Díszkutak, ivókutak, kerti tavak

Műanyag tómeder
 
Műanyag tómeder

A műanyag tómeder segítségével könnyen és gyorsan lehet kerti tavakat kialakítani. Fekete színű fagy- és UV álló műanyagból készül. Többféle méretben és formában kapható. Halak és vízinövények telepítésére is alkalmas, peremére sekély telepítésű vízinövények vagy kavics dekoráció helyezhető.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Wood és Granit kerti kutak Rondo hengeres víz-kútállvány
 
Kerti kutak
2 termék

Fa és kőhatású kerti kutak.

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Benito ivókutak
 
Benito ivókutak

Egy és több állásos ivókutak, modern és klasszikus kivitelben.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Rozsdamentes kerti ivókutak
 
Rozsdamentes kerti ivókutak

Rozsdamentes kerti ivókutak semleges színüknek köszönhetően minden környezetbe jól illeszthetőek. Alkalmazhatók kertben és közterületen egyaránt. Magasság: 1000 mm.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A legelterjedtebb vízarchitektúrák a szökőkutak. A sorozattermékek előregyártott elemekből és vízgépészeti berendezésekből állnak. A szökőkutak medencéje a felszín felett vagy alatt helyezkedhet el. A szivattyúk a szökőkutak működtetésére és közvetve a víz szűrésére, oxigén utánpótlására szolgálnak. A vízképet különböző kialakítású fúvókák határozzák meg, így megkülönböztethetők lamináris, pezsgő, lépcsős, csillag, harang, vulkán szökőkutak. A vízképek automatikus váltakozását előszerelt szettek szabályozzák. A szökőkutak világítással kombinálva az esti és éjjeli órákban is attraktív elemei környezetüknek. A díszkút lehet szabadon álló állókút vagy falhoz rögzített kialakítású falikút. A vizuális élményt nyújtó szökőkutak és díszkutak kertek, parkok, terek, intézmények fogadótereinek látványos elemei. Műanyag tómeder segítségével könnyen és gyorsan lehet halak és vízinövények telepítésére is alkalmas kerti tavakat kialakítani többféle méretben és formában.

Az ivókutak víztakarékos és higiénikus módon biztosítják a közterületeken az ivóvizet. A nyomógombos változatnál a vizet a nyomógomb folyamatos nyomva tartásával lehet áramoltatni. Az időzített nyomógombbal működtetett ivókutak automatikus elzárásúak, vagyis beállítástól függő vízmennyiséget biztosítanak. A lábkapcsolós és infraérzékelős ivókutak kéz érintése nélkül működtethetők, ami fontos higiéniai szempont lehet. Az elvárások közé tartozik, hogy az ivókút legyen időjárásálló, vandálbiztos, akadálymentes és víztakarékos. A szökőkutakat, díszkutakat és ivókutakat változatos anyaghasználat és formavilág jellemzi. Készülhetnek műkőből, öntöttvasból, rozsdamentes acélból vagy műanyagból.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...