényekhez, polcokhoz. A horganyzott csavar használható kültéren, vagy nyirkos helyeken, amennyiben a csavar környékén lévő terület nedvességtől vagy esőtől védett, mely biztosítja, hogy semmilyen nedvesség ne tudjon behatolni a dübelszárba.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...