Forgalomterelők, parkolásgátlók

 
Benito fekvőrendőr

Természetes gumiból készült fekvőrendőr. Az úttal párhuzamosan fekete és sárga csíkokkal, erősen fényvisszaverő és csúszásmentes felülettel.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Benito korlátok, kerítések

Különböző alakú és méretű korlátok modern és hagyományos megjelenéssel, változatos anyagokból.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
mmcité forgalomterelő oszlopok és korlátok

Az oszloptest lehet: alumíniumöntvényben végződő horganyozott acélprofilból, öntött és csiszolt beton kőzúzalékokból vagy rozsdamentes acélból.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Benito forgalomterelő oszlopok

Különböző formájú, anyagú és méretű forgalomterelő oszlopok.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Hörmann forgalomkorlátozó rendszerek
2 termék

Mindegy, hogy a forgalom áramlását szeretné kontrollálni vagy egy áthajtóutat lebiztosítani – a Hörmann forgalomkorlátozó rendszerek standardokat állítanak a biztonság dolgában. Mindegy, hogy milyen védendő területről vagy szükségletről van szó: a termékprogram teljesen egyénre szabott megoldásokat tesz lehetővé egyetlen kézből. Az összes forgalomkorlátozó rendszer működtethető a Hörmann BiSecur rádiós technológiával.

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Metalco STILE forgalomterelő oszlopok, korlátok

A Metalco termékei innovatív formákat öltenek, amellyel világszerte elismert stílust teremtenek. A luxus, a színek, a szépség, az egyediség, és az otthon érzete egyaránt tükröződik termékeiben. Ökológiai, az energetikai és a termelékeny öko-fenntarthatóságra összpontosít, így termékeiknek minden része újrahasznosítható, valamint a vállalat arra is külön figyelmet fordít, hogy energiaszükségleteit saját napfénytető rendszerén keresztül fedezze. A Metalco csoport, mint Olaszország első számú kültéri bútorgyártó és -fejlesztő vállalata a Bellitalia s.r.l. (a beton és márvány bútorokat gyártó piacvezető cég) közötti megegyezéssel a legszélesebb anyag- illetve termékportfólióval rendelkezik a világon, 40 évnyi tapasztalattal a háta mögött. Sikere egy folyamatos kutatás és kísérletezés eredményének köszönhető, amihez hozzájárultak a nemzetközileg elismert építészek és tervezők, valamint a figyelemmel kitermelt nyersanyagok, mint a gránit, márvány, melyek kérhetőek antigraffiti felületkezeléssel is, a trópusi fa, valamint kiváló minőségű Corten acél, WPC, HPC, UHPC anyagok.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A közlekedés és a környezet közötti konfliktusok enyhítésének és elhárításának egyik módja a forgalom elterelése vagy kiszorítása az érzékeny területekről. A forgalomterelők és parkolásgátlók olyan forgalomtechnikai eszközök, melyek egyértelműen lehatárolják a közlekedés különböző szintjeit, fizikai korlátot állítva a gyalogos- és gépkocsiforgalom, továbbá a privát és közterületek között. Alkalmazásuk ideális megoldást nyújthat a forgalom korlátozására parkokban, utcákon, sétáló övezetekben, garázs- és autóbejáratok, valamint privát helyek és bejáratok előtt. A gépjármű-parkolás korlátozható manuálisan mozgatható eszközökkel (teleszkópos parkolóőrök, pillangóoszlopok, kulccsal vagy lakattal zárható oszlopok), parkolásgátló és forgalomterelő oszlopokkal (pollerek), láncfüzérekkel, terelőfalakkal, távirányítású automata szerkezetekkel (hidraulikus oszlopok). A parkolásgátlók alapanyaga jellemzően időjárásnak ellenálló tüzi horganyzással vagy elektrosztatikus porszórással felületkezelt acél cső.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...