Díszkutak, ivókutak, kerti tavak

Benito ivókutak
 
Benito ivókutak

A Benito egy és több állásos ivókutak modern és klasszikus kivitelben érhetők el, így tökéletes vízvételi megoldást biztosítanak bármilyen típusú köztéren.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A legelterjedtebb vízarchitektúrák a szökőkutak. A sorozattermékek előregyártott elemekből és vízgépészeti berendezésekből állnak. A szökőkutak medencéje a felszín felett vagy alatt helyezkedhet el. A szivattyúk a szökőkutak működtetésére és közvetve a víz szűrésére, oxigén utánpótlására szolgálnak. A vízképet különböző kialakítású fúvókák határozzák meg, így megkülönböztethetők lamináris, pezsgő, lépcsős, csillag, harang, vulkán szökőkutak. A vízképek automatikus váltakozását előszerelt szettek szabályozzák. A szökőkutak világítással kombinálva az esti és éjjeli órákban is attraktív elemei környezetüknek. A díszkút lehet szabadon álló állókút vagy falhoz rögzített kialakítású falikút. A vizuális élményt nyújtó szökőkutak és díszkutak kertek, parkok, terek, intézmények fogadótereinek látványos elemei. Műanyag tómeder segítségével könnyen és gyorsan lehet halak és vízinövények telepítésére is alkalmas kerti tavakat kialakítani többféle méretben és formában.

Az ivókutak víztakarékos és higiénikus módon biztosítják a közterületeken az ivóvizet. A nyomógombos változatnál a vizet a nyomógomb folyamatos nyomva tartásával lehet áramoltatni. Az időzített nyomógombbal működtetett ivókutak automatikus elzárásúak, vagyis beállítástól függő vízmennyiséget biztosítanak. A lábkapcsolós és infraérzékelős ivókutak kéz érintése nélkül működtethetők, ami fontos higiéniai szempont lehet. Az elvárások közé tartozik, hogy az ivókút legyen időjárásálló, vandálbiztos, akadálymentes és víztakarékos. A szökőkutakat, díszkutakat és ivókutakat változatos anyaghasználat és formavilág jellemzi. Készülhetnek műkőből, öntöttvasból, rozsdamentes acélból vagy műanyagból.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...