Díszkutak, ivókutak, kerti tavak

SLIDE kültéri ivókút
 
SLIDE kültéri ivókút

Vandálbiztos kültéri ivókút, melynek kétállásos kialakítása kényelmes használatot biztosít a felnőttek és a gyermekek számára egyaránt. A higiénikus használatról a bekapásgátlós ivókútfej gondoskodik, míg rozsdamentes acél (AISI 304) alapanyaga garantálja a vandalizmussal és az időjárás viszontagságaival szembeni ellenállást. Nyomógombos, önelzáró működtetése révén gazdaságos üzemeltetést tesz lehetővé.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
BK01447000000001 álló ivókút, pedálos BK01459000000001 fali ivókút
 
B&K ivókutak
2 termék

Falra szerelhető és lábonálló rozsdamentes ivókutak és gyermekivókutak többféle kivitelben: időzített nyomógombos és egyszerű fejjel, és/vagy pohártöltővel, padlóba süllyeszthető lábkapcsolóval valamint mosdóra és falra szerelhető porcelán és rozsdamentes ivókútfejek, kifolyócsonkok.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Benito ivókutak
 
Benito ivókutak

Egy és több állásos ivókutak, modern és klasszikus kivitelben.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A legelterjedtebb vízarchitektúrák a szökőkutak. A sorozattermékek előregyártott elemekből és vízgépészeti berendezésekből állnak. A szökőkutak medencéje a felszín felett vagy alatt helyezkedhet el. A szivattyúk a szökőkutak működtetésére és közvetve a víz szűrésére, oxigén utánpótlására szolgálnak. A vízképet különböző kialakítású fúvókák határozzák meg, így megkülönböztethetők lamináris, pezsgő, lépcsős, csillag, harang, vulkán szökőkutak. A vízképek automatikus váltakozását előszerelt szettek szabályozzák. A szökőkutak világítással kombinálva az esti és éjjeli órákban is attraktív elemei környezetüknek. A díszkút lehet szabadon álló állókút vagy falhoz rögzített kialakítású falikút. A vizuális élményt nyújtó szökőkutak és díszkutak kertek, parkok, terek, intézmények fogadótereinek látványos elemei. Műanyag tómeder segítségével könnyen és gyorsan lehet halak és vízinövények telepítésére is alkalmas kerti tavakat kialakítani többféle méretben és formában.

Az ivókutak víztakarékos és higiénikus módon biztosítják a közterületeken az ivóvizet. A nyomógombos változatnál a vizet a nyomógomb folyamatos nyomva tartásával lehet áramoltatni. Az időzített nyomógombbal működtetett ivókutak automatikus elzárásúak, vagyis beállítástól függő vízmennyiséget biztosítanak. A lábkapcsolós és infraérzékelős ivókutak kéz érintése nélkül működtethetők, ami fontos higiéniai szempont lehet. Az elvárások közé tartozik, hogy az ivókút legyen időjárásálló, vandálbiztos, akadálymentes és víztakarékos. A szökőkutakat, díszkutakat és ivókutakat változatos anyaghasználat és formavilág jellemzi. Készülhetnek műkőből, öntöttvasból, rozsdamentes acélból vagy műanyagból.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...