Térvilágítás, épület megvilágítás, járdafelület világítás

Stral Flyback lámpaoszlop
 
Stral Flyback lámpaoszlop

A Flyback lámpaoszlop egy padlóra rögzíthető, közvetlen fénysugarú, kültéri, rozsdamentes acél (inox) lámpa.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Schrack Trinity Filetti LED kültéri fényvető
 
Schrack Trinity kültéri fényvetők

A Schrack Trinity fényvető lámpatestcsaládja kedvező ár-érték arányban kínál lámpatesteket professzionális megvilágítási célokra.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Schrack Trinity ETA LED kültéri álló lámpatest
 
Schrack Trinity álló és oszlop lámpatestek

A Schrack Trinity álló és oszlop lámpatestek jól átgondolt és innovatív termékcsaládot alkotnak. A termékcsalád magába foglalja a kedvező árú, klasszikus, 360°-os szögben sugárzó oszloplámpatestektől kezdve egészen a nagyobb fényárammal rendelkező, speciális és célzott megvilágításokhoz használatos lámpatesteket.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Smart [PRO]e közepes és nagy teljesítményű fényvetők STADIUM PRO sorozatú nagy teljesítményű innovatív LED-es fényvető sportlétesítményekhez SPATIUM PRO sorozatú nagy teljesítményű innovatív LED-es fényvető parkokhoz és nyílt területekhez Smart [PRO] 2.0 sorozatú közepes és nagy teljesítményű innovatív LED-es fényvetők
 
Gewiss sportlétesítményi és közterületi fényvetők
6 termék

A Gewiss fényvetőket úgy tervezték, hogy megfeleljenek minden típusú világítási igénynek, bármilyen beltéri vagy kültéri rendszerben. Az készülékcsalád által kínált nagy fotometriai teljesítmény lehetővé teszi, hogy kis és nagy sportlétesítményekbe is beépítsék őket, illetve, hogy megfeleljenek az országos, illetve nemzetközi versenyeken, amelyeket televízión is közvetítenek. A készülékek teljes választéka különféle optikákkal és nagy hatásfokú fényforrásokkal rendelkezik.

6 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Az épülethomlokzatok, hidak, szobrok éjszakai megvilágítása, az építészeti és művészi elemek, részletek kiemelése az éjszakai városkép hangulatának fokozására ad lehetőséget. A kültéri fényvetők az utcákon, parkokban, tereken fellelhető műemlékek és látványosságok esztétikai értékét hangsúlyozzák, amelyek egyúttal tájékozódási pontot is nyújthatnak a városban közlekedőknek. A nagy erejű fényvetők, reflektorok tágas terek, sportpályák, ipatelepek, rendező-pályaudvarok megvilágítását szolgálják, A korszerű LED reflektorok alacsony energiaigényüknek, hosszú élettartamuknak és nagy színválasztékuknak köszönhetően gyakran alkalmazott éjszakai világítástechnikai megoldások. A járófelületbe süllyesztett lámpatestek diszkrét elhelyezésükkel homlokzat, növényzet világítását teszik lehetővé közelről úgy, hogy közben a biztonságos közlekedés is zavartalan marad.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...