Térburkolatok, útszegélyek

Sakret NKw márványragasztó Sakret QS kvarchomok Sakret Setz-fix oszloprögzítő habarcs Sakret CER cementfátyol eltávolító
 
Sakret térburkolás, kertépítés
6 termék

Alapfelület előkészítők, alapozók, természetes kő ragasztók- és fugázók.

6 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Appia antica Kombi térkő Appia antica Kombi antikolt térkő ARTE Pest-Buda kockakő ASTI Kombi térkő
 
Semmelrock térkövek
25 termék

A feladattól és fantáziától függően a legkülönbözőbb építészeti környezettel harmonizáló gazdag szín-, forma- és felületválasztékú térkövek, gyalogos- vagy akár gépkocsiforgalmú terekhez.

25 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
ABeton gyepkövek ABeton kerti szegély - KS20 ABeton sorszegély ABeton járdalapok
 
ABeton kertépítő beton elemek
10 termék

Minden olyan hasznos kertépítő elem, ami kiemel, lezár, elválaszt vagy csak egyszerűen szépít. Támfal, szegély, kerítés, rézsűburkolat és egyéb kiegészítők.

10 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Avante térkövek Pelso térkövek Canto térkövek Klasszik térkövek
 
ABeton térkövek, szegélyelemek
20 termék

20 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Kaiserstein GAIA kerti lapok Kaiserstein FACELIFT kerti lapok Kaiserstein PALAIS kerti lapok Kaiserstein EUROLINE kerti lapok
 
Kaiserstein kerti lapok
6 termék

A Leier Kaiserstein kerti lapok a ház körül burkolandó felületek hibátlan fedésére szolgálnak. A Leier kerti lapjait úgy alkották meg, hogy minden körülménynek megfeleljenek. A téli hónapok alatt ellenállnak a legnagyobb fagyoknak is, nagy igénybevétel esetén sem kopnak el. Attól sem kell tartania, hogy esőzés esetén korcsolyapályává változik a járda, ugyanis valamennyi Leier kerti lap csúszásbiztos kialakítással kerül forgalomba. Alkalmazhatóak teraszok, kerti utak, gyalogbejárók, télikertek, kerti pihenők valamint medencék környezetének burkolására.

6 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kaiserstein PATRIA térkő - Homokbeige Kaiserstein BALNEUM térkő Kaiserstein TAVERNA térkő Kaiserstein TAVERNA GIGANT térkő
 
Kaiserstein térkövek
19 termék

A Leier Kaiserstein beton térburkoló kövek nagy előnye, hogy könnyedén alakíthatóak tetszőleges méretűre, formájúra, és a színezésük sem okoz különösebb problémát. Modern, vagy rusztikus megjelenés rendkívül könnyen kialakítható velük. Családi házak kertjének burkolása, parkok, terek befedése egyaránt megoldható a Leier térkövekkel. Az esztétikus és nagy teherbírású térkövekkel a csupán gyaloglásra szánt területeket éppolyan biztonsággal és tartósan lefedhető, mint a garázsfeljáró, vagy kocsibeálló funkciójú részek.

19 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
ASTI Colori lapok ASTI Natura lapok Bradstone Lias lapok Bradstone Milldale járólap
 
Semmelrock lapok
19 termék

Gazdag felületképzésű, exkluzív, pontosan megmunkált, fagyálló, színtartó és csúszásgátló burkolólapok különböző színekben. A lapok gyalogos forgalmú felületek burkolására alkalmasak, mint pl. teraszok, tetőteraszok, járdák.

19 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
ACO SELF műanyag gyeprács és ACO Bord kavicsstabilizátor
 
ACO SELF műanyag gyeprács és ACO Bord kavicsstabilizátor

Az ACO gyeprácsok stabilitásuk és szerkezetük révén ideálisan alkalmazhatók gépjármű terhelésre is. Igényes, mégis egyszerű megoldást nyújtanak a gépkocsifelhajtók és rézsűk teherbíró füvesítéséhez. A nagy kamraméret és a a rácsban kialakított víz- és gyökércsatorna elősegíti a fű optimális növekedését. Az ACO Bord kavicsstabilizátor egyszerűen rögzíthető, gyorsan kivitelezhető szegélyépítésre alkalmas. Az elemek ívben történő beépítésre is alkalmasak. A nagy stabilitású méhsejt szerkezetű gyeprács és a szegélyelem nagy sűrűségű polietilénből (HDPE) készül.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
KK Manufaktúra lapok
 
KK Manufaktúra lapok

Az öntött beton lapok a gyártástechnológiának köszönhetően anyagukban tömörebbek a préselt, hagyományos eljárással készült termékekhez és a természetes kövekhez képest is. Tömör szerkezetű, fagy- és kopásállóak. A kínálatban megtalálható: Delphi mészkő hatású, Manhattan selyemmatt felületű, Boston matt, enyhén érdes felületű és Kilkenny strukturált felületű lapok.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
ASTI Eco térkő ECOgreen térkő Punto térkő Semmelrock gyeprácskő
 
Semmelrock ECO burkolatok, gyeprácskövek
4 termék

Az ECO burkolatok a ház körül bárhol használhatók – a műúttól a teraszon keresztül a kertben – köszönhetően sokszínű és változatos szín- és formaviláguknak. A különböző fektetési minták egyedi és kreatív építészeti megoldásokat rejtenek. Az egyenes élű, nagy formátumok tökéletesen megfelelnek a modern kor követelményeinek. A füvesíthető vagy díszkaviccsal feltölthető felületek természetes és harmonikus egységet alkotnak, amely megbízhatóan elszivárogtatja az esővizet is.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Penter Heide klinkertégla Penter Dresden klinkertégla Penter Rotblaubunt klinkertégla Penter Rot klinkertégla
 
