Univerzális ragasztók, ragasztószalagok

 
illbruck ragasztók

Az illbruck ragasztóválaszték felöleli a hibrid-, szilikon-, akrilát-, poliuretán- és kaucsuk alapú ragasztókat, melyeket speciálisan a különböző felhasználási módokhoz fejlesztettek ki. A hozzájuk igazodó kiegészítők teszik teljessé a termékkínálatot. Az EPDM fóliaragasztó minden szokványos építési felületre, mint pl. beton, fal, fa, alumínium, acél, valamint számos hideg bitumen és EPDM-fóliák átlapolási kapcsolódásaihoz alkalmazható. Az ablakfólia-ragasztó az illbruck ablakfóliák ragasztásához és lég- és szélzáró csatlakozások készítéséhez alkalmazható szokásos felületeken pl. falak, beton, vakolat, porózus beton, fa, alumínium és számos más felületen.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
SikaTack Panel homlokzatburkolat ragasztó rendszer

A SikaTack Panel ragasztó egy állékony, egykomponensű poliuretán ragasztóanyag, pasztaszerű konzisztenciával, mely a levegő nedvességtartalmának hatására tartós elasztomerré köt meg. Az átszellőztetett homlokzatburkolat gazdaságos, nem látható rögzítési rendszerének részét képezi. A SikaTack Panel rendszerrel a homlokzat elemei láthatatlanul rögzíthetők a normál háttérvázra.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Tytan ragasztóhabok
3 termék

Tytan Gipszkarton ragasztóhab, Tytan STYRO PRO 3D Hőszigetelő ragasztó és Tytan 60 másodperc ragasztóhab.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Kontax univerzális kontaktragasztó

Erősen és megbízhatóan ragasztja önmagukhoz és egymáshoz a háztartásban használatos anyagokat: bőrt, fát, furnért, fémet, gumit, műanyagokat (lemezeket és szegélyeket) textilt, kemény PVC-t és sok más anyagot. Nem alkalmas habosított polisztirol (pl.: Nikecell®, Hungarocell®), polietilén, polipropilén, szilikongumi, teflon ragasztására. Nem tartalmaz aromás oldószereket! Kiszerelési egységek: 50 ml(tubus), 120 ml (tubus), 300 ml(doboz), 800 ml(doboz).

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Új
 
TYTAN Professional FIX² GT szerelési ragasztó

Egykomponensű, paszta állagú, hibrid-alapú ragasztó, mely gyorsan tapad és a páratartalom hatására megszilárdul (nedves felületeken is használható). Nem tartalmaz oldószereket, izocianátokat és vizet. Univerzális termék, mely széles körű alkalmazást tesz lehetővé.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Az univerzális ragasztók és ragasztószalagok a ragasztandó anyagok széles választékának és felhasználási módjuknak köszönhetően változatos rögzítési módokat kínálnak. Az egykomponensű vagy kétkomponensű injektálható univerzális ragasztók kinyomópisztollyal injektálva szinte bármely építőanyagban használhatók. Betonacélok utólagos rögzítésekor illetve furatba rögzített tárgyak esetén (mint amilyen az antennarúd) az injektáló ragasztó képes a dinamikus terhek igénybevételeit felvenni, és a furatot kitöltve teljes felületen rögzíteni. A dübellel alkalmazott ragasztórendszerek húzott zónára is alkalmasak. A nagy szakítószilárdságú injektáló ragasztó a dübelt feszültségmentes, biztos módon rögzíti. A kétrétegű falazatok nem látszó, utólagos burkolatrögzítése és a menetes szárak és belsőmenetes csavarok rögzítése szitahüvely ragasztásával végezhető el. A gyorsragasztók és a kétkomponensű oldószermentes szerkezetragasztók gyors és erős kötést eredményeznek. Amennyiben a rögzítés mellett a tömítés is szempont, olyan szerelőragasztók alkalmazhatók, melyek csavarrögzítők, a javításokhoz használatos epoxy gyurmák valamint a szilikonok és ragasztók tulajdonságait ötvözik. Az univerzális ragasztó spray és ragasztóhab a nagy kiterjedésű vízszintes és függőleges felületeken egyenletesen eloszlatható, és nagy tapadású erős kötést biztosít a különböző anyagok rögzítésénél. Az univerzális ragasztószalagok hosszútávú rögzítésre (például szőnyegragasztásra) vagy rövidtávú fixálásra (például maszkolásra) alkalmasak. Az egyoldali ragasztású és a kétoldalú duplafix ragasztószalagok durva felületen is jól tapadnak.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...