Köztéri ülőbútorok

mmcité padok
 
mmcité padok

A horganyzott acél tartóváz a szokásos árnyalatú védőlakkal van ellátva. Az ülőke és a támla vagy masszív falamellákból van amelyeknek a vázzal való összekapcsolásuk rejtve van, vagy pedig perforált pléhből.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
KOMPAN köztéri bútorok
 
KOMPAN köztéri bútorok

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Husson Tripode padrendszer
 
Husson Tripode padrendszer

A Tripode többfunkciós mobil padrendszer akár ideiglenes, akár állandó elemei is lehetnek egy közösségi térnek. A hagyományos városi ülőhelyként való használatukon túlmenően a Tripode padok felhasználhatók rendezvények, összejövetelek körülhatárolására, vagy ideiglenes terek kialakítására köztereken, plázákban, kiállítótermekben, és rendezvényközpontokban. A három ágból álló Tripode alapmodul vastag HDPE polimerből, míg az összekötő pad elem hőkezelt bambuszból készül.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Extremis kültéri bútorok
 
Extremis kültéri bútorok

Az Extremis termékei a kültéri bútorok piacát erősítik. „Tools for togetherness”. Ezzel a jelmondatukkal is azt jelzik, hogy nem egyszerűen bútorokról van szó, hiszen céljuk a közösségépítés és ehhez kínálnak sokszínű eszköztárat. Design kompozícióikkal az életminőséget és az általános jobb közérzetet szeretnék javítani. Kollekciójukban a napozóágytól a szabadtéri bárasztalig minden megtalálható, ami szebbé tehet egy romantikus naplementét. Bútoraik megbízhatósága tükröződik abban is, hogy hazai referenciái között az Amerikai Iskola visszatérő megrendelője piknik asztalaiknak.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Metalco STILE köztéri bútorok, padok
 
Metalco STILE köztéri bútorok, padok

A Metalco padjai nemcsak letisztult formáival nyújtanak esztétikai élményt a városok közterein, de köszönhetően a neves designereik kreativitásának - kifejezetten kényelmesek is. A kültéri padok közül nemrég kezdték meg az Alterego gyártását, amelynek alapja HPC megerősített betonból, porszórt acélból vagy kortenből készülhet, és elhelyezhető rajta fából készült pad, szék vagy akár pihenőszék, kis asztalokkal és növénytárolókkal kombinálva. A kültéri pihenő együttes ellátható tetővel és USB csatlakozóval is.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Benito padok
 
Benito padok

Időjárásálló kültéri padok többféle kivitelben és méretben.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Az utcákon, sétányokon, parkokban elhelyezett beépített, helyhez kötött ülőbútorok és asztalok olyan utcabútorok, melyek a pihenést, beszélgetést, szemlélődést és a kényelmes köztéri időtöltést segítik. A rendeltetésszerű használathoz, a térkompozíciós elvekhez és az épített környezethez igazodva a kiválasztott anyaghasználat, szerkezet és formavilág kedvezően befolyásolja a városképet. A homogén és vegyes anyagú bútorok készülhetnek fából, terméskőből, műkőből, betonból, fémből vagy szintetikus anyagból. A kültéren elhelyezett bútorok és berendezések ki vannak téve az időjárási tényezőknek (napsugárzás, UV-sugárzás, eső, hó, jég) és a fokozott igénybevételnek vagy akár a tudatos rongálásnak, vandalizmusnak. Élettartamuk a megfelelő anyagválasztással, szerkezeti kialakítással és felületvédelemmel megnövelhető. Az ülőkék olyan farönk, terméskő vagy műkő alapanyagú, oszlopszerű ülőfelületek, melyek rövid idejű használatra szolgálnak, ezért háttámla nélküliek. A padokat, asztalokat lerögzítése leggyakrabban csavaros kötéssel történik. A köztéri asztalok általában ülőbútorokkal együtt, egy garnitúra részeként jelennek meg. Köztereken, parkokban, oktatási intézmények udvarain, turistaútvonalak mentén közös pihenésre és étkezésre adnak lehetőséget az asztal-pad garnitúrák és piknik asztalok.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...