Penter térburkoló klinkertéglák
4 termék

A Penter térburkoló klinkertégla egy olyan építőanyag, melynek köszönhetően a dizájn harmóniában van a természettel. Minden agyagból égetett klinker térburkoló klinkertéglának egyedi megjelenése van a kertben. A Penter térburkoló klinkertéglák színei a természetes agyag égetése után keletkeznek. Ezért a fényezett csempékkel ellentétben tartósan megőrzik színüket. Élettartamuk szinte korlátlan és rendkívül ellenállóak az időjárás viszontagságaival szemben.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
ABeton útszegélyek - UT25/30S ABeton mederlap ABeton folyókák ABeton taktilis jelzőkövek
 
ABeton ipari kövek
4 termék

4 termék
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Stockholm Vario térkő - borostyán melírozott
 
Stockholm Vario térkő

A Stockholm Vario egy klasszikus felületű térkő, minimális éltöréssel ellátva. A négyféle méretből gyárilag előre összeállított kombináció egyszerűvé teszi burkolat változatos kialakítását. Izgalmas, lendületes textúrája és kellemes színei számos építészeti stílushoz illeszthetők, és minden környezetben megállják a helyüket.

Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Conica vízáteresztő burkolatrendszer
 
Conica vízáteresztő burkolatrendszer

A Conipave RA burkolatrendszer rendkívül vízáteresztő és megfelel a fenntartható városi vízelvezető rendszerek követelményinek. Megelőzhetőek az víz-feltorlódások, a vízelvezető rendszerek drága intézkedései így nem szükségesek

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
AirPave Casona porcelán lapok AirPave Monaro porcelán lapok AirPave Panama porcelán lap AirPave Selva porcelán lapok
 
AirPave porcelán lapok
5 termék

Az exkluzív AirPave porcelán lap kollekció modern stílusával és mindössze 2 cm-es vastagságával elegáns könnyedséget biztosít kertjének, teraszának. A mutatós méretek és mintázatok, valamint a sokoldalú fektetési lehetőségek révén az AirPave lapok minden stílusirányzathoz illeszkednek, egyedi megjelenést kölcsönöznek. A légies porcelán lapok nagy és kis felületeken egyaránt jól mutatnak, így tetőteraszok, balkonok, loggiák burkolására is alkalmasak.

5 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Bradstone Milldale szegély
 
Semmelrock lépcsők, szegélyek, paliszádok, folyókák

A lépcsők és szegélyek alkalmazása flexibilis és egyedi megoldásokat kínál. Használjon a füves területek, virágágyások és tavak elkerítésére szegélyeket vagy paliszádokat, így változatos kertképet kapunk és a fű is könnyebben vágható. A lépcsők a bejáratnál, illetve a terasz és a kert összekapcsolásánál alkalmazhatóak, elegánsan megoldva az átmenetet és a magasságbeli különbségeket.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Karsai kültéri taposó
 
Karsai kültéri taposó

A Karsai Garden által forgalmazott taposó lapok újrahasznosított, hőre lágyuló műanyagból készülnek, aminek köszönhetően nagyban hozzájárulnak környezetünk megóvásához. A hatszög alakú lapok egyszerűen összeszerelhetőek egy összefüggő felületté akár ideiglenes, (rendezvények, utak, járdák, parkolók, stb.) vagy tartós használatra, szilárd és laza szerkezetű talajon is. A taposókat két méretben is gyártja a cég.

Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

A szilárd burkolatnak közkedvelt változatai a kiselemes és lap formájú burkolatok közterületekre (terekre, utcákra, sétálóutcákra, parkokba) és magánterületekre (kertekbe), elsősorban gyalogos forgalmú, de gépkocsik által használt helyeken is. A térkövek alapanyaga a beton, amiből különböző formájú és színű elemek készülnek. Egyes termékek járófelületén a koptatórétegben lehet természetes kőzúzalék, nemeszúzalék, kvarchomok, kavics. A kis- és csak gyalogos forgalmú helyekre kisebb vastagságú, míg a gépkocsi által gyakran használt felületekhez vastagabb térkövek készülnek. Ez az eltérés a különböző alapozási és beépítési módokban is megjelenik, de mindegyikben közös, hogy a fektetés megfelelően előkészített kavics- illetve homokágyba történik, és a fugák kitöltésére is homokot használnak. A térkövek változatos formái lehetőséget nyújtanak különböző minták kialakítására, amiket a színek használata, kombinálása tovább gazdagít. Előnyt jelent a gyors és egyszerű kivitelezés lehetősége, a burkolat könnyű javíthatósága, az újrahasznosíthatóság, az időjárással szembeni jó ellenállás.

Gyeprács is készülhet betonból, de nagyon elterjedtek és diszkrét megjelenésűek a műanyagból készült változatok. A használat során várható terhelésnek megfelelő alapozást követően a gyeprács elemek terhelést elosztó négyzetes, méhsejt vagy más formájú celláit földdel kell feltölteni. Fontos, hogy a talaj szintje ne érje el a rács felsős síkját, ezzel ugyanis kivédhető a füvesítést követően, hogy a gyep ne kopjon ki. A gyeprács elemek egymásba fűzhetők, emiatt, és a formai kialakításnak, a felhasznált anyagminőségnek és vastagságnak köszönhetően a gyepráccsal kiépített burkolatnak a teherbírása nagyon nagy lehet.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...