Köztéri ülőbútorok

KOMPAN köztéri bútorok
 
KOMPAN köztéri bútorok

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
mmcité padok
 
mmcité padok

A horganyzott acél tartóváz a szokásos árnyalatú védőlakkal van ellátva. Az ülőke és a támla vagy masszív falamellákból van amelyeknek a vázzal való összekapcsolásuk rejtve van, vagy pedig perforált pléhből.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Husson Tripode padrendszer
 
Husson Tripode padrendszer

A Tripode többfunkciós mobil padrendszer akár ideiglenes, akár állandó elemei is lehetnek egy közösségi térnek. A hagyományos városi ülőhelyként való használatukon túlmenően a Tripode padok felhasználhatók rendezvények, összejövetelek körülhatárolására, vagy ideiglenes terek kialakítására köztereken, plázákban, kiállítótermekben, és rendezvényközpontokban. A három ágból álló Tripode alapmodul vastag HDPE polimerből, míg az összekötő pad elem hőkezelt bambuszból készül.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Extremis kültéri bútorok - AMAI
 
Extremis kültéri bútorok

Az Extremis termékei a kültéri bútorok piacát erősítik. „Tools for togetherness”. Ezzel a jelmondatukkal is azt jelzik, hogy nem egyszerűen bútorokról van szó, hiszen céljuk a közösségépítés és ehhez kínálnak sokszínű eszköztárat. Design kompozícióikkal az életminőséget és az általános jobb közérzetet szeretnék javítani. Kollekciójukban a napozóágytól a szabadtéri bárasztalig minden megtalálható, ami szebbé tehet egy romantikus naplementét. Bútoraik megbízhatósága tükröződik abban is, hogy hazai referenciái között az Amerikai Iskola visszatérő megrendelője piknik asztalaiknak.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Benito padok
 
Benito padok

A Benito kültéri padok többféle anyagból, kivitelben és méretben készülnek. Ellenállnak az időjárás viszontagságainak, így ideális választást jelentenek, parkok, sétányok, köz- és oktatási intézmények udvarai és egyéb kültéri területekre. A felhasznált anyagok minősége és a masszív szerkezetük hosszú élettartamot garantál.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Krausz beton ülőkavicsok Krausz beton padok Krausz beton napozóágyak
 
Krausz beton utcabútorok
3 termék

Beton ülőkavicsok, padok és napozóágyak.

3 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Proludic játszótéri bútorok
 
Proludic játszótéri bútorok

A Proludic kültéri bútorválasztékát úgy tervezték, hogy kielégítse a játszótértervezés globális és koherens megközelítése iránti igényt. Kínálat három kategóriára oszlik (bútorok, kerítések és kapuk, valamint kiegészítők), és úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjen a játszóterekbe és sportpályákba, miközben megfelel a különböző korosztályok igényeinek a biztonság, az ergonómia, a kényelem és a tartósság tekintetében. A bútorelemek, mint például padok, asztalok, hulladékgyűjtők és menedékházak segítenek a nyugalom és a kényelem megteremtésében a gyermekek, a tizenévesek és a felnőttek számára egyaránt.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Az utcákon, sétányokon, parkokban elhelyezett beépített, helyhez kötött ülőbútorok és asztalok olyan utcabútorok, melyek a pihenést, beszélgetést, szemlélődést és a kényelmes köztéri időtöltést segítik. A rendeltetésszerű használathoz, a térkompozíciós elvekhez és az épített környezethez igazodva a kiválasztott anyaghasználat, szerkezet és formavilág kedvezően befolyásolja a városképet. A homogén és vegyes anyagú bútorok készülhetnek fából, terméskőből, műkőből, betonból, fémből vagy szintetikus anyagból. A kültéren elhelyezett bútorok és berendezések ki vannak téve az időjárási tényezőknek (napsugárzás, UV-sugárzás, eső, hó, jég) és a fokozott igénybevételnek vagy akár a tudatos rongálásnak, vandalizmusnak. Élettartamuk a megfelelő anyagválasztással, szerkezeti kialakítással és felületvédelemmel megnövelhető. Az ülőkék olyan farönk, terméskő vagy műkő alapanyagú, oszlopszerű ülőfelületek, melyek rövid idejű használatra szolgálnak, ezért háttámla nélküliek. A padokat, asztalokat lerögzítése leggyakrabban csavaros kötéssel történik. A köztéri asztalok általában ülőbútorokkal együtt, egy garnitúra részeként jelennek meg. Köztereken, parkokban, oktatási intézmények udvarain, turistaútvonalak mentén közös pihenésre és étkezésre adnak lehetőséget az asztal-pad garnitúrák és piknik asztalok.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...