Köztéri ülőbútorok

 
mmcité padok

A horganyzott acél tartóváz a szokásos árnyalatú védőlakkal van ellátva. Az ülőke és a támla vagy masszív falamellákból van amelyeknek a vázzal való összekapcsolásuk rejtve van, vagy pedig perforált pléhből.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
 
Metalco STILE köztéri bútorok, padok

A Metalco termékei innovatív formákat öltenek, amellyel világszerte elismert stílust teremtenek. A luxus, a színek, a szépség, az egyediség, és az otthon érzete egyaránt tükröződik termékeiben. Ökológiai, az energetikai és a termelékeny öko-fenntarthatóságra összpontosít, így termékeiknek minden része újrahasznosítható, valamint a vállalat arra is külön figyelmet fordít, hogy energiaszükségleteit saját napfénytető rendszerén keresztül fedezze. A Metalco csoport, mint Olaszország első számú kültéri bútorgyártó és -fejlesztő vállalata a Bellitalia s.r.l. (a beton és márvány bútorokat gyártó piacvezető cég) közötti megegyezéssel a legszélesebb anyag- illetve termékportfólióval rendelkezik a világon, 40 évnyi tapasztalattal a háta mögött. Sikere egy folyamatos kutatás és kísérletezés eredményének köszönhető, amihez hozzájárultak a nemzetközileg elismert építészek és tervezők, valamint a figyelemmel kitermelt nyersanyagok, mint a gránit, márvány, melyek kérhetőek antigraffiti felületkezeléssel is, a trópusi fa, valamint kiváló minőségű Corten acél, WPC, HPC, UHPC anyagok.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
 
KOMPAN köztéri bútorok

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
 
Rozsdamentes kerti bútorok

Rozsdamentes kerti asztalok, székek, padok széles választéka. A termékek megvásárolhatóak garnitúrában vagy külön-külön is.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Utcabútorok

A Novatilu, City Design utcabútorok alkalmazásával nemcsak a komfortérzetet teremthet, hanem a rendezett környezetet is, hiszen padok, asztal-pad kombinációk, virágtartók, kerékpártartók, széles választéka ízléses, modern stílusban állnak rendelkezésre. Látványuk mindenképp hozzáad az adott terület értékéhez. A rendezett környezethez a tisztaság is hozzátartozik, ezért a hulladékgyűjtők és éppolyan fontos utcabútoroknak számítanak, mint más köztéri bútorok.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Alma-Rend padok, asztalok

Resting, Quadrat, Duo, A-form, Boulvard, Senior, Novum, Plain, Korzó, Rusztik, Quattro és Velence típusú padok, Sztráda típusú pad és asztal

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Benito padok

Időjárásálló kültéri padok többféle kivitelben és méretben.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Az utcákon, sétányokon, parkokban elhelyezett beépített, helyhez kötött ülőbútorok és asztalok olyan utcabútorok, melyek a pihenést, beszélgetést, szemlélődést és a kényelmes köztéri időtöltést segítik. A rendeltetésszerű használathoz, a térkompozíciós elvekhez és az épített környezethez igazodva a kiválasztott anyaghasználat, szerkezet és formavilág kedvezően befolyásolja a városképet. A homogén és vegyes anyagú bútorok készülhetnek fából, terméskőből, műkőből, betonból, fémből vagy szintetikus anyagból. A kültéren elhelyezett bútorok és berendezések ki vannak téve az időjárási tényezőknek (napsugárzás, UV-sugárzás, eső, hó, jég) és a fokozott igénybevételnek vagy akár a tudatos rongálásnak, vandalizmusnak. Élettartamuk a megfelelő anyagválasztással, szerkezeti kialakítással és felületvédelemmel megnövelhető. Az ülőkék olyan farönk, terméskő vagy műkő alapanyagú, oszlopszerű ülőfelületek, melyek rövid idejű használatra szolgálnak, ezért háttámla nélküliek. A padokat, asztalokat lerögzítése leggyakrabban csavaros kötéssel történik. A köztéri asztalok általában ülőbútorokkal együtt, egy garnitúra részeként jelennek meg. Köztereken, parkokban, oktatási intézmények udvarain, turistaútvonalak mentén közös pihenésre és étkezésre adnak lehetőséget az asztal-pad garnitúrák és piknik asztalok.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...