Térvilágítás, épület megvilágítás, járdafelület világítás

Stral Flyback lámpaoszlop
 
Stral Flyback lámpaoszlop

A Flyback lámpaoszlop egy padlóra rögzíthető, közvetlen fénysugarú, kültéri, rozsdamentes acél (inox) lámpa.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Trinity álló és oszlop lámpatestek
 
Schrack Trinity álló és oszlop lámpatestek

A Schrack Trinity álló és oszlop lámpatestek jól átgondolt és innovatív termékcsaládot alkotnak. A termékcsalád magába foglalja a kedvező árú, klasszikus, 360°-os szögben sugárzó oszloplámpatestektől kezdve egészen a nagyobb fényárammal rendelkező, speciális és célzott megvilágításokhoz használatos lámpatesteket.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Trinity kültéri fényvetők
 
Schrack Trinity kültéri fényvetők

A Schrack Trinity fényvető lámpatestcsaládja kedvező ár-érték arányban kínál lámpatesteket professzionális megvilágítási célokra.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Tungsram dísz- és járdavilágítás
 
Tungsram dísz- és járdavilágítás

A Navona parkok, járdák és városközpontok megvilágítására tervezett LED-es megoldás, mely lehetővé teszi a hagyományos lámpatestek kiváltását korszerű, energiahatékony megvilágítási eszközökre. Különböző fényáramú verziókban, 16 W és 72 W teljesítmény között, szimmetrikus és aszimmetrikus fényeloszlással is elérhető.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Tungsram fényvetők
 
Tungsram fényvetők

A LED Floodlight egy univerzális, kompakt fényvető, 800–9000 lumen fényárammal és akár 90 LPW hatékonysággal.A hagyományos fényvetőkhöz képest a Tungsram LED Floodlight azonnali fényt szolgáltat indítás vagy lehűlési idő nélkül. A fényvédő burkolattal ellátott, robusztus alumínium háznak köszönhetően ideális kültéri használatra.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Smart [PRO]e közepes és nagy teljesítményű fényvetők STADIUM PRO sorozatú nagy teljesítményű innovatív LED-es fényvető sportlétesítményekhez SPATIUM PRO sorozatú nagy teljesítményű innovatív LED-es fényvető parkokhoz és nyílt területekhez Smart [PRO] 2.0 sorozatú közepes és nagy teljesítményű innovatív LED-es fényvetők
 
Gewiss sportlétesítményi és közterületi fényvetők
6 termék

A Gewiss fényvetőket úgy tervezték, hogy megfeleljenek minden típusú világítási igénynek, bármilyen beltéri vagy kültéri rendszerben. Az készülékcsalád által kínált nagy fotometriai teljesítmény lehetővé teszi, hogy kis és nagy sportlétesítményekbe is beépítsék őket, illetve, hogy megfeleljenek az országos, illetve nemzetközi versenyeken, amelyeket televízión is közvetítenek. A készülékek teljes választéka különféle optikákkal és nagy hatásfokú fényforrásokkal rendelkezik.

6 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Az épülethomlokzatok, hidak, szobrok éjszakai megvilágítása, az építészeti és művészi elemek, részletek kiemelése az éjszakai városkép hangulatának fokozására ad lehetőséget. A kültéri fényvetők az utcákon, parkokban, tereken fellelhető műemlékek és látványosságok esztétikai értékét hangsúlyozzák, amelyek egyúttal tájékozódási pontot is nyújthatnak a városban közlekedőknek. A nagy erejű fényvetők, reflektorok tágas terek, sportpályák, ipatelepek, rendező-pályaudvarok megvilágítását szolgálják, A korszerű LED reflektorok alacsony energiaigényüknek, hosszú élettartamuknak és nagy színválasztékuknak köszönhetően gyakran alkalmazott éjszakai világítástechnikai megoldások. A járófelületbe süllyesztett lámpatestek diszkrét elhelyezésükkel homlokzat, növényzet világítását teszik lehetővé közelről úgy, hogy közben a biztonságos közlekedés is zavartalan marad.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...