Térburkolatok, útszegélyek

ABeton gyepkövek ABeton kerti szegély - KS20 ABeton sorszegély ABeton járdalapok
 
ABeton kertépítő beton elemek
10 termék

Minden olyan hasznos kertépítő elem, ami kiemel, lezár, elválaszt vagy csak egyszerűen szépít. Támfal, szegély, kerítés, rézsűburkolat és egyéb kiegészítők.

10 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
TerraWay® - Víz- és pára áteresztő műgyanta kötésű kő- és kavicsburkolat
 
TerraWay® - Víz- és pára áteresztő műgyanta kötésű kő- és kavicsburkolat

A TerraWay® burkolat két komponensű epoxi műgyanta és kavics vagy kőzúzalék keveréke, amelyet speciálisan járdák és kis forgalmú utak járófelületének fejlesztettek ki. Felülete kemény, jól járható, csúszásmentes és tartós. Fagy- és UV-álló.
A víz számára teljesen átjárható: a lehulló csapadékot az alépítménybe vezeti, ahonnan az a talajba elszivárog, a felfelé tartó talajpárát pedig átengedi.
Felülete természetes hatású, festéket nem tartalmaz, a felhasznált kavics vagy kőzúzalék színét és textúráját adja vissza. Főbb felhasználási területei: járdák, parki sétányok, személyautó forgalmú utak, kerékpárutak, járható tetők, tetőkertek, medencék környezete.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Avante térkövek Klasszik térkövek Via Casa térkövek Camino térkövek
 
ABeton térkövek, szegélyelemek
18 termék

18 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Kaiserstein térkövek Kaiserstein kerti lapok
 
Kaiserstein díszburkolatok
2 termék

A Leier Kaiserstein termékek alapanyaga a beton, felső kopórétegük minden külső hatással szemben ellenállóvá teszi a térburkolókat. CE minősített Európai Uniós szabványoknak megfelelő lapok és térkövek, melyek fagy- és olvasztásállóak, víztaszítóak és csúszásmentesek. A személy- és teherautó forgalomra külön termékek érhetőek el.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
ACO SELF műanyag gyeprács és ACO Bord kavicsstabilizátor
 
ACO SELF műanyag gyeprács és ACO Bord kavicsstabilizátor

Az ACO gyeprácsok stabilitásuk és szerkezetük révén ideálisan alkalmazhatók gépjármű terhelésre is. Igényes, mégis egyszerű megoldást nyújtanak a gépkocsifelhajtók és rézsűk teherbíró füvesítéséhez. A nagy kamraméret és a a rácsban kialakított víz- és gyökércsatorna elősegíti a fű optimális növekedését. Az ACO Bord kavicsstabilizátor egyszerűen rögzíthető, gyorsan kivitelezhető szegélyépítésre alkalmas. Az elemek ívben történő beépítésre is alkalmasak. A nagy stabilitású méhsejt szerkezetű gyeprács és a szegélyelem nagy sűrűségű polietilénből (HDPE) készül.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
ABeton útszegélyek - UT25/30S ABeton mederlap ABeton folyókák ABeton taktilis jelzőkövek
 
ABeton ipari kövek
4 termék

4 termék
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
BuStop közúti megálló panel és szegélykő
 
BuStop közúti megálló panel és szegélykő

Nagy szilárdságú, masszív, előre gyártott betonelemek, melyek szabványos akadálymentes szegélykialakítást tesznek lehetővé autóbusz és trolibusz megállóhelyeken. Az elemek szilárdsága nagyfokú ellenállást biztosít a nehéz tömegközlekedési járművek gyakori forgalmának hatásai ellen.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Conica vízáteresztő burkolatrendszer
 
Conica vízáteresztő burkolatrendszer

A Conipave RA burkolatrendszer rendkívül vízáteresztő és megfelel a fenntartható városi vízelvezető rendszerek követelményinek. Megelőzhetőek az víz-feltorlódások, a vízelvezető rendszerek drága intézkedései így nem szükségesek

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Sika FastFix - 131 polimer fugázó Sika FastFix - 134 TP térkő ágyazó habarcs és javítóhabarcs
 
Sika FastFix burkolat ágyazó, fugázó és ragasztó rendszer
2 termék

Sika FastFix termékcsalád tagjai alkalmazhatóak útburkolatok készítésére, valamint út tartozékok és szerelvények rögzítésére. A Sika burkolat ágyazó, fugázó és ragasztó rendszerek kielégítik a burkolatokkal szemben támasztott fokozott követelményeket.

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
TW FugaTech – víz áteresztő műgyanta kötésű fugázó
 
TW FugaTech – víz áteresztő műgyanta kötésű fugázó

A TW FugaTech két komponensű epoxi műgyanta és kvarchomok keveréke, amelyet gyalogos és kisebb személyautó forgalom esetén természetes kőburkolatok, kockakő és terméskő lapok fugázására lehet használni. De alkalmas betonelemes burkolatok, térkövek és műkő lapok fugázására is.
A víz számára átjárható fugák tartósak, jól ellenállnak a mechanikai hatásoknak, a vegyszereknek, sózásnak, fagynak és az UV-nak. Felhasználása egyszerű, a bekeverés után be kell seperni a burkolat hézagaiba, kötési ideje rövid, 20 C°-on 6-8 óra múlva járható a felület.

Termék kártya

A szilárd burkolatnak közkedvelt változatai a kiselemes és lap formájú burkolatok közterületekre (terekre, utcákra, sétálóutcákra, parkokba) és magánterületekre (kertekbe), elsősorban gyalogos forgalmú, de gépkocsik által használt helyeken is. A térkövek alapanyaga a beton, amiből különböző formájú és színű elemek készülnek. Egyes termékek járófelületén a koptatórétegben lehet természetes kőzúzalék, nemeszúzalék, kvarchomok, kavics. A kis- és csak gyalogos forgalmú helyekre kisebb vastagságú, míg a gépkocsi által gyakran használt felületekhez vastagabb térkövek készülnek. Ez az eltérés a különböző alapozási és beépítési módokban is megjelenik, de mindegyikben közös, hogy a fektetés megfelelően előkészített kavics- illetve homokágyba történik, és a fugák kitöltésére is homokot használnak. A térkövek változatos formái lehetőséget nyújtanak különböző minták kialakítására, amiket a színek használata, kombinálása tovább gazdagít. Előnyt jelent a gyors és egyszerű kivitelezés lehetősége, a burkolat könnyű javíthatósága, az újrahasznosíthatóság, az időjárással szembeni jó ellenállás.

Gyeprács is készülhet betonból, de nagyon elterjedtek és diszkrét megjelenésűek a műanyagból készült változatok. A használat során várható terhelésnek megfelelő alapozást követően a gyeprács elemek terhelést elosztó négyzetes, méhsejt vagy más formájú celláit földdel kell feltölteni. Fontos, hogy a talaj szintje ne érje el a rács felsős síkját, ezzel ugyanis kivédhető a füvesítést követően, hogy a gyep ne kopjon ki. A gyeprács elemek egymásba fűzhetők, emiatt, és a formai kialakításnak, a felhasznált anyagminőségnek és vastagságnak köszönhetően a gyepráccsal kiépített burkolatnak a teherbírása nagyon nagy lehet.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...