Utasvárók, kerékpártárolók, gépkocsibeállók

mmcité kerékpártárolók
 
mmcité kerékpártárolók

Az állványok lehetnek: öntött csiszolt beton kőzúzalékból vagy tüzihorganyzott acélszerkezetből mely standard árnyalatú lakkal van ellátva.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Novatilu Doble kerékpártámasz
 
Novatilu kerékpártámasz, roller és a gördeszka tároló

A Novatilu Doble kerékpártámasz, a Patin roller és a Mono gördeszka tároló segít ezeknek a közlekedési eszközöknek a rendezett módon történő tárolásában.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
mmcité Aureo utasváró
 
mmcité utasvárók

Az acélból készült, horganyozott szerkezet sztenderd árnyalatú lakkal van ellátva. A hátsó és az oldalsó falak edzett üvegből vagy fadeszkákból vannak .

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Benito kerékpártárolók
 
Benito kerékpártárolók

A Benito fém kerékpártárolók többrétegű, időjárásálló bevonattal vannak ellátva, így hosszú távon garantálják a biciklik tárolását.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Benito utasvárók
 
Benito utasvárók

AISI-304 rozsdamentes acélból készült utasvárók egyenes vagy ívelt tetővel.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A felszíni tömegközlekedés megállóiban az utasok eső, hó, szél és napsugárzás elleni védelmét szolgálják az utasvárók. A busz, villamos, troli vagy vasúti megállókban felállított pavilonok többnyire fémvázas szerkezetűek, melyek mezőibe jellemzően fényáteresztő műanyag lap vagy biztonsági üveg, illetve acéllemez felületek vannak beépítve. A vandálbiztos plexi, polikarbonát lemezek hajlíthatóságának köszönhetően az ilyen üvegezési megoldásnál előfordulnak az íves tetőformák. Fából is készülhetnek utasvárók, például távolsági buszmegállók esetében. A védőtető alatt egy, két vagy három oldalról védelmet nyújtó oldalfal található, gyakran ülőhelyekkel, paddal kombinálva. Előfordul a szerkezetbe integrált, akár megvilágítással is ellátott reklámhordozó felület, reklámvitrin is.

A kerékpártárolók közterületeken, parkokban, üzletek, intézmények vagy munkahelyek mellett fixen telepítve biztosítják a biciklik megtámasztását, valamint lezárhatóságát. Legismertebbek az első biciklikereket két oldalról közrefogó, alacsony vagy magasított, úgynevezett kengyeles állványok, illetve a magasabb megtámasztó állványok. Formai kialakításukat és anyagukat tekintve leggyakoribb a hajlított, horganyzott vagy porszórt felületkezelésű acélcső szerkezet járófelületre rögzítve, falra vagy oszlopra erősítve. Kisebb magasságú állványok műkőből is készülnek. Mind a fedett kerékpártárolók, mind a gépkocsibeállók védelmet nyújtanak fentről és esetenként oldalról az időjárás hatásaitól, miközben csoportos tárolást, parkolást biztosítanak.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...